nathaniel Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Justyś , ja Beata jestem , na zdjeciu moja siorka Ala Zaniedługo nowe fotki, musze je pozmniejszać, zna ktoś program do hurtowego zmiejszania zdjęć + link do instrukcji ...najlepiej po polsku Quote
nathaniel Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Spotkanie z pierwszą małżonką Rambusiu, nie uciekniesz przed miłością -Pusią Grunt to udawać, że się nie słyszy- Rambo Wszystko słyszałam-Pusia Czyżby pierwsza poważna kłótnia Madziu ? - Beata Ślubny Portret? Błeee -Rambo Rambo zboczeńcu zostaw ją!- Beata Cii....oni sie godzą-Magda Ahhaa...-Beata .... Co Ty tam masz łajdaku? - Pusia To mój patyczek!- Rambo Egoista!-Pusia Quote
nathaniel Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Uprowadzenie żony [SIZE=2]Gdzie jest moja żona?-Rambo [SIZE=2]Pusiu kochanie nie bój się , jam jest Rambo i niczego się nie boje- Rambo [SIZE=2] Oddawaj ją Ty potworze-Rambo Ale Ty jesteś dzielny-Pusia Wieeem-Rambo .... A Wy co tam robicie ? -Pusia No właśnie co? -Rambo Idiotki przestańcie... [SIZE=2]...chodź Pusiu, zmywamy się... -Rambo Idę , idę-Pusia Quote
anetta Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jejuuuu jaka sliczaaaaaaaaa jaamniczkaaaa :multi::sweetCyb::iloveyou::iloveyou: Cuudenko :iloveyou: Piekna, piekna, piekna!! Historia jak z kryminalu hahahahah Quote
nathaniel Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Ej no wiesz, wiadomo że musi być śliczna , co by się w niej Rambo zakochał Quote
nathaniel Posted May 1, 2006 Author Posted May 1, 2006 Pijaczek? -Nie przeszkadzaj,medytuje-Rambo -Nad czym ?- Beata -Nat tym Żubrem na stole -Rambo -Rozumiem, ale i tak nie dostaniesz-Beata Dorwałem to piwo-Rambo Moja głowa jest taka ciężka- Rambo Co ten telewizor się tak drze-Rambo Po to żebyś się pytał-Beata Nie chce mi się z Toba gadać, spać idę-Rambo Quote
nathaniel Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Jak wypił to jest spokojny, a co... (wodę z michy :D ) Wiesz twoja to i tak leniwa jest ;) Quote
nathaniel Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Znalazlam zszywacz :) zastapie nim kliker i zaczniemy wszystko od poczatku, ale mam pytanie podstawowowe A. Jak nakierunkowac psa na kliker, czyli KLIK=NAGRODA ? B. Lepiej wyłapywać zachowanie, czy nakierowac samkiem, kliknac, dac smak Quote
justynia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Niezły uwodziciel z tego Rambusia! I jaką piękną panienkę sobie znalazł! Ech, Pusia już mu nie wystarcza... :evil_lol:Tacy sa faceci :diabloti: Quote
nathaniel Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Tak to jest Casanova niezły ;) Zmienia panienki jak rękawiczki :D . W sumie to Pusia(jamnior) jest jego "żoną", a Pusia (nie jamnior :D) kompanem zabaw :D Quote
nathaniel Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Odcinek z serio domowe szkolenie klikerowe Target http://www.youtube.com/watch?v=rskntARd2ZY Quote
nathaniel Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pozwole sobie "zaśmiecić" topic Ramba, zdjęciami z wycieczki w Góry Świętokrzyskie (ku woli ścisłości szkolnej wycieczki ). Próbowaliśmy się zaszyć o tu : Zbliżenie mlecyków : Chłopcyki : Dziewuchy : Zusammen : Święty Krzyż: Gołoborze (tu się zlatywały czarownice na miotłach , na sabat naturalnie :diabloti:, a teraz na odkurzaczach, ah...ta nowoczesność ) : W Jaskini Raj, w Krypcie Oleśnickich na Św. Krzyżu nie można było robić zdjęć, a szkoda :) Trupki... o przepraszam, mumie sa bardzo interesujące ;) Quote
nathaniel Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Normalnie tabun turystów się przewija przez nasza galerie ;) A ja sobie podrzuce, a co, wkońcu świeże fotki Quote
anetta Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Oooo jaaaaaaaa ciieeeeeeeee, jakie piekne krajobrazy http://img143.imageshack.us/img143/5085/dscf33331yg.jpg :multi: No, szkoda ze mumii nie mozna focic, poogladalabym sobie :evil_lol: Quote
nathaniel Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 widoki z mojego okna (tj.nie widzę dokładnie co tam pływa ale widze ten zbiornik przeciw pożarowy czyli. "basen" ) [SIZE=2]Ciekawe czy TYCH TU (poniżej ) też to się tyczy a to zalążek mojej pracy na plastykę (nos mi się nie podoba) Quote
nathaniel Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Na zdjęciach :diabloti::diabloti: to dużo rzeczy ładnie wygląda... ;)śmierdzi dziadowsko...czasem, jak za długo wody nie wymieniają ) Quote
justynia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='nathaniel']Pozwole sobie "zaśmiecić" topic Ramba, zdjęciami z wycieczki w Góry Świętokrzyskie (ku woli ścisłości szkolnej wycieczki ). Ach jak miło sobie popatrzeć na ten cudowny klasztor, ech, stare dobre czasy, jak się na wycieczki czy pielgrzymki tam chodziło... I te piękne krajobrazy... :loveu: [quote name='nathaniel'] W Jaskini Raj, w Krypcie Oleśnickich na Św. Krzyżu nie można było robić zdjęć, a szkoda :) Trupki... o przepraszam, mumie sa bardzo interesujące ;) A, racja, racja, interesujące :evil_lol: Widziałam na własne oczy :lol:, tylko to było parę lat temu, teraz pewnie się trochę zestarzały, co? :lol: A gdzie fotki Rambusia? NO i Pusidłka?? Coś ostatnio się przerzuciłaś nathaniel na czarownice :evil_lol:, oj, nieładnie tak zaniedbać swoje psieski, nieładnie! :diabloti: Quote
nathaniel Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Zdjęcia są na komputerku, ale zapału nie ma i chęci zeby pozmniejszać...ale obiecuje ze do jutro cos się pojawi ;) Quote
nathaniel Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Spacerek Niedzielny(w dwóch różnych miejscach) sztuka lizania :oops: -Ja się tak nie bawie , on ma loda ;( ... To ja mu zjem kijka :diabloti::diabloti: -A to stara krowa- Rambo -Stara powiedziałeś? A masz... - Pusia -Ty tam nie baw się tą trawką tylko mnie ratuj- Rambo -Nie bawię się z Tobą, obraziłem się- Rambo -Tiaaa, jasne- Pusia Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 O widzę, że nie tylko ja dzielę się z psem lodami :lol: Co za mina... :loveu: 1 Quote
nathaniel Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):O widzę, że nie tylko ja dzielę się z psem lodami :lol: Co za mina... :loveu: A no , bo tak gorąco było, ale lody pierwysz raz mu dawałam , zawsze dostanie patyczek z resztkami, albo papierek po sniezce ... a ze sniezki zadko (dobrze napisalam ? ) jem, to i on zadko dostaje ;) Quote
Recommended Posts