coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='nathaniel'] "w czasie egzaminu pies powinien miec tylko pojedynczy luźny łańcuszek" Tak było zawsze :) Łańcuszek i koniec. Obroża może mieć np. kolce od wewnątrz i oszustwo gotowe :cool1: WIęc kup tez łańcuszek, żebyś miała na czym ćwiczyć :evil_lol: Czyli lipa, bo my robimy "wspomaganie" ;) Na razie ;) Za parę miesięcy Rambo będzie śmigał wszystkie komendy jak błyskawica ;) Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Bedziemy musieli jeszcze poćwiczyć nieuciekanie z pycholem od ludzkich rąk, dzieciaką się głaskac daje, ciągnąc za ogon, ale potem juz ucieka, a ja się na dizeciaczki drzeć muszę. Tak się zaczytałam w ten regualmin, że zapomniałam o ćwiczeniach :evil_lol: Quote
Koma Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 o ble aż mi ciarki przeszły :nerwy: co to za potwór [quote name='Alicjarydzewska']one są piękne ...tylko trzeba chcieć to piękno dostrzec;) Taaak, najgożej gdy siedzisz przy kompie a tu Ci przed monitorem wyleci taki stwór :roll: brrr Rambo mógłby reklamować pasty do zębów :cool1: Quote
Mysia_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 o rany :) Rambuś jest szkolony :evil_lol: Moje Wika już to przeszła i z egzaminu PT dostała tylko "dobry", ale ona to w ogóle jakaś nawiedzona jest :eviltong: Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Mysia od razu szkolony, gdzie tam szkolony- uczony w domku :evil_lol: Quote
justynia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Nathaniel, ile Rambo liczy latek? Kiedyś myślałam, że kilka, ale niedawno mi się przewinęło przed oczami, że wzięłaś go, jak miał 8 miesięcy, a to było w lutym, czyli, że ma rok?? Jeśli to prawda, to Tama jest 2 miesiące młodsza i też ją wzięłam w lutym :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Jak go wzięłma to miał jakieś 8 miesiecy ale to w było w kawietniu 2004 :evil_lol::evil_lol: Quote
justynia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 nathaniel napisał(a):Jak go wzięłma to miał jakieś 8 miesiecy ale to w było w kawietniu 2004 :evil_lol::evil_lol: A, no tak! Jasne! Nawet o tym piszesz na pierwszej stronie, ślepa jestem :evil_lol: Patrzyłam na datę pierwszego postu. Czyli jednak Rambuś jest starszy :loveu: Quote
HuSkYdIaNa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Oj piękny psiak a myślałem że jest większy po banerku takie byk:)prosze wstapic do mnie przeczytac co masz tam dac bo Dianka prosi ładnie:) Widzisz ona chce rzebyś wstąpiła:) Quote
Alynkaaa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 nie chce nic mowic ale tak jakby fotki nowe by sie przydaly :):):):) Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 E tam, nie samymi fotami człowiek żyje :) :evil_lol: Quote
Behemot Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 nathaniel napisał(a):E tam, nie samymi fotami człowiek żyje :) :evil_lol: A kto mi ciągle każe wstawiać nowe fotki??? :mad: :cool3: Quote
nathaniel Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 No dobra nie mam żadnych, znaczy się mam kilka, ale czekam na wypad nad wodę :evil_lol: może dzisiaj, ale najprawdopodboniej jutro sie wybiorę :) gdzies nad wodę.... z piesem Quote
Madzik93 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Bardzo ładny psiak. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja zdjęcia mojej Lori bede miała w poniedziałek:cool3: i załoze nowy topik Quote
nathaniel Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Dwie fotki , które sobie lezały gdzieś tam :evil_lol: Pozdrawiamy ;) Quote
Patikujek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Fotki sliczne ale czekamy na fotki z nad wody:) Quote
nathaniel Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Wypadzik będzie pod wieczór, bo siostra nie chce męczyć piesów upałem w puszce (czyt. aucie ... :/ ) Edit: wypadziku nie było ... Quote
eria Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to : Wybacz muszę zadać Ci to pytanie : Szukałaś jakiejś szczególnej psiej kupy ?? Czy ta jokoś tak specjalnie przypadła ci do gustu ?? Bo naprawdę różne rzeczy można fotografować...Mam pomysł - stwórzmy nową galerię - psich kup. Potem wybierzemy najładniejszą :) Quote
Alynkaaa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='nathaniel']Dwie fotki , które sobie lezały gdzieś tam :evil_lol: Pozdrawiamy ;) bardzo ladne fotki:):):) takie romantyczne:) nie no ale wiadomo ladny piesek to na kazdej fotce ladnie wyglada:):):) rowniez pozdrawiamy:) Quote
Alynkaaa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='eria']Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to : Wybacz muszę zadać Ci to pytanie : Szukałaś jakiejś szczególnej psiej kupy ?? Czy ta jokoś tak specjalnie przypadła ci do gustu ?? Bo naprawdę różne rzeczy można fotografować...Mam pomysł - stwórzmy nową galerię - psich kup. Potem wybierzemy najładniejszą :) leeeeeee...fuj fuj psie kupki:) to zes pozmysl dala....smierdzacy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: nie wiem ale dla mnie nawet " najladniejsza" psia kupka nie bedzie ladna bo to kupka:eviltong::eviltong::eviltong: ale powodzenia zycze i brawa za kreatywnosc:) dla obu pani tworczyni zdiecia: nathaniel :):):):) oraz pomtslodawczyni : eria :):):):):):):)):):):):) Quote
nathaniel Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 eria napisał(a):Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to : Wybacz muszę zadać Ci to pytanie : Szukałaś jakiejś szczególnej psiej kupy ?? Czy ta jokoś tak specjalnie przypadła ci do gustu ?? Bo naprawdę różne rzeczy można fotografować...Mam pomysł - stwórzmy nową galerię - psich kup. Potem wybierzemy najładniejszą :) Przypadkowo wyszło :evil_lol: Edit: wracamy do linki, Rambo spuszczony dzisiaj został i oszczekał jakiegoś pana... Przeraża mnie troche, jakby człowieka zaganiał, zachowuje sie tylko tak na swoim podwórku. Silny instynkt terytorialny? Quote
Patikujek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Bardzo mozliwe mój Baks tez tak robi a ty nie zmieniaj tematu tak w ogóle bo czekamy na nowe fotki:mad: Quote
nathaniel Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Pati proszę, nieco zamazane , bo Rambo pyskował :evil_lol: Quote
Pianka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Co tak mało foteczek? Ja chce więcej i bardziej wyraźne:cool3: Quote
Recommended Posts