coztego Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 nathaniel napisał(a):W sumie to to będzie w Makoszowach, ale na sale z psami nie wejdzie sie :roll: Ale przecież wesele nie trwa cztery dni non-stop? W dzień wesela można się tak zorganizować, żeby pomiędzy ślubem a weselem, przyjechać wyprowadzić i nakarmić pieski, i wieczorem, podczas zabawy- znów się urwać na pół godziny... Co za pomysł z 4 dniami w schronisku? Myślałam, że gdzieś na drugi koniec Polski jedziecie się weselić. :cool1: Quote
Vectra Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No więc jestem :diabloti: :diabloti: Rambo fajny taki terierkowaty troche chyba jest prawda ?? :razz: :razz: Fotek więcej fotek dawaj :mad: :mad: :mad: [SIZE="1"]nie mam jeszcze nowego avatarka jak byś wrazie coś pytała :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 coztego napisał(a):Ale przecież wesele nie trwa cztery dni non-stop? W dzień wesela można się tak zorganizować, żeby pomiędzy ślubem a weselem, przyjechać wyprowadzić i nakarmić pieski, i wieczorem, podczas zabawy- znów się urwać na pół godziny... Co za pomysł z 4 dniami w schronisku? Myślałam, że gdzieś na drugi koniec Polski jedziecie się weselić. :cool1: Można by, ale Pusia w domu demoluje trochę, (jak zbyt długo sama siedzi) ;) Do czasu wesela jest jeszcze masę czasu, może nauczy się spokojnie zostawać samej ( z nasza pomoca oczywiscie) , ale jeśli nie to będzie trzeba szukać niani ;) W zasadzie to nie wiem czemu 4 dni ? Dla mnie wesel trwa 2 ;)) Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A moja psica była na moim weselu , na weselu mojej siostry i na weselu cioci:p.@ pierwsze były w knajpkach a trzecie w sali w remizie:p Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Na weselu u mojej siostry to Bigosik pojawił sie nawet na sali:evil_lol:Tyle, że był bez muszki i go delikatnie wyproszono:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz, tj. 26 sierpnia jadę na wesele do brata (z Poznania do Siedlc) i oczywiście Bigoska zabieram pod pachę:evil_lol: Oj będzie bal:multi::multi::multi: Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Jada sie dogadać z właścicielami sali , to się i o psy zapytają. Z tego co mi wiadomo to właściciel ma dwa duze miśki i smiesznie by było :evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nathaniel a nie macie sąsiada który może wyjść z psami pod waszą nieobecność?? Quote
nathaniel Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Nasi sąsiedzi i wyprowadzanie psów? Stare zgrzybiałe baby, wredne :evil_lol: Oj nie Mam nadzieję, że się uda z tą salą i żeby jakos. tam psy przemycic, a jak nei to się bedzie jeździc, albo poszuka opiekunki :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 nathaniel napisał(a):Nasi sąsiedzi i wyprowadzanie psów? Stare zgrzybiałe baby, wredne :evil_lol: Oj nie Mam nadzieję, że się uda z tą salą i żeby jakos. tam psy przemycic, a jak nei to się bedzie jeździc, albo poszuka opiekunki :evil_lol: jej jak Ty niekulturalnie się wypowiadasz o sąsiadach :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
eria Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 nathaniel napisał(a):Nasi sąsiedzi i wyprowadzanie psów? Stare zgrzybiałe baby, wredne :evil_lol: Oj nie To masz takich sąsiadów jak ja dokładnie :shake: Co ja bym dała żeby choć jedna z tych zołz była przyjaźnie nastawiona do psów, ale nie jedna chce je otruć, druga twierdzi że psy ją w nocy terroryzują (a w nocy moje psy śpią ze mną w domu, jak też w dzień). No takich to ja mam kochanych sąsiadów.:angryy: Quote
nathaniel Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ja jestem z mamą to mówią jakie te pieski fajne, a jak ide sama z nimi to , że się cały czas drą, ze telewizji nie można oglądać (guzik prawda :evil_lol:), wredne baby i tyle Quote
olekg89 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 TA średnia wieku moich sąsiadów to 65lat I za cholery nie umią zapamiętać imioin moich psów ,albo je przykręcaja jak ten duzy sie nazywa bo nie pamiętam ja Czarek aha Szarik :D A ta mała to maja prawda , ja nie kaja ,a no to dobrze mówie maja :D Quote
Patikujek Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja się cieszę że mam fajnych sąsiadów:loveu: Jedyne co mnie wkurza to to że oprócz jednej sąsiadki wszyscy mówią na mojego psiaka zamiast Bax to Max a jak ich poprawiam to mówią"tak, tak wiem max" Quote
Mysia_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 U mnie naszczęście sąsiedzi są w porządku :cool3: Quote
eria Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Nathaniel zapraszam na spacerek w któryś dzień do bielszowic, wtedy będzie i Foxi i Kreon i napewno Mikuś, może Baks też :) Quote
nathaniel Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Jutro rano zrobię sobie zamówienie na animali na kliker i piłeczkę :evil_lol: z kolcami piszczącą , a potem pójdę na pocztę wpłacić kasę. Drogo, ludzie drogo! Kilkier 8 zł, piłeczk 3 to daje 11 zł , a koszty przesyłki horendalne 17zł poczta polską kiedy wcześniej się wpłacić pieniądze i 20 zł przy dobiorze płatne . :roll: No nic , zobaczymy, jak znacie jakieś sprawdzone sklepy, z niską ceną dostawy to walcie do mnie. Quote
Cimi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Najlepiej robić zakupy większe gdzie np. sklep powyżej jakieś kwoty pokryje koszty przesyłki np. krakvet powyżej 99zł. Ja zazwyczaj kupuję karmę i coś dokupię mniejszego. Albo jesli Ty chcesz kupić mniejszego to może po prostu zapytać się osób z Twojej okolicy czy np. znajoimych z DGM czy nie robią akurat zakupów. Albo robić przelew zawsze te kilka złotych jest mniej :cool3:. Quote
nathaniel Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Cimi w tym problem że to malutkie zakupki są , nie amm potrzeby kupowania karmy bo przeszłam na gotowane :evil_lol: Quote
Cimi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No to chyba wyjściem jest zapytanie się kogoś czy nie robi akurat zakupów w tym sklepie :cool3:. Quote
nathaniel Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Eee to ja już sobie sama zamówię :evil_lol: znaczy się jeszcze trzeba pieniądze od mamy wysepić :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Przyszło mi do głowy że najpierw pójdę do zoologicznego w Platanie :evil_lol: Quote
Pianka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Na tym ostatnim zdjęciu ślicznie wyszedł:loveu: Quote
nathaniel Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 A no ślicznie .... A ja dostaje cholery z nim... obija się chłopak nie chciał dzisiaj wykonywać moich poleceń, no żesz prawie się popłakałam przez niego. Ale bawiąc sie ze mną i z mamą pokazał, że jednak potrafii byc mądrym psem, szkoda że wykonywał polecenia mamy, a nie moje :roll::mad: Quote
Cimi Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 nathaniel napisał(a):A ja dostaje cholery z nim... obija się chłopak nie chciał dzisiaj wykonywać moich poleceń, no żesz prawie się popłakałam przez niego. To w takim razie trzeba było zrobić wolny dzień :eviltong:. Quote
chicken Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Piekna masz brodata psinke :loveu::loveu: Szkda tylko ze zdjec musialam szukac po stronach bo wiecej rozmow niz fotek... :mad: Quote
Recommended Posts