Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lenia mam :evil_lol:
A z Ramba taki model jak z koziej doopy trabka :evil_lol:

Własnie wróciłam ze spacerku do zoologicznego , kupiłam 1/2kg Friskis Junior za jedyne 4 zł :evil_lol: na nagrody :evil_lol::evil_lol:

Mam kwiatki

A to Mori, piesek w typie bernardyna, pies "działkowy", któremu zmarł pan i pies jest na działce ojca mojego "szwagra".
Miły pies, spokjnie dał sie wyczesać.

Posted

nathaniel napisał(a):
Kuba miał na nogach :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ile ja się nakombinowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale pociesz się to nie Kuby nogi on też szuka trampek:mad:a tamte nogi to do chłopaków Kronosa należą;)

Posted

nathaniel napisał(a):
Ide poszukać mojego zszywacza i zaczynamy jeszcze raz z "klikerem" (oczywiście w Zabrzańskich sklepach tego nie ma!:roll:

Co Ty z tym zszywaczem, nie ma nic bardziej poręcznego? :cool3:
Nie czekaj, tylko zamawiaj klikera przez internet, za dwa dni Ci przyślą i będziesz miała problem z głowy :p

Strasznie śmieszny ten Rambo jest :lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Ide poszukać mojego zszywacza i zaczynamy jeszcze raz z "klikerem" (oczywiście w Zabrzańskich sklepach tego nie ma!:roll:

HEHE ZAMIAST KLIKERA ZSZYWACZ....TEZ TAK PROBOWALAM ALE NIE MOGE NIE UMIEM ZMUSIC FIGI DO KLIKERA<ZSZYWACZA> ONA CHYBA JEST TRADYCIONALISTKA I WOLI ZWYKLE DOMOWE SPOSOBY...EHH CIEKAWE CO Z TEGO WYJDZIE.....A WAM ZYCZE POWODZENIA I PROSZE O RELECJIE NAUKI Z "KLIKEREM" POZDRAWIAM!!!

Posted

Alynkaaa napisał(a):
NIE MOGE NIE UMIEM ZMUSIC FIGI DO KLIKERA<ZSZYWACZA> ONA CHYBA JEST TRADYCIONALISTKA I WOLI ZWYKLE DOMOWE SPOSOBY...

Podejrzewam, że to Ty jesteś tradycjonalistką i wolisz zwykłe domowe sposoby :cool1:
U mnie kliker leży w szufladzie, czeka aż wybiorę się na klikerowe szkolenie, bo samodzielnie wolę pracować głosem, przy klikaniu mam kiepskie wyczucie chwili :p

Posted

No ja własnie też, ale narazie próbuję z zszywaczem, nie chce żeby potem coś mi w szafie lezało :evil_lol:

Rambo wcale nie jest śmieszny :obrazic:
no może trochę, dzisiaj wpakował mi się do łóźka i usiadł na twarzy zadkiem :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko nie zszyj:razz:przy okazji Rambusia:cool3:

Posted

coztego napisał(a):
Podejrzewam, że to Ty jesteś tradycjonalistką i wolisz zwykłe domowe sposoby :cool1:
U mnie kliker leży w szufladzie, czeka aż wybiorę się na klikerowe szkolenie, bo samodzielnie wolę pracować głosem, przy klikaniu mam kiepskie wyczucie chwili :p

moze ale,dluuuugo probwalam z klikerem... moja niunka woli glosowo tzn lepsze efekty mamy wtedy....wiec "kliker" poszedl w odstawke i znow stal sie zszywaczem:)

Posted

Rambo też wydawał mi się psem który wody niecierpi, wchodził tylko do wysokosci brzucha (jakieś 20-30 cm) i wracał na brzeg, a dizsiaj byliśmy nad wodą (to nic , ze niezbyt czysta, to nic ze zakazali tam kompieli :evil_lol: [w sensie , że nikt tego nie pilnuje ] )i wlazłam z nim, był na dłuższej smyczy , weszłam po kolana i zaczęłam go wołać, podpłynął, apotem juz pływał sam z siebie do mnie. Jedyne co mnie troszkę przeraziło ze za ktoryms razem wpakowal mi sie miedzy kolana i chcial na rece, za szelki musialam go podciagnac bo sie podtopil.

Bilans? Mamy wydrę w domu :evil_lol:

zdjęć nie ma, bo byłam tylko ja i siostra + dwa potworki na smyczach :evil_lol:

Posted

Dawno nas nie było:roll:

Widze, że wyrobiłaś się i teraz robisz bardziej artystyczne zdjęcia:lol: To mi się straaasznie podoba:loveu:

Teraz pora na takie śliczne ujęcia Ramba i będe w pełni ustatysfakcjonowana:diabloti:

Posted

Nowych zdjęć nie mam, no może jedno :evil_lol: Ze spacerku porannego , gdzieś koło 6:30 rano (o zgrozo , co mnie napadlo :evil_lol: ) - a jak się Rambo cieszył jak wstałam o 5:55 i się zaczęlam ubierać :mad:.

No i Pusia przed skokiem na Ramba (wiecie jaka perfida, ja zachecam Ramba żeby pływał w wodzie [na innym spacerze] a ta na niego skacze i go podtapia )

Juz po podniesieniu się z pozycji do mnie, tuż przed biegiem na Ramba

Anza ... http://www.galeria.cyfrowe.pl/p/2/e/38874_b.jpg :)

Posted

nathaniel napisał(a):
Przypadkowo wyszło :evil_lol:
Przeraża mnie troche, jakby człowieka zaganiał, zachowuje sie tylko tak na swoim podwórku.

Oszczekał z wściekłością czy radością? Tama nieraz ma takie napady, podbiega do ludzi i obszczekuje, ale z radości, chce się bawić, a niestety nie każdy zna jej intencje...:shake:

Posted

Kurczę, będe musiała znaleść dla piesów domek na 4 dni w przyszłym roku, bo nie będzie czasu żeby się piesami zająć,wesele sie kroi.
coś tam mówią, ze można by na te 4 dni do schronu je dac, ale ja cholera nie chcę!!:mad:
I powiedziałam, że wymyślę coś innego , no to szukam.

[SIZE=2]Macie jakieś pomysły?

Posted

nathaniel napisał(a):
Kurczę, będe musiała znaleść dla piesów domek na 4 dni w przyszłym roku, bo nie będzie czasu żeby się piesami zająć,wesele sie kroi.

A jakieś wyjazdowe to wesele?
coś tam mówią, ze można by na te 4 dni do schronu je dac, ale ja cholera nie chcę!!:mad:

I słusznie bo to bardzo nieciekawy pomysł, jak już to do hotelu :cool1:
Spokojnie, przez rok się coś wymyśli :p