nathaniel Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dzięki dziewczyny. Rambuś czuje się lepiej, wymioty były jednorazowe, ale i tak omało na zawał nie zeszłam. Pozdrawiamy. Quote
Sylwia&westie Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Super fotki !! [SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:, wesołego jajka, pyszności, śmiechu i zabawy, zajączków łaskawych, kurczaków i bazi -życzy Ci ktoś, kto pamięta i w święta! Pozdrawiam ! Quote
Bonsai Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Śliczne ma oczka Rambuś! Dobrze, że już mu lepiej. :) Wesołych Świąt! Quote
puchu Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dobrze, że już się lepiej czuje :) To zdjęcie jest piękne![quote name='nathaniel'] Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Quote
JIM Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dobrze, ze z Rambem juz lepiej, no i super fotki - jak zwykle. Wesolych Swiat :) Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
Aga K Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Hejka !!! Wesolutkich Świąt Wielkiej Nocy :buzi: Quote
nathaniel Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Zdjęcia z nad "wody" ;) Prawie jak pływak :diabloti: Odwołany - odgwizdnięty z "tropu"(muszę się w gwizdek zaopatrzyć). Miało być fajne zdjęcie - wyszło jak wyszło :/ Prawie jak portret , że też musiało tak wiać :lol: Niuchacze :loveu: Pusia Widoczki Trudno zrobić zdjęcie , gdy wieje Rambo wytarzał się w jakimś świństwie - miał "miłą" kąpiel w bajorku :diabloti:. Musiałam ściągnąć buty i go wyprać. Jutro kompu-kompu w wannie, bo musimy kupić szamponik. Nasze nieudolne próby chodzenia przy nodze Pozdrawiamy Quote
Marta i Wika Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nathaniel'] O, widze że z niego takie zwierzę brodzące jak z mojego Wikoida :-) Odwołany - odgwizdnięty z "tropu"(muszę się w gwizdek zaopatrzyć). Gratulacje. U nas przywołanie z tropu i z pogoni ostatnio padło i leży :-( A było niezłe. Wiosna, czy co? Miało być fajne zdjęcie - wyszło jak wyszło :/ Eee, marudzisz! Uszy genialne ;-) Rambo wytarzał się w jakimś świństwie - miał "miłą" kąpiel w bajorku :diabloti:. Musiałam ściągnąć buty i go wyprać. Jutro kompu-kompu w wannie, bo musimy kupić szamponik. O rany. Wiki nie mogę teraz wypuścić na pola, bo ona już wie gdzie co leży i zaraz tam leci. Po prostu zgroza, ile tu w Kosieczynie jest różnych aromatycznych świństw na polach. Jak nie gnój, to padlina :shake: Nasze nieudolne próby chodzenia przy nodze Bardzo fajnie, świetne początki. Wiecej napiszę Ci albo na forum pozytywnym albo na liście. Pozdrawiamy Quote
Mysia_ Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A gdzie taki atrakcyjny spacerek zaliczyliście? :p Quote
nathaniel Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Na Makoszowach. Żeby było śmieszniej to,to coś, w czym się wytarzał, silnie się pieniło - coś a'la płyn do naczyń, proszek do prania :-o , sierści mu nie wyżarło ;). Kolejna akualizacja na stronie www.rambo.dog.pl Quote
Tośka_m Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Fajnie wam idą początki chodzenia przy nodze!! A badylki urocze :loveu: Quote
Luzia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kurde jak wy to robicie że jak idziecie z psem przy nodze to on wam patrzy w oczy moja Fuśka tak nie robi:placz: Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hej! fajne nowe fotki!! my też mamy www :multi: :multi: :multi: nauczyliśmy się html w 3 dni i zrobiliśmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nathaniel Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='luzia']Kurde jak wy to robicie że jak idziecie z psem przy nodze to on wam patrzy w oczy moja Fuśka tak nie robi:placz: Wejdź na stronę www.kliker.dog.pl w zakładkę Praktyka-jak nauczyć psa (czy jakoś tak) , tam właśnie jest o "sportowym" chodzeniu przy nodze. [quote name='Tośka_m']Fajnie wam idą początki chodzenia przy nodze!! A badylki urocze :loveu: Czasami mi drogę zachodzi. A zrobić tym badylkom JAKIEŚ zdjęcie to sztuka , bo wiało jak nad Bałtykiem ;). [quote name='eria']hej! fajne nowe fotki!! my też mamy www :multi: :multi: :multi: nauczyliśmy się html w 3 dni i zrobiliśmy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to was dodamy do linków. ;) Quote
Luzia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Heh... Dzieki :p tylko że jest jeden problem.. Ja Funi nie szkoliłam nigdy metodą klikerową nie mam nawet klikera :shake: wiec chyba bede musiała improwizować :cool3: mimo wszystko dziekuje ;) Quote
nathaniel Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='luzia']Heh... Dzieki :p tylko że jest jeden problem.. Ja Funi nie szkoliłam nigdy metodą klikerową nie mam nawet klikera :shake: wiec chyba bede musiała improwizować :cool3: mimo wszystko dziekuje ;) Możesz mówić SUPER PIES, TAK, YES albo cokolwiek innego ;) [quote name='Madzik13'] Do pyszczka mu w czerwonym:D Wiem ;) :oops: Quote
sugarr Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ładne początki przy nodze :) Tylko ja bym odrazu uczyła go, jak odwracasz się o 180 stopni przez lewe ramie, a on cię obchodzi i dostawia sie do lewej nogi (a nie obracasz się o 180 stopni przez prawe ramie i pies ciągle idzie za Tobą przy lewej nodze) Quote
nathaniel Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Moje słonko najdroższe Zdjęcie ? ? ? ? ? Pozdrawiamy ;) Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='nathaniel'] Cudny portrecik :loveu::loveu: Uwielbiam Twoje fotki przede wszystkim za kolory :) Quote
Marta i Wika Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='sugarr']Ładne początki przy nodze :) Tylko ja bym odrazu uczyła go, jak odwracasz się o 180 stopni przez lewe ramie, a on cię obchodzi i dostawia sie do lewej nogi (a nie obracasz się o 180 stopni przez prawe ramie i pies ciągle idzie za Tobą przy lewej nodze) Myślę, że warto uczyć i tego, i tego :-) [quote name='nathaniel'] To zdjęcie mi się podoba :-) Quote
nathaniel Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Marta i Wika napisał(a):Myślę, że warto uczyć i tego, i tego :-) To zdjęcie mi się podoba :-) Nie mam pojęcia jak nauczyć zwrotów przez lewe/prawe ramię - najpierw muszę nauczyć sie sama... BBeta napisał(a):Uwielbiam Twoje fotki przede wszystkim za kolory :) Haha to samo moge powiedzieć o Twoich (zresztą o niebo lepszych ;) ) Aaaa i wczoraj ściągnęłam z siebie "pomarańczowego" kleszcza - spacerował sobie (fuuuuuuuuj) i z główki Ramba. Wstrętne stworzenia. Puśka ma wymienioną obrożę na Beaphara (mamy sprawdzoną, skutkuje ) , bo znalezliśmy 2 kleszcze na niej (napite). Paranoja. Quote
Recommended Posts