Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
Wkurzona postawi na wyżej wymienionym forum wyszłam z psem na spacer.
Wkurzona byłam bardzo, ciągnęłam psa. Jak już doszłam na miejsce to mi przeszło.
Wracając puściłam psa ze smycza i biegliśmy kawałek, zbliżała się jezdnia , wołam stój.
Echo, no to ja lece na pełnych obrotach do psa i nadepnęłam na smycz :oops:
Przeleciałam przez psa i nadepnęłam go na łapę.
Rambo w pisk, mi łzy do oczu napłynęły psa na ręce i hola do domu.
Po drodze go puściłam, ociągał się, odwracam się idzie pies , w nogi, biegniemy.
Siada przed przejściem dla pieszych.
Ufff Zielone, na pełnym luzie mijamy zakręt i...
?Babka z owczarkiem niemiecki którego RAMBO szczerze nienawidzi. Ja psa pod pachę on się drze na psa. Przez światła na czerwonym świetle i w ryk.
Że to mnie przerasta.
Wychyla się facet z samochodu i krzyczy CO SIĘ STAŁO.
Wrzeszczę na niego , że nic, puszczam psa na ziemię i do domu.
Ryczę, a pies idzie obok mnie i się na mnie patrzy.
;(

ojej,zabrzmiało jak horror,też mi się zdarza zły dzień:lol: fajny park macie na spacerki :multi:

Posted

Ola, ja sie czasem zastanawiam czy on kotem nie jest :diabloti:
Tośka. Apsa, Cerber dzięki.
Basiu, bo to był horror.

Ten tydzień tak samo, niby się nauczyłam na niemiecki a z kartkówki dostałam dwa:/
Z chemii 2-miałam numerek niepytany, który jak się okazało u niej nie obowiązuje, a obowiązywał:/
Z polskiego dwie 3, tym się nie przejmuję , bo baba mnie nie lubi i ja jej.
:shake:

Idę coś zjeść, nauczyć się na historię i niemiecki.

die wichtigte Erfindung der Buchdruck gelang um 1450 im Meinz dem Goldschmied Johann Gutenber....
:diabloti::diabloti:
(fragment malusińki pierwszej notatki historii po niemiecku ) :roll:

Posted

nathaniel; napisał(a):
die wichtigte Erfindung der Buchdruck gelang um 1450 im Meinz dem Goldschmied Johann Gutenber....
:diabloti::diabloti:
(fragment malusińki pierwszej notatki historii po niemiecku ) :roll:

Ach, te niemiecki... Das ist mein lieblingssprache, aber er ist sehr schwer...

A teraz już po polskiemu... czekam na nowe foteczki Rambusia ;)

Posted

Proszę...
Tłuściocha ;)

swoją droga macie jakieś pomysły jak odchudzić psa? Dostaje dwa razy dziennie po 3 łyżki ryżu+marchewka+mięcho i nagródki, no i spacerki , dużo chodzenia,skakania [o bieganiu luzem w środku miasta nie ma, raz na tydzień jadę z nim na jakieś "odludzie" i go puszczam.... ]

Posted

[quote name='nathaniel']
swoją droga macie jakieś pomysły jak odchudzić psa? Dostaje dwa razy dziennie po 3 łyżki ryżu+marchewka+mięcho i nagródki, no i spacerki , dużo chodzenia,skakania [o bieganiu luzem w środku miasta nie ma, raz na tydzień jadę z nim na jakieś "odludzie" i go puszczam.... ]
Dawaj mu po 2 łyżki dziennie i przedłuż spacery o pół godziny :razz:
Rudemu też ostatnio się za bardzo boczki zaokrągliły i został przymusowo przestawiony na najskuteczniejszą dietę na świecie, czyli MŻ :evil_lol:

Posted

[quote name='nathaniel']Proszę...
Tłuściocha ;)

śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Kurcze jeśli idzie o odchudzanie to ja nie wiem co Ci poradzić, bo ja nigdy nie musiałam odchudzać psa. Prędzej bym Ci powiedziała jak masz Ty się odchudzać (co i na pewno nie jest potrzebne :D )

Posted

Cerber napisał(a):
śliczne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Prędzej bym Ci powiedziała jak masz Ty się odchudzać (co i na pewno nie jest potrzebne :D )

:evil_lol::evil_lol:
Ogólnie rzecz biorac jest potrzebne nieco ;) , ale nie cierpię diet itd.
Wolę spacerki :roll:

Posted

[quote name='APSA']Przecież on mógł temu biednemu zwierzęciu złamać szczękę :shake: :(

Ja na jeździectwie się nie znam, tyle co kilka razy przejechałam się na koniu wujka. Ale wyglądało to tragicznie. ;(

Posted

nathaniel; napisał(a):
takie tam sprawdzanie gimpa, zamiast uczenia się do spr z biologii :oops:

Śliczne!!!! Ach, te bursztynowe oczka...:loveu: :loveu: :loveu: Ja też próbowałam bawić się gimpem, ale jakoś tak... za trudny dla mnie :eviltong: Jestem ciężko kapująca :evil_lol: