Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']Czy piękne no to nie wiem, jak na ten sprzęt co mam to niezłe, chociaż przy lepszym operowaniu światłem mogłoby być pewnie lepiej, ale ciii....

Tango mimo wszystko dziękuję :oops:

Dla Goni i Pianki co to psich tyłków nie lubią :obrazic:
Biegne, łapie pistolet, UKRADNE CI TEGO POTWORKA :loveu:

Posted

W ciągu 5 minut nauczyłam Puśke ukłonu na gest :cool3:
Żeby Rambo tak łatwo łapal o co mi biega :shake:
Siostera ma teraz urlop to Pusica w maksymalne obroty pójdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Dlaczego dopiero teraz tu trafiłam? :oops:

Piękne zdjęcie. Rambo na nim wygląda prawie jak łajka :cool3:

Ty masz jakąś obsesję na punkcie łajek :cool3:
Rambo to takie wielkie-małe nie wiadomo co, do nikogo nie podobne :eviltong:

Posted

Pewnie trochę mam :eviltong: Ale mam jedno zdjęcie Gorbiego (tylko kurka nie wiem czy na tym kompie, czy u mnie, czy też u mojego TZa :cool1: ), na którym wyszedł naprawdę podobnie, jak znajdę to Ci pokażę :cool3:
A Rambo jest podobny do... sznaucera zmieszanego z łajką, no i pewnie jakimś terrierem... albo pekińczykiem :razz: :evil_lol:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Pewnie trochę mam :eviltong: Ale mam jedno zdjęcie Gorbiego (tylko kurka nie wiem czy na tym kompie, czy u mnie, czy też u mojego TZa :cool1: ), na którym wyszedł naprawdę podobnie, jak znajdę to Ci pokażę :cool3:
A Rambo jest podobny do... sznaucera zmieszanego z łajką, no i pewnie jakimś terrierem... albo pekińczykiem :razz: :evil_lol:

dodaj do tego sobie jamnika, bo wszystkie "jamniki", które znam biegnąc doopsko im skręca na lewo/prawo i zamiast biec jak normalny pies czyli na wprost własciela to pod jakimś kątem biegnie.
Nie zawsze, ale zdarzało mu się jak spotykał się z "jamniczką", może chciał być taki jak ona? :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tośka_m']Drepta - to jest idealne słowo opisujące jego pozę i minę :roflt:
najśmieszniejsze jest to , że on szedł do mnie, zawołałam go, a on jak zwykle , jak już jest koniec spaceru, wybiera najdłuższą drogę :mad:

Posted

[quote name='Tośka_m']Najwyraźniej robisz za krótkie spacery i biedak chociaż ten kawałeczek chce sobie jeszcze podreptać :diabloti: :evil_lol:
Taaaaaaa .
On nie biega na spacerach w parku jak jest bez Pusi/innego psa. Trudno go zachęcić wtedy do zabawy.
Pierwszy raz widziałam, że chłopak ma tyle energii na spacerze na Zaborzu, gdzie łaziliśmy 5 godzin, a chłopak padł dopiero w autobusie, w którym przez niego potem cuchnęło :shake:

5 godzin biegał , wybiegał przed nas , zawracał, ganiał wchodził do wody i brodził/wyciągał wodorosty, biegał oszczekiwal opalającego się gościa i takie tam. inne . :p

Chłoptaś:loveu:

Posted

• możecie przykleić u siebie w galeriach.

[SIZE=2]"W drodze do nieba semafory gwiazd......"
    Kochanie niech Cię gwiazdy prowadzą, żal tylko, że nie miałeś szansy nacieszyc się życiem

Posted

[quote name='nathaniel']

• możecie przykleić u siebie w galeriach.

[SIZE=2]"W drodze do nieba semafory gwiazd......"
    Kochanie niech Cię gwiazdy prowadzą, żal tylko, że nie miałeś szansy nacieszyc się życiem

To o tym zamordowanym goldenku? :-(
    [quote name='nathaniel']

[SIZE=2]Super ujęcie! Taaaaaki błogi sen Rambusiowy...