nathaniel Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Psiurek ;) Przed kąpielą w tym: Prawie jak chiński grzywacz ;) I na koniec Gbur Nasza galeria fotosków - marnych wprawdzie :) http://www.galeria.cyfrowe.pl/author.php?aid=2301 Quote
Pianka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Rambo jest śliczny:multi: A twoje historyjki są boskie:cool3: Quote
nathaniel Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Taura napisał(a)::loveu: ale sweety :loveu: Dziękuję ;) Pianka napisał(a):Rambo jest śliczny:multi: A twoje historyjki są boskie:cool3: Sliczny ? Toż to potwór :evil_lol::evil_lol: Żeby jeszcz moja babka z polskiego to dostrzegła Quote
nathaniel Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Cos na poprawę humoru z mojej ukochanej Suomi- kiedys tam pojadę :loveu: http://dojo.fi/~rancid/loituma__.swf Quote
Esfera Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 witam ! :cool3: ja tu pierwszy raz i szczerze się przyznam, że skusił mnie tytuł galerii :evil_lol: a to zdjęcie poprostu powaliło mnie na kolana :evil_lol: :loveu: :loveu: [SIZE="1"]a tak na marginesie.. nathaniel wybierasz się na paprocany ? gdzieś doczytałam, że jesteś fanką Dżemu :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 No niestety się nie wybieram, powiedzmy sobie, że rodzice :roll: Jestem za młoda na imprezowanie -bynajmniej na takie imprezy, chociaz mama mnie na koncert puściła , wkońcu był pod samymy nosem. No cóż.... Pozostaje czekać, a nóż w przyszłym roku :) Ps. Oczywiście dobrze wiedza, że mnie do dragów nie ciągnie, do alkocholu też nie, skutecznie "odstraszyła" mnie historia Ryśka i innych wielkich muzyków ;) Quote
nathaniel Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Kurde , kurde, kurde 5 minut po północy będzie na TVP 1 relacja z Mragowa 2005 z koncertu Dzemu (wczesniej puścić nie mogą? ? ) Quote
anetta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Lo rany, jaki york! :scared: tzn. chyba mial byc yorkiem :evil_lol: Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Taki potwór siedział na ścianie budynku :evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='nathaniel']Taki potwór siedział na ścianie budynku :evil_lol: U mnie to na dzwonku siedziało :roll: fuj... jakie to grube wogole blee.. :lol: Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Najlepsze jest to , że wogóle nie wiem co to jest, poniekąd jak motyl wygląda , ale ten "tłów" taki zmutowany. Edit: Jestesmy rozchwytywani przez dzieciaczki :evil_lol: to, że ja to rozumiem, bo akurat te młodsze kolezanki lubię :evil_lol: , ale że Rambo? Mianowicie od kąd ćwiczymy na dworze, prawie kazdy dzieciaczek chce spróbować z Rambem :cool1: Nie miłą sytuację miałam, cholera jak można dać smycz małemu dziecku do ręki , pies pociągnął wyrwał się , dziecko sie przewróciło, starszy brat "wlał" psu ja się na tego kolesia wydarłam, że jest debilem i że jak zobacze, że na tego psa ręke podnosi do doniose tam gdzie trzeba. Na co on odparł, że mnie wołali i że gdybym przyszła to nie musiałby jej uderzyć. No przepraszam was bardzo :angryy::angryy: Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='nathaniel']Taki potwór siedział na ścianie budynku :evil_lol: :razz:ale extra ciemka;) Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:ale extra ciemka;) To jakiś mutant ciemka :evil_lol: Wielkości duzego motyla...bleee Quote
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='nathaniel']To jakiś mutant ciemka :evil_lol: Wielkości duzego motyla...bleee:razz:eee tam zaraz fe , one są piękne ...tylko trzeba chcieć to piękno dostrzec;) Quote
nathaniel Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Alaaaa , ty mnie nie słab :evil_lol: To z bliska wyglądało tak jakby mnie zjeść chciało :evil_lol: jeszcze Rambo zaczynął się do tego wtrynżalać Quote
justynia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 nathaniel napisał(a):Alaaaa , ty mnie nie słab :evil_lol: To z bliska wyglądało tak jakby mnie zjeść chciało :evil_lol: jeszcze Rambo zaczynął się do tego wtrynżalać Tama by zjadła bez zastanowienia :mad: Ostatnio na wsi wyrwała nogę takiem wielkiemu zielonemu chyba konikowi polnemu... Jakbym nie zainterweniowała, to pewnie by go na kolację pożarła :diabloti: Ale mi go było potem szkoda... Mama nadzieję, że przeżyje bez nogi :-( Jakaś owadożerna maniaczka mi się trafiła... Quote
Alynkaaa Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='nathaniel'] mmm piekne zabki:):):) po twoim avanciQ(chybatak to sie pisze) i po banerQ myslalam ze Rambo to duuuzy pies naprawde teraz to mnie zatkalo....sliczny pyszczek ma to Twoje psisko:*:*:*:* Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Nudziło mi się [quote name='Alynkaaa']po twoim avanciQ(chybatak to sie pisze) i po banerQ myslalam ze Rambo to duuuzy pies naprawde teraz to mnie zatkalo....sliczny pyszczek ma to Twoje psisko:*:*:*:* Ja też myślałam, że jest większy, ale jak sie na niego z boku spojrzy to kurdupel :evil_lol: [quote name='justynia']Tama by zjadła bez zastanowienia :mad: Ostatnio na wsi wyrwała nogę takiem wielkiemu zielonemu chyba konikowi polnemu... Jakbym nie zainterweniowała, to pewnie by go na kolację pożarła :diabloti: Ale mi go było potem szkoda... Mama nadzieję, że przeżyje bez nogi :-( Jakaś owadożerna maniaczka mi się trafiła... Nie chce Cię martwić, ale jakoś mi sie nie widzi, żeby przeżył, Rambo zjada biedronki , ostatnio mu w misce pływała to ją dałam na kwiatka co by terminator się do niej nie dobrał. Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dobra, będe wredną właścicielką z chorymi ambicjami, która zda z Gburem egzamin PT ... kiedyś :evil_lol: Tak sobie planuje żeby jeszcze w tym roku , ewentualnie w przyszłym, ale duużo pracy nas czeka oj dużo ;) A potem to kto wie :evil_lol: No to tak trzeba by sie zaopatrzyć w fachowa literaturę , idę pobuszować po necie i listę zrobić, a potem kupic ksiązki i ćwiczyć, ćwiczyć , ćwiczyć. :evil_lol::evil_lol: Quote
coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No to przenosiny zostają dokonane :cool1: [quote name='nathaniel w Galerii Soni']4. Aportowanie i przyniesienie własnego przedmiotu do mnie i do nogi. 5. Zmiany pozycji na odległość na rozkazy słowne lub optyczne siad, waruj. siad, stój 6.Bieganie psa na komendę i przywołanie psa do nogi na rozkaz słowny lub optyczny 7.Badanie uzębienia psa Mam pytania odnośnie 5, 6, 7 O co chodzi rzecz jasna i jak tego psa nauczyć ... ale może żeby Behemocicy nie zagadać galerii to może do galerii Gbura niesmiało zaprosze Co do metod nauki- znajdziesz wyjaśnienia na stronach klikerowych i w książce do której link podałam Ci w wątku o szkoleniach. :cool1: A co do aportu- dobrze jest wybrać sobie jeden przedmiot i zawsze na nim ćwiczyć aport, od początku do końca- "fachowy, egzaminacyjny" aport będziesz ćwiczyła tylko na tym. A czy sobie wybierzesz koziołek, czy ringo, czy piłkę- to już Twoja sprawa. Tylko się tym przedmiotem z psem nie baw, nie aportuj go byle jak, ma służyć wyłącznie podczas ćwiczenia aportu. Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Jutro pójdę do zoologinczego zapytam się o kliker i koziolek. Zaraz idę psa pognębić ćwiczeniami warowania (tym razem LEŻY), a wieczorkiem NOGA ;) Quote
coztego Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Tutaj masz aktualny regulamin PT. Tych zmian pozycji na odległość już nie ma. Tak jak Flaire napisała, w jednym miejscu jest napisane koziołek, w drugim "aport własny", więc lepiej mieć koziołek. Z zakupem koziołka nie powinnaś mieć problemów, gorzej z klikerem :p Quote
nathaniel Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='coztego']Tutaj masz aktualny regulamin PT. Tych zmian pozycji na odległość już nie ma. Tak jak Flaire napisała, w jednym miejscu jest napisane koziołek, w drugim "aport własny", więc lepiej mieć koziołek. Z zakupem koziołka nie powinnaś mieć problemów, gorzej z klikerem :p Zawsze można zamówić ;) "w czasie egzaminu pies powinien miec tylko pojedynczy luźny łańcuszek" Łańcuszek ? No dobra nie wnikam "używanie podwójnych komden (np. słownych i optycznych) ... karane jest przez sędziego strata punktów" Czyli lipa, bo my robimy "wspomaganie" ;) Poradzimy sobie Quote
Recommended Posts