Pianka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='nathaniel'] [SIZE=1]I tyłeczek specjalnie dla Pianki :evil_lol: O Rany.:-o Spadłam z krzesła:evil_lol: Rambusiu ładny tyłeczek masz:cool3: Quote
nathaniel Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Tośka :D Taki sam jak każdy inny :diabloti::diabloti: Pianka, mam nadzieję, że nic Ci sie nie stało :D Quote
Ola&Kora Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 nathaniel; napisał(a): Co za spojrzenie :loveu: Co go tak zaciekawiło? Czyżby pańcia trzymała w ręku coś pysznego... :razz: Quote
bellatriks Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='nathaniel'][SIZE=2]nikogo nie ma? jeju jaka słodziutka mordka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='nathaniel']Jakoże zdjęć z dzisiajszego spacerku jest dość sporo :diabloti: To wstawię jeszcze kilka Czyżbyś miała nathaniel aparacik z wysuwanym okienkiem (moje marzenie) czy tak się poświęcasz? :evil_lol: Quote
nathaniel Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Jutyś poświęcam się :D nie wyrobię , kolejna 3 z polaka, za wypracowanie, wredny babsztyl , nie potrafie tego zrozumieć, że wszystkim innym nauczycielą [panie z podstawówki] + pani pedagog podoba sie jak piszę. Wrrr :D [SIZE=2]Zapraszam [SIZE=4]TU piosenka na dziś : Sen o Viktorii Quote
Tośka_m Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ohoho. Naprawdę fajowe zdjęcia :klacz: Quote
Pushli Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 jej. Ty masz talent :P [chociaz ja sie na talentach nie znam...] Twoje zdjecia sa super :D heh. jak ja probuje jakies 'artystyczne' fotki robic to wogole szkoda na nie patrzec :P a Rambo jak zawsze sliczny :loveu: Quote
nathaniel Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Syf po "Zabrzańskim Wrześniu" (czy jak to tam leci, taki pochód szkół :D ) Quote
BBeta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Fotki śliczne. Wszędzie te jesienne klimaty, a ja chce lato :-( Quote
nathaniel Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 BBeta napisał(a):Fotki śliczne. Wszędzie te jesienne klimaty, a ja chce lato :-( A ja chcę zimę, żeby spokojnie powygłupiać się z Gburem :) na dworze :diabloti::diabloti:;) Quote
Ola&Kora Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 nathaniel; napisał(a):A ja chcę zimę, żeby spokojnie powygłupiać się z Gburem :) na dworze :diabloti::diabloti:;) Święta racja!!! Ja też już chce zimę, chce śnieg :multi: Uwielbiam bawić się z Korą w śniegu :p Quote
haska_12 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 śliczny Rambo :loveu: jestem tu żadszym gościem, ale jak mi sie przypomni twój psiaczek to zaraz gonie na galerię z myślą, że zastanę nowe fotki :) wymiziaj go od nas:) Quote
nomu Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 BBeta napisał(a):Wszędzie te jesienne klimaty, a ja chce lato :-( Ja też, lato nawet w te największe upały jest lepsze niż zima z mrozem -30st :/ Quote
nathaniel Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 A ja wolę -30 stopni :D [SIZE=3]c.d.n Pisałam już,że robiłam zdjęcia na Dniu Kota w mojej szkole ? :D Nie, to macie jedno zdjątko, moim zdaniem super ;) [SIZE=2]Wczoraj miałam gorączkę i dziś się byczę w domku :diabloti:, a zaraz wezmę "przybory do rysowania" i zacznę sobie rysować R. Riedla . Zobaczymy czy dobrze mi wyjdzie. Quote
Pianka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 łaaaaaaaa mumia:multi: A gdzie dupencja Rambusia?:cool3: Quote
nathaniel Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 Pianka napisał(a):łaaaaaaaa mumia:multi: A gdzie dupencja Rambusia?:cool3: Nie ma dupencji ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jaki jestem piękny :loveu: Jak on kurcze dumnie pierś wypina :cool3: Quote
e.v.a Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 ooo prosze prosze ile slicznych nowych foteczek :loveu: Quote
nathaniel Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Widoczek zjawiskowy, tylko full śmieci po imprezach mniej lub bardziej masowych. Czystaliście artykuł "Brunatny marsz" Newsweek'a? Co się wyrabia w Niemczech :/ . a u nas schrony zawalone "tonami" śmieci itd, ja wiem, ze jestem czarnowidzem, ale jak mi się śniła III WŚ, A.H bez charakterystycznego wąsika to jest coś nie tak ze mną :roll: [SIZE=2] Reszte kiedyś tam [SIZE=2]Pozdrawiam Quote
Recommended Posts