Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nathaniel napisał(a):
W sumie to to będzie w Makoszowach, ale na sale z psami nie wejdzie sie :roll:

Ale przecież wesele nie trwa cztery dni non-stop? W dzień wesela można się tak zorganizować, żeby pomiędzy ślubem a weselem, przyjechać wyprowadzić i nakarmić pieski, i wieczorem, podczas zabawy- znów się urwać na pół godziny...
Co za pomysł z 4 dniami w schronisku? Myślałam, że gdzieś na drugi koniec Polski jedziecie się weselić. :cool1:

Posted

No więc jestem :diabloti: :diabloti:
Rambo fajny taki terierkowaty troche chyba jest prawda ?? :razz: :razz:
Fotek więcej fotek dawaj :mad: :mad: :mad:

[SIZE="1"]nie mam jeszcze nowego avatarka jak byś wrazie coś pytała :evil_lol:

Posted

coztego napisał(a):
Ale przecież wesele nie trwa cztery dni non-stop? W dzień wesela można się tak zorganizować, żeby pomiędzy ślubem a weselem, przyjechać wyprowadzić i nakarmić pieski, i wieczorem, podczas zabawy- znów się urwać na pół godziny...
Co za pomysł z 4 dniami w schronisku? Myślałam, że gdzieś na drugi koniec Polski jedziecie się weselić. :cool1:

Można by, ale Pusia w domu demoluje trochę, (jak zbyt długo sama siedzi) ;)

Do czasu wesela jest jeszcze masę czasu, może nauczy się spokojnie zostawać samej ( z nasza pomoca oczywiscie) , ale jeśli nie to będzie trzeba szukać niani ;)

W zasadzie to nie wiem czemu 4 dni ?
Dla mnie wesel trwa 2 ;))

Posted

Na weselu u mojej siostry to Bigosik pojawił sie nawet na sali:evil_lol:Tyle, że był bez muszki i go delikatnie wyproszono:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Teraz, tj. 26 sierpnia jadę na wesele do brata (z Poznania do Siedlc) i oczywiście Bigoska zabieram pod pachę:evil_lol:

Oj będzie bal:multi::multi::multi:

Posted

Nasi sąsiedzi i wyprowadzanie psów?
Stare zgrzybiałe baby, wredne :evil_lol:
Oj nie

Mam nadzieję, że się uda z tą salą i żeby jakos. tam psy przemycic, a jak nei to się bedzie jeździc, albo poszuka opiekunki :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Oj nie

Mam nadzieję, że się uda z tą salą i żeby jakos. tam psy przemycic, a jak nei to się bedzie jeździc, albo poszuka opiekunki :evil_lol:

jej jak Ty niekulturalnie się wypowiadasz o sąsiadach :razz: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Oj nie

To masz takich sąsiadów jak ja dokładnie :shake: Co ja bym dała żeby choć jedna z tych zołz była przyjaźnie nastawiona do psów, ale nie jedna chce je otruć, druga twierdzi że psy ją w nocy terroryzują (a w nocy moje psy śpią ze mną w domu, jak też w dzień). No takich to ja mam kochanych sąsiadów.:angryy:

Posted

Ja jestem z mamą to mówią jakie te pieski fajne, a jak ide sama z nimi to , że się cały czas drą, ze telewizji nie można oglądać (guzik prawda :evil_lol:), wredne baby i tyle

Posted

TA średnia wieku moich sąsiadów to 65lat
I za cholery nie umią zapamiętać imioin moich psów ,albo je przykręcaja jak ten duzy sie nazywa bo nie pamiętam ja Czarek aha Szarik :D
A ta mała to maja prawda , ja nie kaja ,a no to dobrze mówie maja :D

Posted

Ja się cieszę że mam fajnych sąsiadów:loveu:
Jedyne co mnie wkurza to to że oprócz jednej sąsiadki wszyscy mówią na mojego psiaka zamiast Bax to Max a jak ich poprawiam to mówią"tak, tak wiem max"

Posted

Jutro rano zrobię sobie zamówienie na animali na kliker i piłeczkę :evil_lol: z kolcami piszczącą , a potem pójdę na pocztę wpłacić kasę.
Drogo, ludzie drogo! Kilkier 8 zł, piłeczk 3 to daje 11 zł , a koszty przesyłki horendalne 17zł poczta polską kiedy wcześniej się wpłacić pieniądze i 20 zł przy dobiorze płatne .

:roll:

No nic , zobaczymy, jak znacie jakieś sprawdzone sklepy, z niską ceną dostawy to walcie do mnie.

Posted

Najlepiej robić zakupy większe gdzie np. sklep powyżej jakieś kwoty pokryje koszty przesyłki np. krakvet powyżej 99zł. Ja zazwyczaj kupuję karmę i coś dokupię mniejszego. Albo jesli Ty chcesz kupić mniejszego to może po prostu zapytać się osób z Twojej okolicy czy np. znajoimych z DGM czy nie robią akurat zakupów. Albo robić przelew zawsze te kilka złotych jest mniej :cool3:.

Posted

A no ślicznie ....

A ja dostaje cholery z nim... obija się chłopak nie chciał dzisiaj wykonywać moich poleceń, no żesz prawie się popłakałam przez niego.

Ale bawiąc sie ze mną i z mamą pokazał, że jednak potrafii byc mądrym psem, szkoda że wykonywał polecenia mamy, a nie moje :roll::mad:

Posted

nathaniel napisał(a):
A ja dostaje cholery z nim... obija się chłopak nie chciał dzisiaj wykonywać moich poleceń, no żesz prawie się popłakałam przez niego.

To w takim razie trzeba było zrobić wolny dzień :eviltong:.