:: FiGa :: Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='nathaniel']Czy piękne no to nie wiem, jak na ten sprzęt co mam to niezłe, chociaż przy lepszym operowaniu światłem mogłoby być pewnie lepiej, ale ciii.... Tango mimo wszystko dziękuję :oops: Dla Goni i Pianki co to psich tyłków nie lubią :obrazic: Biegne, łapie pistolet, UKRADNE CI TEGO POTWORKA :loveu: Quote
nathaniel Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 C.D.N Spacerku i się zdenerwowałam czytajac wątek poród yorka... Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='nathaniel']pozatym że krzywe :loveu: gdyby było proste już nie było by tak ładne:evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 I jeszcze czekoladkę mam dla was :cool3: Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 W ciągu 5 minut nauczyłam Puśke ukłonu na gest :cool3: Żeby Rambo tak łatwo łapal o co mi biega :shake: Siostera ma teraz urlop to Pusica w maksymalne obroty pójdzie :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='nathaniel'] I znowu tyłek:mad: Nathaniel co ty masz z tym tyłkiem? Quote
nathaniel Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Pianka napisał(a):I znowu tyłek:mad: Nathaniel co ty masz z tym tyłkiem? A co ja poradzę, że się doopskiem do mnie odwraca? :roll: Quote
bonita Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Ale fajny ten Twój psiun :) , a jakie foty cudne, a ramki, kiedy ja się naucze takie robić. Quote
Tośka_m Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Dlaczego dopiero teraz tu trafiłam? :oops: Piękne zdjęcie. Rambo na nim wygląda prawie jak łajka :cool3: Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Tośka_m']Dlaczego dopiero teraz tu trafiłam? :oops: Piękne zdjęcie. Rambo na nim wygląda prawie jak łajka :cool3: Ty masz jakąś obsesję na punkcie łajek :cool3: Rambo to takie wielkie-małe nie wiadomo co, do nikogo nie podobne :eviltong: Quote
Tośka_m Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pewnie trochę mam :eviltong: Ale mam jedno zdjęcie Gorbiego (tylko kurka nie wiem czy na tym kompie, czy u mnie, czy też u mojego TZa :cool1: ), na którym wyszedł naprawdę podobnie, jak znajdę to Ci pokażę :cool3: A Rambo jest podobny do... sznaucera zmieszanego z łajką, no i pewnie jakimś terrierem... albo pekińczykiem :razz: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Tośka_m napisał(a):Pewnie trochę mam :eviltong: Ale mam jedno zdjęcie Gorbiego (tylko kurka nie wiem czy na tym kompie, czy u mnie, czy też u mojego TZa :cool1: ), na którym wyszedł naprawdę podobnie, jak znajdę to Ci pokażę :cool3: A Rambo jest podobny do... sznaucera zmieszanego z łajką, no i pewnie jakimś terrierem... albo pekińczykiem :razz: :evil_lol: dodaj do tego sobie jamnika, bo wszystkie "jamniki", które znam biegnąc doopsko im skręca na lewo/prawo i zamiast biec jak normalny pies czyli na wprost własciela to pod jakimś kątem biegnie. Nie zawsze, ale zdarzało mu się jak spotykał się z "jamniczką", może chciał być taki jak ona? :evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Tak sobie dreptam ;) A takie dzieciątko ufociła moja siostra na weselu :eviltong:, a ja się troche pobawiłam ;) Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Drepta - to jest idealne słowo opisujące jego pozę i minę :roflt: Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Tośka_m']Drepta - to jest idealne słowo opisujące jego pozę i minę :roflt: najśmieszniejsze jest to , że on szedł do mnie, zawołałam go, a on jak zwykle , jak już jest koniec spaceru, wybiera najdłuższą drogę :mad: Quote
Tośka_m Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Najwyraźniej robisz za krótkie spacery i biedak chociaż ten kawałeczek chce sobie jeszcze podreptać :diabloti: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Tośka_m']Najwyraźniej robisz za krótkie spacery i biedak chociaż ten kawałeczek chce sobie jeszcze podreptać :diabloti: :evil_lol: Taaaaaaa . On nie biega na spacerach w parku jak jest bez Pusi/innego psa. Trudno go zachęcić wtedy do zabawy. Pierwszy raz widziałam, że chłopak ma tyle energii na spacerze na Zaborzu, gdzie łaziliśmy 5 godzin, a chłopak padł dopiero w autobusie, w którym przez niego potem cuchnęło :shake: 5 godzin biegał , wybiegał przed nas , zawracał, ganiał wchodził do wody i brodził/wyciągał wodorosty, biegał oszczekiwal opalającego się gościa i takie tam. inne . :p Chłoptaś:loveu: Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 no to hop a my teraz idziemy pospacerować :cool3: Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 możecie przykleić u siebie w galeriach. [SIZE=2]"W drodze do nieba semafory gwiazd......" Kochanie niech Cię gwiazdy prowadzą, żal tylko, że nie miałeś szansy nacieszyc się życiem Quote
justynia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='nathaniel'] możecie przykleić u siebie w galeriach. [SIZE=2]"W drodze do nieba semafory gwiazd......" Kochanie niech Cię gwiazdy prowadzą, żal tylko, że nie miałeś szansy nacieszyc się życiem To o tym zamordowanym goldenku? :-( [quote name='nathaniel'] [SIZE=2]Super ujęcie! Taaaaaki błogi sen Rambusiowy... Quote
nathaniel Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Tak, o tym goldenku... Żal.... Taki pies,jak można było coś takiego zrobić. :shake: Quote
Alynkaaa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 zdiecia piekne:):):):) a jak przeczytalam o tym goldenku to...az zal serce sciska...:( biedaczek.... Quote
nathaniel Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Przez przypadek dałam mu lampą po nosie :oops: Pusia Niebo Quote
Recommended Posts