nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Pysia']Stokrotki :multi: Uwielbiam je :loveu: Przyszłam tu mimo że mi trzeciego psa wciskasz i chcesz go Baba nazwać :angryy: :evil_lol: No, ale popatrz Baba to może byc też facet :evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nathaniel napisał(a):No, ale popatrz Baba to może byc też facet :evil_lol::evil_lol: Facetów mam w domu 2 + kot bezjajec :evil_lol: Nic z tego - przewagi nie zniosę :eviltong: Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Patikujek-E tam ;)No ewentualnie troszkę foteczek Zaraz po tarzaniu się u mnie na wyrku :evil_lol: (na pysku ma gabkę z "jaśka" , którego kiedyś nadgryzł :shake: ) Niewiniątko Łapa(ma bardzo fotogeniczne łapy ;) ) Kffiatki ;) Pozdrawiam Quote
Carolcia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 aniolecek :loveu: :loveu: :loveu: .Ladniusią mordke masz :loveu: Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Carolcia'] aniolecek :loveu: :loveu: :loveu: .Ladniusią mordke masz :loveu: Szczególnie ten wzrok ;) i bródka :loveu: Ale aniołeczkiem to on nie jest :evil_lol: (zauwazyliscie , ze robie lepsze zdjęcia niż na początku ? ;) można zobaczyć tu : http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1921442&postcount=4194 i tu http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1926137&postcount=77) Quote
nathaniel Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pno patrz jakie jestem niewiniątko :razz: Niewiniątko sie własnie kłóci o coś z Pusią [quote name='*luthien*'] śliczna łapulka :) A jaki zapaszek :loveu::lol: Może mu paznokcie na turkusowo pomaluje, będzie jezzy :evil_lol: (żartuje, mój piękniś nie potrzebuje kosmetyków :) ) Ponad Godzinę temu była z pięknym na spacerze i rzucił sie na jakiegoś amstaffa, chociaż początkowo go olewał, naszczęście dystans był duży, wszystko było okey, ale spojrzałam pod nogi i się w łodym odezwał duch bojowy. Jak wracałam szłam bez smyczy i uupps idzie ta dziewczyna , psa na smycz, ona do sklepu po wodę dla psa ;) , a ja siup Ramba pod pachę i przechodzimy koło nich...uff okey, bez rzucania. Wprawdzie się oglądał , ale smakole pomogły ... Quote
barbara.h Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 przecież imię do czegoś zobowiązuje ;) Rambo łapeczki ma śliczniutkie a jak pazurki elegancko pościerane :lol: a to ładnie u was komenda "wracamy" działa Rambo pod pachę i do domu:evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Basiu jeśli matołek piesa nei zauważy to jest w tył zwrot i w nogi :evil_lol: Ale jak już się rozszczeka, to pod pachę często mam podrapane boczki przez niego... :roll: Quote
barbara.h Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 nathaniel napisał(a):Basiu jeśli matołek piesa nei zauważy to jest w tył zwrot i w nogi :evil_lol: Ale jak już się rozszczeka, to pod pachę często mam podrapane boczki przez niego... :roll: :evil_lol: no ja już Inez nie zmieszczę pod pachę ;) Quote
nathaniel Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Na szczęście Rambo jest malutki :evil_lol: Quote
anuleq Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='nathaniel']:wallbash: Nikomu nie podoba sie moj kundliczek ? :Dog_run: :motz: Twoj kundliczek jest ludząco podobny do suni mojego brata :-o Jej zdjęcia http://www.pestka.szmulki.pl/ Quote
justynia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Jak tam szkolenie Ramba? Może jakiś nowy filmik? Robi postępy Rambuś? Ja kiedyś nie wierzyłam, że można dorosłego psa czegoś nauczyć, a tu masz- zdziwiłam się. Nauczyłam ostatnio Tamę siadać z leżenia i prosić (na początku miała problemy z równowagą- nieźle się ośmiałam z niej, ale już sobie poradziła). Podsumowując, umie już: siad, waruj, podaj łapę, poproś, głos, hop (czyli przeskakiwanie- zazwyczaj przez nogę:evil_lol:), zostaw. Żbym jeszcze miała cierpliwość nauczyć ją przy nodze na smyczy chodzić i nie ciągnąć (czasami jej coś odbija i idzi ładnie, ale to niestety tylko czasami :mad:) A Rambuś jakie komendy zna- oprócz waruj i siad- bo chyba takie były na filmiku... Quote
nathaniel Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Do mnie ? Chodź tu ? (z tymi to różnie, w obecności mamy wzorcowo :evil_lol: , jak jestem sama to też, no chyba , że coś mocno pachnącego jest w powietrzu) Głos a teraz do nogi :) W każdym bądz razie nie są perfekt, ale ćwiczymy :D Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Dziś Rambus przyjechał na Zaborze i postanowił się wykąpać :cool3: zdjęcie troszkę prześwietlone, ale za to pies nie jest czarną plamą.. ;) Quote
nathaniel Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Ślicznie dziękuje, ja mojej małpie nie potrafie dobrego zdjęcia zrobić , bo jak widzi, że mam aparat to najpierw pozuje, a jak juz przychodzi do spuszczenia palucha z przycisku zaczyna łbem ruszać. Żaba wiesz co tak śmierdziało ? Mój pies kochany się w czymś wytarzał :angryy::angryy: chyba z 1/4 szamponu zużyłam żeby nie cuchnął :evil_lol: Fotki : (probowalam go z tamtad wyciagnać :D ) gdzie jest pies ? reszte potem, teraz zdycham...gorącoo! Quote
zaba14 Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 też lubie czarno białe zdjecia ;)) Ktoś tu ma coś do powiedzenia ;) Hm.. mówisz że się w czymś wytarzał? przypomniało mi się, że Miki jakies 2-3 lata temu wytarzał mi się w niezywym psie.. smród był straszny :shake: Quote
nathaniel Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Jak narazie mi nie smierdzi już, no ,ale jeszcze trzeba poczekać , żeby się do niego przytulić :evil_lol: i chyba jeszcze raz go wykąpie. Żaba jaki ty masz aparat ? ;) Luthien dziękuję... ;) Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Pati tak jakoś ... ból zęba :roll: mizyć nie daje/dawał , u dentysty sie było , antybiotky się bierze , ogólnie rzecz biorąc tragedia, a wszystko przez jedną babę co sie wzięła za leczenie zęba i spartoliła :mad: Quote
Recommended Posts