apple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='Dzaga']I ja się cieszę z powrotu :)No ja wiem czy się cieszyć...pojawili się i znikneli.........ostatni znak zycia był 26 stycznia....zyjecie jeszcze?:razz: Quote
nathaniel Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Zyjemy, ale mamy popsuty komputer .... [dziala tylko odpalany na plytce... , nie moge zgrywac zdjec bo poprzepadaja.... ] Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: i czekamy na Twój powrót :cool3: Quote
Olusia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cześć, co tam u Was? Jak spędzacie wakacje? ;) Quote
nathaniel Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Wakacje? Eh, narazie zdychamy w domu, potem jade na oboz, Rabok zostaje z siostra, bo matka tez wyjezdza. Nie wiem jak Gruby to przezyje ... Quote
nathaniel Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Żyjemy, choć upał nam nie służy. Czeka nas RTG płucek, i ew. dalsze badania. Quote
nathaniel Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 fotek nie będzie, bo apartu nie ma, a komputer w rozsypce. Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='nathaniel']fotek nie będzie, bo apartu nie ma, a komputer w rozsypce. To napraw wreszcie ten komputer:mad:.....a aparat pewno masz w komórce...już się tak nie wymiguj:eviltong: Quote
nathaniel Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Informatyk, prywatny, jakos sie z tym nie spieszy. Aparatu w komorce nie mam, bo przedpotopowy telefon :oops: Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='nathaniel']Informatyk, prywatny, jakos sie z tym nie spieszy. Aparatu w komorce nie mam, bo przedpotopowy telefon :oops:To jeszcze sa telefony bez aparatów:crazyeye: nathaniel......musisz się postarać bo mi fotów brakuje:placz: Quote
nathaniel Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Powiem Ci, ze mi telefon potrzebny jest do dzwonienia. Nie potrzebuje zbednych gadzetow. Zreszta, to staruszek .. ma jakies 4-5 lat. Quote
apple Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 [quote name='nathaniel']Powiem Ci, ze mi telefon potrzebny jest do dzwonienia. Nie potrzebuje zbednych gadzetow. Zreszta, to staruszek .. ma jakies 4-5 lat. No ale gdyby tak zainwestowac w nowy model to można by upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu:razz: Quote
nathaniel Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 najpierw trzeba miec co zainwestowac. Zreszta , zawsze sa wazniejsze wydatki niz nowy telefon :evil_lol: Quote
Recommended Posts