Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej :cool3:
Przystojny ten Twoj Rambo :loveu:

Własnie piekny, ale nathaniel mu cały czas pstryka tyłek. No wiesz ładnie to tak?:evil_lol:

Posted

[quote name='Pianka']Własnie piekny, ale nathaniel mu cały czas pstryka tyłek. No wiesz ładnie to tak?:evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']No wlasnie tego tylka tu, ze ho ho. Ja chce pysio :loveu:
A co ja na to poradzę, że jak sie zbliżam z aparatem do pysia to ucieka:lol::roll:

No to troszczkę pyszczków i całych sylwetek od przodu :evil_lol:

Tutaj siedzi krzywo bo na mnie szczekał (tak sie kończy robienie mu zdjęć na smaka)

A tu idzie wredziol, jak najdłuższą drogą, do mnie

Pysiol

(przypalone)

Posted

Pojawił się przykry zapaszek zpaszczy, obejrzałam ząbki i nalocik jest u nasady zęba, polece jutro po jakieść kostki czy cuś żeby sobie to sam zdarł, a jak nie to będzie szorowanie z wacikiem. A jak i to nie pomoże to do weta pójdziemy po porade, czy cuś.
Tak się naczytałam o tym zapaszku przykrym, że się boję (wcześniej czytałam), to nie koniecznie musi świadczyc o złym stanie zębów , a np. o nerkach.

Brr...

A i wredziol chodzi w kagańcu,bo mnie wkurzył rzucił się na białego psa (rasita czy co ? ) , a potem dziewczyna wracała z psem do domu to musiałam do sklepu wejść.
Swoją drogą jakby nie mogła poczekac, dobrze wie , jak oba psy na siebie reagują, no nic i się wkurzyłam, nawyzywałam mu nagroziłam,że następnym razem dostanie w doopsko i że będzie chodził w kagańcu, no i chodzi.

Wcześniej protestował na kaganiec, a po jednym spacerku w nowym kagańcu (tak tym na zaborze, kiedy jechałam z nim autobusem i capił :lol:)
wprawdzie nie pasuje mi, ale nie zapiera sie i idzie.

Posted

Chłopak strajkuje, nie chce ćwiczyć na dworze :roll:
przychodzenie trzeba ciągle ćwiczyć, żeby nie zapomniał....jejciu...
Aż czasem nie wyrabiam z nim :shake:
Więc jutro wejdziemy do pasmanterii i kupimy taśmę parcianą i się nad pieskiem "poznęcam", koniec będzie z chodzeniem bez smyczy , tylko na lince

a teraz ide się odstresować, poszkicuję sobie plan strony www

Posted

A moze twoja psinka umie robic np siad?? Jesli umie to (nawet za smakolyka) to powiedz mu zeby usiadl i potem cykaj fotke :lol: Lub naucz go komend... To bedzie swietna zabawa dla ciebie i dla niego :lol:
PS: ja jeszcze do pomocy wymyslilam komende: foto,zeby Kesi sie patrzyla prosto w obiektyw :P
No ale to wiesz bo na pewno czytalas w mojej galerii

Posted

Potrafi siad :evil_lol:
Ogólnie rzecz biorąc to się szkolimy, ja jego on mnie :evil_lol:
On poprostu nie lubi aparatu :roll:
Może spróbujemy z tą komendą foto, ale nie jest nam tak potrzebna jak komendy z PT :lol:

Posted

Nie jest to arcydzieło, ani nic w tym stylu , ale się mi nudziło i zaczełam rysowac z portretu swojego :evil_lol:
Jednakże niezbyt mi to wszyło ...

:evil_lol::evil_lol:
A to zdjęcie z przedszkola

Posted

[quote name='nathaniel']Nie jest to arcydzieło, ani nic w tym stylu , ale się mi nudziło i zaczełam rysowac z portretu swojego :evil_lol:
Jednakże niezbyt mi to wszyło ...

:evil_lol::evil_lol:
A to zdjęcie z przedszkola
Jaka sliczna dziewczynka byłas :loveu::cool3::cool3: i teraz zapewne też jesteś :cool3::cool3:

Posted

Czekoladka...
bieli kartki dalej nie uzyskałam

[SIZE=2]A teraz Rambo na leżąco... w parku Dubiela naturalnie, Straż miejska się kręciła nieoznakowanym autem po alejkach :roll:

[SIZE=2]Pozdrawiają oboje padnięci
[SIZE=1]było żarcie trawy (Rambo żarłacz trawiasty, nie ja :evil_lol:),
było gonienie się,
było skakanie po murkach,
było przychodzenie na zawołanie,
była wizyta koleżanki, która go rozbawiła,
nie było rzucania się na psy

Posted

Czy piękne no to nie wiem, jak na ten sprzęt co mam to niezłe, chociaż przy lepszym operowaniu światłem mogłoby być pewnie lepiej, ale ciii....

Tango mimo wszystko dziękuję :oops:

Dla Goni i Pianki co to psich tyłków nie lubią :obrazic:

Posted

[quote name='nathaniel']

I lakier do paznokci, wzorowałam się na Luthien (mam nadzieję, że mi to wybaczy)

Zabawne naprawdę bardzo zabawne :evil_lol: wybaczam Ci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

btw. Śliczne:crazyeye:

Posted

Nie wzięłam aparatu, bo miał być tylko spacer na siusiu ...to spacer z Pusią był.
No, więc było skakano na trawie za /po patyczek pies sie zmęczył i strajkował że nei chce iść. Troszke pocwiczylismy na patyczek siad/waruj/chodz tu i poslzismy na pomnik(wlazlysmy na jakis pomnik nieopodal hali DMiT) i co ja widzę ?
Puśka mi się rozłożyła przed nogami pomnika i ruszyc się nie chciała :cool3:

Posted

chicken napisał(a):
widze ze "konfliktowego" masz psiaka... :razz: Caly czas jakis strajk :eviltong: Daj mu wkoncu "podwyzke" :evil_lol:

eee ...zdaża się ;)
Jak się piesa męczy to czasem trzeba nieść.
Przed okresem letnim nie dąło się Puśki zmęczyć , a latem kilka minut zabawy i pies pada co kawałek się kładzie i trzeba poczekać aż załaduje akumulatorki :cool3: