Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj jak mi przykro
[*]
[*]
[*]
Ja też zawszę ryczę jak bóbr gdy któreś moje gryzoniowate umrze ale ja bez takich małych przytulkaów żyć bym nie mogła:)

Posted

Trochę zmokłej kury ...

tak wyglądał Rambo po "wypadzie" do sklepu zoologicznego , zaczął padać deszcz ;).

A potem był na mnie obrażony , ze sklepu małpiszon wyjść nie chciał :shake:.

Posted

Przykro mi z powodu Kilerka :-( Ja też przeżyłam śmierć 3 chomiczków- po trzecim zwątpiłam- tylko 3 latka to tak mało...

nathaniel napisał(a):
Trochę zmokłej kury ...

tak wyglądał Rambo po "wypadzie" do sklepu zoologicznego , zaczął padać deszcz ;).

He, he, a pewnie śmierdział jak zmoczona kura :evil_lol: Przynajmniej od Tamy tak zajeżdża :lol:

Posted

Justynia śmierdział? Ależ skąd bardzo ładnie pachniał :loveu::loveu:

Pysia Jak to jak ? Normalnie :evil_lol:

a klatka ciągle stoi pusta, siostra namawia na myszoskoczka, no , ale znowu potem płacz będzie, a mama od razu mówi , że ona nie chce żadnych szczurowatych ...

Posted

olekg18 napisał(a):
Nathaniel-padał u ciebie dziś deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
KUr*** jak tak to sie pochlastam u mnie nic ,ani kropelki;(

Nie! Jakieś 3 dni temu :-(

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A u mnie w Zabrzu -mikulczycach o dtygodnia ani kropelki nie było
chodze i widrami trawe i kwiatki podlewam bo padają:(

Buuu ... lipie będzie suchy...bardzo suchy, a sierpień ..aż strach myśleć...

Posted

nathaniel napisał(a):
News z najnowszej chwili
Jest chłodno , pada deszyczyk , pochmurno (ciemno) i 23 stopnie ... ;), grzmi i wiaterek wieje ;)
:pu nas leje i aniołki robią imprezkę ;)

Posted

A w Opolu nie leje ale chodniej. Wczoraj do 10.00 wieczorem kąpalyśmy się, mąż nie kąpał się odganial komary. A Luśka znalaza taki sposób na gorąc: wylewa wodę z michy co stoi w łazience(kocia) i kladzie sie w tym bajorze hehehehe.... niech se leży

Posted

Dzień dooobry bardzo ;) , to ja niejaki pan Rambo

A to moja asystetka Pusia ze swoją (bardzooo, bardzoo) fajną piłeczką :loveu:

No to pozdrawiamy i życzymy ochłodzenia , u nas 17 stopni :evil_lol:

Posted

Nathaniel.. czy kontaktowałaś się ostanio z Psią Krainą ? Czy byłaś i widziałaś przeszkody i teren ? Czy byłaś w Wilczych Gardle czy Czechowicach ? Bo wilczym gardle są same stacjonaty.

Posted

Cimi napisał(a):
Nathaniel.. czy kontaktowałaś się ostanio z Psią Krainą ? Czy byłaś i widziałaś przeszkody i teren ? Czy byłaś w Wilczych Gardle czy Czechowicach ? Bo wilczym gardle są same stacjonaty.

Nie wybrałam się tam z przyczyny takiej że mam 2 psy na głowie i mamy samej z potworami nie zostawię.

Posted

Jak ktos będzie tam to niech da znać
Ja się tak po cichu zastanawiam czy jaby w końcu zbudowali to, to możę i za Baksem byśmy tak chodzić zaczęli, w sumie to on ruch uwielbia i do tego zwinny jest:)

Posted

Tak mi się nudziło to postanowiłam poszukać jakis fajnych fotek, mojego autorstwa nie koniecznie psich ;)

Pawłów city :evil_lol:

Magda od Pusi ("jamniorka")

Dobra będzie psiowe oto Pusia vel Puszysława (jakoś tak) od mojej porąbanej koleżanki z Pawłowa :)

Dobra koniec wspomnień :evil_lol:

(kwiatki trochę wysostrzyłam w Gimpie :oops:)

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Ja się tak po cichu zastanawiam czy jaby w końcu zbudowali to

Jeśli zadzwonisz to się napewno dowiesz ;p. Przepraszam, ale liczenie na kogoś, że ktoś się dowie jest śmieszne. Rok temu 3 osoby się dowiadywały, bo reszta liczyła tylko na imformacje z trzeciej ręki.,

Posted

Cimi napisał(a):
Jeśli zadzwonisz to się napewno dowiesz ;p. Przepraszam, ale liczenie na kogoś, że ktoś się dowie jest śmieszne. Rok temu 3 osoby się dowiadywały, bo reszta liczyła tylko na imformacje z trzeciej ręki.,

Psia Kraina mnie wkurza :angryy:
Za każdym razem jak raczą odpisac na maila (nie będe do nich dzwonić , bo się jeszcze zdenerwuje , a jak się denerwuje to mi sie język plącze :cool1: ) piszą, że wyrównują teren i go grodzę, tylko czekać jak będą stawiać hopki.

(spróbuje z innego maila :D:D )