Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
takie tam sprawdzanie gimpa, zamiast uczenia się do spr z biologii :oops:

Taa.... skąd ja to znam? Najwięcej siedzę przy kompie jak mam koło albo egzamin :evil_lol:
A nad GIMPem siedzę intensywnie i usiłuję to cholerstwo rozgryźć. Na razie jest 1:0 dla GIMPa :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Wyprowadziłam aparat i psa na spacerek:

Pozdrawiamy

śliczne zdjęcia, śkliczna jesień. Twój pesek ślicznie wygląda na jesiennym tle :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jutro idziemy do weterynarza, bo młody mimo kąpieli ciągle się drapie i nie chce jeść. Żeby tylko to nic poważnego nie było. (wczoraj jadł noramlnie, uczyłam go targetowania rękawiczek i wcinął kuleczki karmy, a dziś nic... )

Posted

nathaniel; napisał(a):
Wyprowadziłam aparat i psa na spacerek

No i jeszcze szelki i smycz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

nathaniel; napisał(a):

Śliczna fotka :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wow, Nathaniel, widzę eksperymenty fotograficznie, super! :klacz:
To mi bardzo przypadło do gustu - ostrość fajnie skupiona na jednej ściance, reszta rozmazana i przepalona, ciekawe.

Czarny pięknie się komponuje z rudościami jesieni :loveu:

Posted

Koniec z nagródkami friskisa (karma dla juniora) , będziemy kupować ciastka eukanuby.

Spojarzała na zadeczek i powiedziała, że koniec z friskisem-ale Rambo nie odstaje aż tak często friskisa :/ No nic, resztki zapasów poszły do kosza, wycisnęła gruczoły, jakąś pchełkę (moje podejżenia) capnęła, zastrzyk przeciw pchełką (chyba...) czy cuś.

Posted

A może zrób teścik z patykiem czy czymś innym.. sprawdzając jaka długość poprzeczki będzie dla niego dobra i później wybierzesz koziołek. A w M1 nie ma koziołków ?

Posted

Cimi napisał(a):
A może zrób teścik z patykiem czy czymś innym.. sprawdzając jaka długość poprzeczki będzie dla niego dobra i później wybierzesz koziołek. A w M1 nie ma koziołków ?

To jest myśl z tym M1 ;)

Ps. właśnie w innym temacie napisałam,że zrobię teściki :evil_lol::evil_lol:

Ps2. A fotki będą kiedys tam :evil_lol: