Cerber Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 ,,Ładny pies, ładne kolory :lol::loveu:'' dzięki za komplementy :) Twój też jest boski, tak jak z resztą każdy piesek na świecie. Quote
nathaniel Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Cerber napisał(a):,,Ładny pies, ładne kolory :lol::loveu:'' dzięki za komplementy :) Twój też jest boski, tak jak z resztą każdy piesek na świecie. Cerber nie ma za co... A ja na 12 do psychologa (badanka na dyslekcję) , a o 11 wychodzę z domu i idę po receptę na Ospen... Quote
BeaC Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nataniel.... dawno tu nie zaglądała.... ale oniemialam z wrażenia.... jakie super foty Ci wychodzą!!!!!!! moje gratulki:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
Ola&Kora Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 nathaniel; napisał(a):No tak i pazurek :evil_lol: Ola, przeczytałam Fishera i próbowałam to stosowac...brrr tragedia. Przeczytałam Fennel (do połowy :D) , bo ktoś powiedział mi, że to super metoda na problemy z psem -guzik prawda , że pies przestanie się rzucać z zębami na inne piesy. Guzik prawda. W między czasie ćwiczyliśmy sobie czasem coś , a teraz to prawie codziennie coś klikamy :lol: I efekty są :D 3 września napisałam na forum szkoleniowym, że Gbur rzcuił się na 2 psy w ciagu trzech dni (wcześniej każde spotkanie z psem to było warczenie, rzucanie sie itd) , minęło już troszeczkę czasu i ze mną rzucił się na swojego "wroga" beagla (nie sądze żeby był wybiegany, chociaż jest chudzutki , ale ciągnie jak parowóz-chyba, że im to nie przeszkadza :D ) , który też do niego z zebami startuje. Sukces Ja uważam, że każdy pies jest inny i nie ma uniwersalnej metody na szkolenie i wychowanie. Kliker fajna rzecz, ale najczęściej zapominam go brać na szkolenia (ćwiczę z Korą na dworzu). Poza tym Kora woli piłeczkę od smakołyku i już nie wiem, czy kliker sie nadaje no bo w końcu zawsze jest kilk/smakołyk a nie spotkałam się z kilk/rzut piłeczką :eviltong: A z tym rzucaniem sie na inne psy, to ostatnio Kora zaczęła też sie rzucać... na amsttafy :roll: I nie widziałam, że Gburek taki cięty na inne psiaki ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No bravoooooo :cool3: Troszkę mnie tu nie było :( Ale foteczki cuuuudowne :loveu: Quote
nathaniel Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Ja mam zakrętke od kubusia i na dwór jej nie biorę, a nagradzam smakami (zabawki go nei interesują) , a w domu uczymy się na kliker od jakiegoś tam czasu :D Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cerber; napisał(a):Dobry! może jakieś new foteczki? Właśnie właśnie! Prosimy o więcej fotek :p Quote
nathaniel Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Proszę :D (przypalone ;/ ) Quote
Tośka_m Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Urocze... jak ze starego rodzinego albumu :loveu: Quote
e.v.a Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='nathaniel']Proszę :D oo jaki śpioszek :multi: P.s przepalone a nie przypalone;) Quote
Cerber Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='Tośka_m']Urocze... jak ze starego rodzinego albumu :loveu: dokładnie. Popieram :) Boska jest ta fotka, wygląda jak ze starego albumu, albo nawet filmu. Jest luuuuuuz:loveu: Quote
nathaniel Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Przeciwnicy r=r Jak znajdę siły to Wam opowiem co dziś sie stało. :roll: Quote
Mi. Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 [quote name='nathaniel']Proszę :D ach.. piękne!!!!:loveu:Naprawde cudowne zdjęcia Ci nathaniel wychodzą :) Quote
nathaniel Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Wkurzona postawi na wyżej wymienionym forum wyszłam z psem na spacer. Wkurzona byłam bardzo, ciągnęłam psa. Jak już doszłam na miejsce to mi przeszło. Wracając puściłam psa ze smycza i biegliśmy kawałek, zbliżała się jezdnia , wołam stój. Echo, no to ja lece na pełnych obrotach do psa i nadepnęłam na smycz :oops: Przeleciałam przez psa i nadepnęłam go na łapę. Rambo w pisk, mi łzy do oczu napłynęły psa na ręce i hola do domu. Po drodze go puściłam, ociągał się, odwracam się idzie pies , w nogi, biegniemy. Siada przed przejściem dla pieszych. Ufff Zielone, na pełnym luzie mijamy zakręt i... ?Babka z owczarkiem niemiecki którego RAMBO szczerze nienawidzi. Ja psa pod pachę on się drze na psa. Przez światła na czerwonym świetle i w ryk. Że to mnie przerasta. Wychyla się facet z samochodu i krzyczy CO SIĘ STAŁO. Wrzeszczę na niego , że nic, puszczam psa na ziemię i do domu. Ryczę, a pies idzie obok mnie i się na mnie patrzy. ;( Quote
Tośka_m Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Nathaniel, nie smuć się :glaszcze: Wypij gorące kakao, zjedz tabliczkę czekolady i idź spać, bo to co masz dzisiaj to się nazywa "zły dzień", a złe dni najlepiej spędzić w łóżku z wyżej wymienionymi przyjemnościami :rolleyes: Quote
Mi. Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Biedna nathaniel:( A Rambusiowi nic się nie stało? Quote
Ola&Kora Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Nie martw się, jak niektórzy ludzie są głupi to już nic nie da im się wytłumaczyć :shake: Szkoda twoich nerwów i i odcisków na palcach od pisania postów (na tamtym forum oczywiście) ;) Quote
Pianka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Nathaniel szkoda czasu i nerwów na to forum. Ja juz nawet nie mam siły zaglądac na ten temat:angryy: Nawet filmik "W nadzieji" nie pomaga:roll: Jak bede miała siły to tam cos napisze po raz ostatni:-( Quote
Pushli Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='nathaniel']Przed blokiem cudowny ten Twoj Rambo :D kocham takie małe futrzaki :eviltong: a to zdjecie... rewelacja :D :loveu: Quote
nathaniel Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Daaawno Nas nie było :oops:, ale złapało się dwie lufy i trzeba było je poprawić :D (jednego dnia 2 lufy :oops: z niemieckiego na dodatek , ale jedna poprawiona na 4+-jak bym nie mogła dostać 5- :shake: :evil_lol: ) [SIZE=2]Głupie miny Gbura I tyłeczek specjalnie dla Pianki :evil_lol: Quote
chicken Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='nathaniel']Daaawno Nas nie było :oops:, ale złapało się dwie lufy i trzeba było je poprawić :D (jednego dnia 2 lufy :oops: z niemieckiego na dodatek , ale jedna poprawiona na 4+-jak bym nie mogła dostać 5- :shake: :evil_lol: ) [SIZE=2]Głupie miny Gbura I tyłeczek specjalnie dla Pianki :evil_lol: :jumpie::laugh2_2::jumpie::megagrin: Swietna fota :evil_lol: Ale rambo ma zgrabny tylek :evil_lol: Quote
nathaniel Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Jakoże zdjęć z dzisiajszego spacerku jest dość sporo :diabloti: To wstawię jeszcze kilka Więcej będzie kiedyś tam :D Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts