Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Stokrotki :multi: Uwielbiam je :loveu:

Przyszłam tu mimo że mi trzeciego psa wciskasz i chcesz go Baba nazwać :angryy: :evil_lol:

No, ale popatrz Baba to może byc też facet :evil_lol::evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
No, ale popatrz Baba to może byc też facet :evil_lol::evil_lol:

Facetów mam w domu 2 + kot bezjajec :evil_lol: Nic z tego - przewagi nie zniosę :eviltong:

Posted

Patikujek-E tam ;)No ewentualnie troszkę foteczek

Zaraz po tarzaniu się u mnie na wyrku :evil_lol: (na pysku ma gabkę z "jaśka" , którego kiedyś nadgryzł :shake: )

Niewiniątko

Łapa(ma bardzo fotogeniczne łapy ;) )

Kffiatki ;)

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pno patrz jakie jestem niewiniątko :razz:

Niewiniątko sie własnie kłóci o coś z Pusią

[quote name='*luthien*']
śliczna łapulka :)

A jaki zapaszek :loveu::lol:
Może mu paznokcie na turkusowo pomaluje, będzie jezzy :evil_lol:
(żartuje, mój piękniś nie potrzebuje kosmetyków :) )

Ponad Godzinę temu była z pięknym na spacerze i rzucił sie na jakiegoś amstaffa, chociaż początkowo go olewał, naszczęście dystans był duży, wszystko było okey, ale spojrzałam pod nogi i się w łodym odezwał duch bojowy.

Jak wracałam szłam bez smyczy i uupps idzie ta dziewczyna , psa na smycz, ona do sklepu po wodę dla psa ;) , a ja siup Ramba pod pachę i przechodzimy koło nich...uff okey, bez rzucania.
Wprawdzie się oglądał , ale smakole pomogły ...

Posted

przecież imię do czegoś zobowiązuje ;) Rambo łapeczki ma śliczniutkie a jak pazurki elegancko pościerane :lol:

a to ładnie u was komenda "wracamy" działa Rambo pod pachę i do domu:evil_lol::evil_lol:

Posted

Basiu jeśli matołek piesa nei zauważy to jest w tył zwrot i w nogi :evil_lol:
Ale jak już się rozszczeka, to pod pachę często mam podrapane boczki przez niego... :roll:

Posted

nathaniel napisał(a):
Basiu jeśli matołek piesa nei zauważy to jest w tył zwrot i w nogi :evil_lol:
Ale jak już się rozszczeka, to pod pachę często mam podrapane boczki przez niego... :roll:

:evil_lol: no ja już Inez nie zmieszczę pod pachę ;)

Posted

Jak tam szkolenie Ramba? Może jakiś nowy filmik? Robi postępy Rambuś? Ja kiedyś nie wierzyłam, że można dorosłego psa czegoś nauczyć, a tu masz- zdziwiłam się. Nauczyłam ostatnio Tamę siadać z leżenia i prosić (na początku miała problemy z równowagą- nieźle się ośmiałam z niej, ale już sobie poradziła). Podsumowując, umie już: siad, waruj, podaj łapę, poproś, głos, hop (czyli przeskakiwanie- zazwyczaj przez nogę:evil_lol:), zostaw. Żbym jeszcze miała cierpliwość nauczyć ją przy nodze na smyczy chodzić i nie ciągnąć (czasami jej coś odbija i idzi ładnie, ale to niestety tylko czasami :mad:)
A Rambuś jakie komendy zna- oprócz waruj i siad- bo chyba takie były na filmiku...

Posted

Do mnie ?
Chodź tu ?
(z tymi to różnie, w obecności mamy wzorcowo :evil_lol: , jak jestem sama to też, no chyba , że coś mocno pachnącego jest w powietrzu)
Głos
a teraz do nogi :)

W każdym bądz razie nie są perfekt, ale ćwiczymy :D

Posted

Ślicznie dziękuje, ja mojej małpie nie potrafie dobrego zdjęcia zrobić , bo jak widzi, że mam aparat to najpierw pozuje, a jak juz przychodzi do spuszczenia palucha z przycisku zaczyna łbem ruszać.

Żaba wiesz co tak śmierdziało ?
Mój pies kochany się w czymś wytarzał :angryy::angryy: chyba z 1/4 szamponu zużyłam żeby nie cuchnął :evil_lol:

Fotki :

(probowalam go z tamtad wyciagnać :D )

gdzie jest pies ?

reszte potem, teraz zdycham...gorącoo!

Posted

też lubie czarno białe zdjecia ;))

Ktoś tu ma coś do powiedzenia ;)

Hm.. mówisz że się w czymś wytarzał? przypomniało mi się, że Miki jakies 2-3 lata temu wytarzał mi się w niezywym psie.. smród był straszny :shake:

Posted

Jak narazie mi nie smierdzi już, no ,ale jeszcze trzeba poczekać , żeby się do niego przytulić :evil_lol: i chyba jeszcze raz go wykąpie.

Żaba jaki ty masz aparat ? ;)

Luthien dziękuję... ;)

Posted

Pati tak jakoś ...
ból zęba :roll: mizyć nie daje/dawał , u dentysty sie było , antybiotky się bierze , ogólnie rzecz biorąc tragedia, a wszystko przez jedną babę co sie wzięła za leczenie zęba i spartoliła :mad: