nathaniel Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Rambo trafil do nas 5.04.2004 roku , ze schroniska w Biskupicach (psitulmnie) , w ktorym spędzil AŻ jeden dzień ;) Mial chlopak farta. Fotencje : Quote
nathaniel Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 :wallbash: Nikomu nie podoba sie moj kundliczek ? :Dog_run: :motz: Quote
Evelina Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 [quote name='nathaniel']:wallbash: Nikomu nie podoba sie moj kundliczek ? :Dog_run: :motz:A napisac cos wiecej o sobie to nie łaska ? ;) Nawet nie wiem czys Ty dziewczyna czy chlopak ? :oops: Psiaczek przeslodki przyznaje, lubie madre psie oczy :loveu: Tak jak tutaj :loveu: Quote
nathaniel Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 No tak moja inteligencja jest bardzo wysoka :D Więc tak: Nazywam się Beata, mam 14 lat (Rocznikowo :evil_lol:) . Mieszkam w "pięknym" mieście , czyli w Zabrzu, nad cudownie pachnącą rzeką Bytomką. W moim mieście jest cudowne schronisko (jesli można tak powiedzieć ) , skąd zostal zabrany Rambo, jestem w stalym kontakcie ze schroniskiem i jego dyrektorem (dyrektorką :D ) , siostra także posiada z tamtąd psa :]. Uwielbiam psy, szczegolnie : kundelki, alaskany malamute'y , dogi niemieckie , owczarki kaukazkie :loveu: Ucze się w ZSO nr. 11 w Zabrzu naturalnie. Slucham bluesa :D (DŻEM, KREM, CREE itp ) No i to chyba tyle, o mnie. Quote
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Witam:p Rambuś jest uroczy , ma taką slicznie kosmatą , terierkowata mordeczkę :loveu: Quote
Behemot Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Kundelki rządzą! Rambuś jest śliczny, ma mądre oczka i na pewno okaże się najfajniejszym psiuńciem na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
nathaniel Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Już się okazla jest z nami 2 lata :evil_lol: (2 albo 3, nie pamietam dokladnie ), ale diablki z niego wcielony :D Quote
marmara_19 Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 fajny psior:)))) tez mam kundelki;p watek alfy i cekina;p Quote
anetta Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Slodki, mial chlopak szczescie ze dlugo nie pogrzal boksu :shiny: Quote
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 śliczny jest Rambuś :-))) a drugi psiak ze zdjęć to też Twój???? super się razem bawią :-) haha zwłaszzca to foto jest fajne :lol: Quote
nathaniel Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 To psiak mojej siostry, która się wyprowadziła (uuufff :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:), ale mieszka na tej samej ulic, więc czesto wpada z piesiem i chłopakiem :cool3: , albo podrzuca klucze, żeby psine wyprowadzić (jak im się nałożąc zmiany na rano, tj. oboje mają na tą samą H ) :shake: Quote
Asta Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Sweet Puppy:loveu: Całe szczęście, że nie został w schronisku na całe życie... Quote
nathaniel Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 A no kundelki są the best ;) A Rambuś mial 8-10 miechów jakd o nas trafil a teraz okolo 3 lat ;) Quote
Patka Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 to jest poprostu boska fotka :multi: http://img516.imageshack.us/my.php?image=pusram6fe.png Quote
Mysia_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Warto wspomnąć , że sunia (Pusia) siostry nathaniela też jest ze schroniska :) Quote
nathaniel Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Oj dawno temu w trawie , dawno temu robione byly te foty ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
nathaniel Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 :evil_lol: [SIZE=1]Gościnnie Pusia vel Pusidło :evil_lol: :evil_lol: Rambo :evil_lol: Quote
anovi Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja się normalnie zakoffałam noo.. jaki On ma śliczny pysio :p i oczki :loveu: Beatko, fajna z Ciebie kobitka :p, Rambusek ma wielkie szczęście, że na Ciebie trafił :) Quote
Recommended Posts