Patikujek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Oj jak mi przykro [*] [*] [*] Ja też zawszę ryczę jak bóbr gdy któreś moje gryzoniowate umrze ale ja bez takich małych przytulkaów żyć bym nie mogła:) Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Trochę zmokłej kury ... tak wyglądał Rambo po "wypadzie" do sklepu zoologicznego , zaczął padać deszcz ;). A potem był na mnie obrażony , ze sklepu małpiszon wyjść nie chciał :shake:. Quote
Pysia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Jak można taką krzywde psu zrobić i pozwolić aby go deszcz zmoczył :evil_lol: Quote
justynia Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Przykro mi z powodu Kilerka :-( Ja też przeżyłam śmierć 3 chomiczków- po trzecim zwątpiłam- tylko 3 latka to tak mało... nathaniel napisał(a):Trochę zmokłej kury ... tak wyglądał Rambo po "wypadzie" do sklepu zoologicznego , zaczął padać deszcz ;). He, he, a pewnie śmierdział jak zmoczona kura :evil_lol: Przynajmniej od Tamy tak zajeżdża :lol: Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Justynia śmierdział? Ależ skąd bardzo ładnie pachniał :loveu::loveu: Pysia Jak to jak ? Normalnie :evil_lol: a klatka ciągle stoi pusta, siostra namawia na myszoskoczka, no , ale znowu potem płacz będzie, a mama od razu mówi , że ona nie chce żadnych szczurowatych ... Quote
olekg89 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Nathaniel-padał u ciebie dziś deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? KUr*** jak tak to sie pochlastam u mnie nic ,ani kropelki;( Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 olekg18 napisał(a):Nathaniel-padał u ciebie dziś deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? KUr*** jak tak to sie pochlastam u mnie nic ,ani kropelki;( Nie! Jakieś 3 dni temu :-( Quote
Patikujek Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 A u mnie w Zabrzu -mikulczycach o dtygodnia ani kropelki nie było chodze i widrami trawe i kwiatki podlewam bo padają:( Quote
nathaniel Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A u mnie w Zabrzu -mikulczycach o dtygodnia ani kropelki nie było chodze i widrami trawe i kwiatki podlewam bo padają:( Buuu ... lipie będzie suchy...bardzo suchy, a sierpień ..aż strach myśleć... Quote
nathaniel Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 News z najnowszej chwili Jest chłodno , pada deszyczyk , pochmurno (ciemno) i 23 stopnie ... ;), grzmi i wiaterek wieje ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 nathaniel napisał(a):News z najnowszej chwili Jest chłodno , pada deszyczyk , pochmurno (ciemno) i 23 stopnie ... ;), grzmi i wiaterek wieje ;):pu nas leje i aniołki robią imprezkę ;) Quote
nathaniel Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pu nas leje i aniołki robią imprezkę ;) A ja myślalam , że tylko ja mam takie luksusy :evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 A w Opolu nie leje ale chodniej. Wczoraj do 10.00 wieczorem kąpalyśmy się, mąż nie kąpał się odganial komary. A Luśka znalaza taki sposób na gorąc: wylewa wodę z michy co stoi w łazience(kocia) i kladzie sie w tym bajorze hehehehe.... niech se leży Quote
Patikujek Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 U nas popadało, ale przez 10 min, a po chwili słońce wyszło, jedyne co po deszczyku zostało to lekki wiaterek Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Dzień dooobry bardzo ;) , to ja niejaki pan Rambo A to moja asystetka Pusia ze swoją (bardzooo, bardzoo) fajną piłeczką :loveu: No to pozdrawiamy i życzymy ochłodzenia , u nas 17 stopni :evil_lol: Quote
Cimi Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nathaniel.. czy kontaktowałaś się ostanio z Psią Krainą ? Czy byłaś i widziałaś przeszkody i teren ? Czy byłaś w Wilczych Gardle czy Czechowicach ? Bo wilczym gardle są same stacjonaty. Quote
nathaniel Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Cimi napisał(a):Nathaniel.. czy kontaktowałaś się ostanio z Psią Krainą ? Czy byłaś i widziałaś przeszkody i teren ? Czy byłaś w Wilczych Gardle czy Czechowicach ? Bo wilczym gardle są same stacjonaty. Nie wybrałam się tam z przyczyny takiej że mam 2 psy na głowie i mamy samej z potworami nie zostawię. Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Jak ktos będzie tam to niech da znać Ja się tak po cichu zastanawiam czy jaby w końcu zbudowali to, to możę i za Baksem byśmy tak chodzić zaczęli, w sumie to on ruch uwielbia i do tego zwinny jest:) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Ludziska musimy się do koopy zebrac i cos zrobić ;) Widoczki z okna : Psie łapy ;) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Tak mi się nudziło to postanowiłam poszukać jakis fajnych fotek, mojego autorstwa nie koniecznie psich ;) Pawłów city :evil_lol: Magda od Pusi ("jamniorka") Dobra będzie psiowe oto Pusia vel Puszysława (jakoś tak) od mojej porąbanej koleżanki z Pawłowa :) Dobra koniec wspomnień :evil_lol: (kwiatki trochę wysostrzyłam w Gimpie :oops:) Quote
Cimi Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ja się tak po cichu zastanawiam czy jaby w końcu zbudowali to Jeśli zadzwonisz to się napewno dowiesz ;p. Przepraszam, ale liczenie na kogoś, że ktoś się dowie jest śmieszne. Rok temu 3 osoby się dowiadywały, bo reszta liczyła tylko na imformacje z trzeciej ręki., Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Cimi napisał(a):Jeśli zadzwonisz to się napewno dowiesz ;p. Przepraszam, ale liczenie na kogoś, że ktoś się dowie jest śmieszne. Rok temu 3 osoby się dowiadywały, bo reszta liczyła tylko na imformacje z trzeciej ręki., Psia Kraina mnie wkurza :angryy: Za każdym razem jak raczą odpisac na maila (nie będe do nich dzwonić , bo się jeszcze zdenerwuje , a jak się denerwuje to mi sie język plącze :cool1: ) piszą, że wyrównują teren i go grodzę, tylko czekać jak będą stawiać hopki. (spróbuje z innego maila :D:D ) Quote
nathaniel Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 sNuJkA napisał(a):Rambo jest cudowny :loveu: Cuuudownie to on tylko wygląda :roll: Quote
Pysia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Stokrotki :multi: Uwielbiam je :loveu: Przyszłam tu mimo że mi trzeciego psa wciskasz i chcesz go Baba nazwać :angryy: :evil_lol: Quote
Recommended Posts