Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cimi napisał(a):
To w takim razie trzeba było zrobić wolny dzień :eviltong:.

te wolne dni to ja mu robię od początku tygodnia jak nie dłużej :roll:

Chicken no cóż, fotki są monotematyczne, bo nie daje rady go złapać jak łazi po mieszkaniu, a na spacery chodze sama, więc trudno mi pilnować psa, ćwiczyć z nim i robić fotki :lol::evil_lol:

Posted

Właśnie wróciłam ze spacerku na siusiu, byłam z mamą i Bunią w zakładzie krawieckim, a tam babka do nas, czy nie chcemy psa, bo jej się suka oszczeniła, i że ona uczy powolit ego szczeniaka załatwiania na dworze, bo reszta już wydana, no, ale jeszcze szczepinień nie ma.
Jak dobrze , że mama mnie wzrokiem powstrzymała od komentarzy.....
Co to za ludzie wogóle???

Na sklepie spożytwczym ABC wisiala ostatnio kartka ODDAM SZCZENIACZKI KUNDELKI ....

Trzeba jakąś ogólno Polską akcje sterelizację zorganizować (nie chodzi tu o finansowanie sterylek, bo taka istnieje, a raczej o uświadamianie )

Posted

:shake:oj zasypią nam się ulice i schroniska znowu podrośniętymi pieskami , bo teraz ludzie wezmą kundelka , a potem dzieci do szkoły , piesek urośnie i już nie będzie taką kuleczka to się go rano wypusci:angryy:niech gania i a nóż widelec się zgubi i będzie spokój:mad:

Posted

Szkoda gadać w ogóle, ja jak słysze żę ktoś chc gdzieś szczeniaqki oddać to mnie szlak trafia:[ Ostatnio widziałam gdzieś właśnie takie ogłoszenia i miałam wręcz ochotę zadzwonić i wygarnąc tym ludziom co myśle o tym:[

Posted

Szukam chętnych na spacer w parku Dubiela :evil_lol:
Chyba, żeby z tym Zaborzem wypalilo :roll:
Mi się samej na spacer iść nie chce :lol:, bo Rambo sobie wącha trawke, anie goni, a ma się chłopak wygonić i zrzucić troszke tłuszczyku... :evil_lol:

Posted

Możemy się jakoś zmówić ;)

A myśmy sobie byli w parku Dubiela :evil_lol: i nie rzucilismy się na żadnego psa...
nie wiem czego to zasługa, ale ostatnio rzucił sie z warkotem na szczenie, z którym bawiła sikę Puśka i dostał w doopsko, może dlatego? A może dlatego że go łądnie prosiłam :evil_lol:

[SIZE=2]Chodziłem bez smyczy-Rambo
I wąchałeś kretowisko-Beata
A no...-Rambo

Ale krety nie chciały wyjść...-Beata
I je olałem-Rambo

[SIZE=2]Jakoże w pobliżu zaczęło kręcić sie psów kilka, to miałem przypiętą smycz

A ona polowała na mnie z aparatem-Rambo
Nie moja wina,że chcą Cię oglądać-Beata

Walczyłem dzielnie-Rambo

Ale wkońcu mnie upolowała-Rambo

Walczyłem dalej, kręcąc się , wijąc , ale ona byla szybsza...-Rambo
Ale i tak nie widać Cię całego, a jesli widac to są to brzydkie zdjęcia...przypalone-Beata

Przypalone czy nie, ale są-Rambo
A tak wygląda Gbur jak widzi obcego psa , [SIZE=1]tylko jeden krok dzieli od ataku[SIZE=2]-Beata
Tylko nie Gbur-Rambo

Kilka ładnych ujęć

To ostatnie zdjęcie podoba mi się najbardziej, nawet to że obciełam mu uszy :loveu::cool3:.

Pobuszował sobie w trawsku, poganiał, podenerwował mnie, ale przychodził na zawołanie, wprawdzie musiał mnie obiec ,żeby sie nie wygrzmocić, ale był przy mnie :loveu:
Jak wracaliśmy to poszliśmy do fonntany, która jest nieczynna, ale naszczęście woda sobie kapała do jakiejś butelki i kazałam Buni tam wskoczyć i się napić, bo ja nie mądra wody nie zabrałam :roll: ...nie wiedziałam,że tam pójdziemy wogóle...wyszło w praniu.
A teraz czekamy na panią jak wróci z mięsnego i ugotujemy coś dla Buni.

Pozdrawiam

Posted

Cimi napisał(a):
W poniedziałek może będzie większy spacerek gliwicki na lotnisku. Może wpadnij :cool3: ?

Ooo może, może :evil_lol:

Ps. Powiedzcie mi czy pies wychodząc z dwoma różnymi osbami (mąż i żona) może się inaczej zachowywać?
W mojej okolicy jest pewna "bokserka", która teoretycznie lubi Puśkę, ale kiedy jest z panią, kiedy wychodzi z panem żadne harce nie moga mieć miejsac bo idą w ruch zeby, co prawda Pusia sama sobie winna jest , bo uszy jej wylizuje, ale jednakże to zachowanie jest dziwne.

Posted

witaj nathaniel bardzo ladna galeria
mnie tez najbardzije sie to podoba
[SIZE=2]

ma taki sam kolor oka jak moja bira :lol:
ale u was fajnie - nie pada :roll:

pozdrawiam i czekam na wiecej fotek :cool3:

Posted

[quote name='Pianka']OOooooo nareszcie jakies fotki ładne:lol:

Biedny krecik musiał znosic humory Rambusia:evil_lol:
Ładne nie ładne, ale są :)
W sumie to nie wiem czy tam kret był,ale wyglądało jak kopiec

[quote name='shangri_la']witaj nathaniel bardzo ladna galeria
mnie tez najbardzije sie to podoba
...[SIZE=2]
ma taki sam kolor oka jak moja bira :lol:
ale u was fajnie - nie pada :roll:

pozdrawiam i czekam na wiecej fotek :cool3:

Dziekuję.
To zdjęcie podoba mi się głownie z powodu koloru oka :loveu:
Rano nie padało, a teraz się zachmurzyło , całe trampki mi przemokły :evil_lol:

Więcej fotek będzie jak pójdziemy na spacerek :lol:

autor Luthien

Posted

Znowu byliśmy na spacerku :evil_lol:

Tradycyjnie zaczęło się od wąchania trawki-Rambo

Potem było oddalanie sie od pani, do znajomych (ktorzy mnie nie poznali :roll:) grajacych w siatę.-Beata

Ale dał się odwołać na szczęście-Beata

Taniec z psem :lol:

tak wiem,że przypalone :roll:

Siad i obserwacja "wroga" ... nie rzucił się -Beata

Wesoła twórczość :evil_lol:

Coś mi dzisiaj imageshack szwankował i niektóre zdjecia są na fotosiku :diabloti:

Bilans na dziś?
Wykonywał siad, lezy, chodź tu w parku, udało mi się go odwołac od gonienia piłki znajomych :evil_lol:
Piegał po murku przy pubie Kameleonm nie rzucił się na żadnego psa, nie zjadł żadnego psa, dobierał się do czegoś w trawie, "uciekał" do zwalonego drzewa i je niuchał :lol:.

Posted

[quote name='eria']To musiał być super spacerek :evil_lol: Szympansy po Zabrzu biegają !

Był suuper, troche adrenaliny było coby nikogo nie ugryzł, żeby się na ludzi nie rozszczekał ani na psy,a le jest dobrze :lol:

[quote name=':: FiGa ::']
łiiiiiiiiiiiiiiiii będziesz mnie mieć na sumieniu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A tam odrazu na sumieniu

[quote name='HuSkYdIaNa']ohoho fajne masz trampeczki:)
To tylko półtrampki, bo nei ma u mnie w mieście trampek , dziwne bo w tamtym było w 3 doopy
:niewiem:

[quote name=':: FiGa ::']Zamiast na pieska to ta na trampeczki patrzy :D:D:D:D:D

Tożto skandal :lol:

Posted

[quote name='HuSkYdIaNa']ohoho fajne masz trampeczki:) no śliczne:D Też takie mam tylko czerwone:evil_lol:A drógie błękitne, ale się zepsuły :/:p. A po za tym te mi wyglądają na krótkie... a ja mam dlugie :P. Dobra koniec tego gadania o trampkach:evil_lol:

Cudowny Rambo:loveu:

Posted

Bo to są półtrampki (przed kostkę), miałam kilkanaście par trampek (za kostkę) , ale po 2 miesiacach używania padały :evil_lol: i długie trampki koloru turkusowego :lol:, które nie wytrzymały mojej złości i poszedł zamek :roll:

Posted

[quote name='nathaniel']Bo to są półtrampki (przed kostkę), miałam kilkanaście par trampek (za kostkę) , ale po 2 miesiacach używania padały :evil_lol: i długie trampki koloru turkusowego :lol:, które nie wytrzymały mojej złości i poszedł zamek :roll: o właśnie to ja mam sznurowane czerwone i turkusowe (nie błękitne) na zamek