Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nathaniel']
"w czasie egzaminu pies powinien miec tylko pojedynczy luźny łańcuszek"
Tak było zawsze :) Łańcuszek i koniec. Obroża może mieć np. kolce od wewnątrz i oszustwo gotowe :cool1: WIęc kup tez łańcuszek, żebyś miała na czym ćwiczyć :evil_lol:

Czyli lipa, bo my robimy "wspomaganie" ;)

Na razie ;) Za parę miesięcy Rambo będzie śmigał wszystkie komendy jak błyskawica ;)

Posted

Bedziemy musieli jeszcze poćwiczyć nieuciekanie z pycholem od ludzkich rąk, dzieciaką się głaskac daje, ciągnąc za ogon, ale potem juz ucieka, a ja się na dizeciaczki drzeć muszę.
Tak się zaczytałam w ten regualmin, że zapomniałam o ćwiczeniach :evil_lol:

Posted

o ble aż mi ciarki przeszły :nerwy: co to za potwór

[quote name='Alicjarydzewska']one są piękne ...tylko trzeba chcieć to piękno dostrzec;)
Taaak, najgożej gdy siedzisz przy kompie a tu Ci przed monitorem wyleci taki stwór :roll: brrr

Rambo mógłby reklamować pasty do zębów :cool1:

Posted

o rany :) Rambuś jest szkolony :evil_lol: Moje Wika już to przeszła i z egzaminu PT dostała tylko "dobry", ale ona to w ogóle jakaś nawiedzona jest :eviltong:

Posted

Nathaniel, ile Rambo liczy latek? Kiedyś myślałam, że kilka, ale niedawno mi się przewinęło przed oczami, że wzięłaś go, jak miał 8 miesięcy, a to było w lutym, czyli, że ma rok?? Jeśli to prawda, to Tama jest 2 miesiące młodsza i też ją wzięłam w lutym :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Jak go wzięłma to miał jakieś 8 miesiecy ale to w było w kawietniu 2004 :evil_lol::evil_lol:

A, no tak! Jasne! Nawet o tym piszesz na pierwszej stronie, ślepa jestem :evil_lol: Patrzyłam na datę pierwszego postu. Czyli jednak Rambuś jest starszy :loveu:

Posted

Oj piękny psiak a myślałem że jest większy po banerku takie byk:)prosze wstapic do mnie przeczytac co masz tam dac bo Dianka prosi ładnie:)
Widzisz ona chce rzebyś wstąpiła:)

Posted

No dobra nie mam żadnych, znaczy się mam kilka, ale czekam na wypad nad wodę :evil_lol: może dzisiaj, ale najprawdopodboniej jutro sie wybiorę :) gdzies nad wodę.... z piesem

Posted

Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to :

Wybacz muszę zadać Ci to pytanie : Szukałaś jakiejś szczególnej psiej kupy ?? Czy ta jokoś tak specjalnie przypadła ci do gustu ?? Bo naprawdę różne rzeczy można fotografować...Mam pomysł - stwórzmy nową galerię - psich kup. Potem wybierzemy najładniejszą :)

Posted

[quote name='nathaniel']

Dwie fotki , które sobie lezały gdzieś tam :evil_lol:

Pozdrawiamy ;)

bardzo ladne fotki:):):) takie romantyczne:) nie no ale wiadomo ladny piesek to na kazdej fotce ladnie wyglada:):):) rowniez pozdrawiamy:)

Posted

[quote name='eria']Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to :

Wybacz muszę zadać Ci to pytanie : Szukałaś jakiejś szczególnej psiej kupy ?? Czy ta jokoś tak specjalnie przypadła ci do gustu ?? Bo naprawdę różne rzeczy można fotografować...Mam pomysł - stwórzmy nową galerię - psich kup. Potem wybierzemy najładniejszą :)

leeeeeee...fuj fuj psie kupki:) to zes pozmysl dala....smierdzacy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: nie wiem ale dla mnie nawet " najladniejsza" psia kupka nie bedzie ladna bo to kupka:eviltong::eviltong::eviltong:
ale powodzenia zycze i brawa za kreatywnosc:)
dla obu pani tworczyni zdiecia: nathaniel :):):):)
oraz pomtslodawczyni :
eria :):):):):):):)):):):):)

Posted

eria napisał(a):
Nie no, ja jestem pod wrażeniem pomysłowości... Oglądam sobie te fotki i oglądam aż tu nagle trafiam na to :

Przypadkowo wyszło :evil_lol:

Edit: wracamy do linki, Rambo spuszczony dzisiaj został i oszczekał jakiegoś pana...
Przeraża mnie troche, jakby człowieka zaganiał, zachowuje sie tylko tak na swoim podwórku.
Silny instynkt terytorialny?