Ola&Kora Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 nathaniel; napisał(a): Rambo odkrył w sobie kocią naturę :evil_lol: i zachciało mu się po drzewkach połazić :eviltong: Quote
Cerber Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześć, bardzo dawno mnie tu nie było :oops: Rambo jak zawsze cudny :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
barbara.h Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 nathaniel napisał(a):Wkurzona postawi na wyżej wymienionym forum wyszłam z psem na spacer. Wkurzona byłam bardzo, ciągnęłam psa. Jak już doszłam na miejsce to mi przeszło. Wracając puściłam psa ze smycza i biegliśmy kawałek, zbliżała się jezdnia , wołam stój. Echo, no to ja lece na pełnych obrotach do psa i nadepnęłam na smycz :oops: Przeleciałam przez psa i nadepnęłam go na łapę. Rambo w pisk, mi łzy do oczu napłynęły psa na ręce i hola do domu. Po drodze go puściłam, ociągał się, odwracam się idzie pies , w nogi, biegniemy. Siada przed przejściem dla pieszych. Ufff Zielone, na pełnym luzie mijamy zakręt i... ?Babka z owczarkiem niemiecki którego RAMBO szczerze nienawidzi. Ja psa pod pachę on się drze na psa. Przez światła na czerwonym świetle i w ryk. Że to mnie przerasta. Wychyla się facet z samochodu i krzyczy CO SIĘ STAŁO. Wrzeszczę na niego , że nic, puszczam psa na ziemię i do domu. Ryczę, a pies idzie obok mnie i się na mnie patrzy. ;( ojej,zabrzmiało jak horror,też mi się zdarza zły dzień:lol: fajny park macie na spacerki :multi: Quote
nathaniel Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Ola, ja sie czasem zastanawiam czy on kotem nie jest :diabloti: Tośka. Apsa, Cerber dzięki. Basiu, bo to był horror. Ten tydzień tak samo, niby się nauczyłam na niemiecki a z kartkówki dostałam dwa:/ Z chemii 2-miałam numerek niepytany, który jak się okazało u niej nie obowiązuje, a obowiązywał:/ Z polskiego dwie 3, tym się nie przejmuję , bo baba mnie nie lubi i ja jej. :shake: Idę coś zjeść, nauczyć się na historię i niemiecki. die wichtigte Erfindung der Buchdruck gelang um 1450 im Meinz dem Goldschmied Johann Gutenber.... :diabloti::diabloti: (fragment malusińki pierwszej notatki historii po niemiecku ) :roll: Quote
Ola&Kora Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 nathaniel; napisał(a):die wichtigte Erfindung der Buchdruck gelang um 1450 im Meinz dem Goldschmied Johann Gutenber.... :diabloti::diabloti: (fragment malusińki pierwszej notatki historii po niemiecku ) :roll: Ach, te niemiecki... Das ist mein lieblingssprache, aber er ist sehr schwer... A teraz już po polskiemu... czekam na nowe foteczki Rambusia ;) Quote
nathaniel Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 Proszę... Tłuściocha ;) swoją droga macie jakieś pomysły jak odchudzić psa? Dostaje dwa razy dziennie po 3 łyżki ryżu+marchewka+mięcho i nagródki, no i spacerki , dużo chodzenia,skakania [o bieganiu luzem w środku miasta nie ma, raz na tydzień jadę z nim na jakieś "odludzie" i go puszczam.... ] Quote
Tośka_m Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='nathaniel'] swoją droga macie jakieś pomysły jak odchudzić psa? Dostaje dwa razy dziennie po 3 łyżki ryżu+marchewka+mięcho i nagródki, no i spacerki , dużo chodzenia,skakania [o bieganiu luzem w środku miasta nie ma, raz na tydzień jadę z nim na jakieś "odludzie" i go puszczam.... ] Dawaj mu po 2 łyżki dziennie i przedłuż spacery o pół godziny :razz: Rudemu też ostatnio się za bardzo boczki zaokrągliły i został przymusowo przestawiony na najskuteczniejszą dietę na świecie, czyli MŻ :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='nathaniel']Proszę... Tłuściocha ;) swoją droga macie jakieś pomysły jak odchudzić psa? Dostaje dwa razy dziennie po 3 łyżki ryżu+marchewka+mięcho i nagródki, no i spacerki , dużo chodzenia,skakania [o bieganiu luzem w środku miasta nie ma, raz na tydzień jadę z nim na jakieś "odludzie" i go puszczam.... ] śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Kurcze jeśli idzie o odchudzanie to ja nie wiem co Ci poradzić, bo ja nigdy nie musiałam odchudzać psa. Prędzej bym Ci powiedziała jak masz Ty się odchudzać (co i na pewno nie jest potrzebne :D ) Quote
nathaniel Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Cerber napisał(a):śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: Prędzej bym Ci powiedziała jak masz Ty się odchudzać (co i na pewno nie jest potrzebne :D ) :evil_lol::evil_lol: Ogólnie rzecz biorac jest potrzebne nieco ;) , ale nie cierpię diet itd. Wolę spacerki :roll: Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 jakie on ma sliczne skarpetki:loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Gość był tragiczny poprostu. Niech sobie nosi te ostrogi skoro jest obyty z końmi. Ale głupek wywijał jeszcze batem i mu nie wychodziło jendym słowem :roll::mad: Quote
nathaniel Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='APSA']Przecież on mógł temu biednemu zwierzęciu złamać szczękę :shake: :( Ja na jeździectwie się nie znam, tyle co kilka razy przejechałam się na koniu wujka. Ale wyglądało to tragicznie. ;( Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: przepiękna fotka. Quote
nathaniel Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Cerber, też mi się strasznie podoba to zdjęcie :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='nathaniel'] Moje ty piękności :loveu::loveu::loveu: No no no pancia takie cudaśne fotki strzela :cool3::cool3::cool3: Tylko brava bić :multi::multi: Quote
Ola&Kora Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 nathaniel; napisał(a): Rambuś ma wielkiego zarosta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Powinien się ogolić :eviltong: Kochane psisko :loveu: :loveu: Quote
nathaniel Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 takie tam sprawdzanie gimpa, zamiast uczenia się do spr z biologii :oops: Quote
Ola&Kora Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 nathaniel; napisał(a):takie tam sprawdzanie gimpa, zamiast uczenia się do spr z biologii :oops: Śliczne!!!! Ach, te bursztynowe oczka...:loveu: :loveu: :loveu: Ja też próbowałam bawić się gimpem, ale jakoś tak... za trudny dla mnie :eviltong: Jestem ciężko kapująca :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 sliczne:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja mam obecnie na kompie zainstalowany: Pain Shop, Gimp i Pohot brush i z tego wszystkiego dla mnie Gimp najabrdzie zamotany...:cool1: Quote
nathaniel Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Marta, Ola Gimp jestd ziecinnie prosty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale piękna mordeczka:loveu::loveu::loveu:Proszę o wycałowanie jej od bigosków:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts