Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']http://images21.fotosik.pl/9/9e1bb12f71aee02f.jpg

O matko łapy potfora:o:o:o

Mojego potforka:loveu:

[quote name='Bonsai']Tak, tyle że niektórzy psiarze widząc efekty w nauce nie skakania psa na ludzi mogą chcieć zrobić to ze swoim podopiecznym. Np. psiarze z Ameryki... :p

[quote name='zaba14']Ja juz slyszalam rozne 'metody' oduczenia psa skakania na ludzi, m.in. to co pisze w tej ksiazce.. :roll: na cale szczescie moj pies wogole nie wita obcych ludzi :) a wazy zaledwie 7 kg wiec nawet gdyby skoczyl to nic nikomu by sie nie stało :lol: :lol:

[quote name='Bonsai']No i nie można by go było kopnąć kolanem w dolną część brzucha (na szczęście).
Ja mojego schroniskowego Piegusa oduczyłam skakania na mnie po prostu ignorując jego wyczyny, i po sprawie. ;)

Słyszalam , że można psa oduczyć skakania po ludziach, przydeptujac mu tylne lapy. Ale to dla mnie za brutalne, wole sie odwrocic od psa, nauczyc go ze przede mna sie siedzi, a ja sie schylam i dopiero wtedy sie witamy.

Posted

Ale numerant z tego mojego piesa ;)

Puśka rozrywała piłkę, Busiowi na piłce zależało , ale w walce z nią szans moje słonko nie miało. Puśka jest bardzo butelkowa . Na podlodze lezala butelka.
Rambo siup po butelke, Pusia siup na Ramba - bo jej butelke zabrał :mad:, a Inteligent zakosił piłkę :crazyeye:.

Posted

nathaniel napisał(a):
Ale numerant z tego mojego piesa ;)

Puśka rozrywała piłkę, Busiowi na piłce zależało , ale w walce z nią szans moje słonko nie miało. Puśka jest bardzo butelkowa . Na podlodze lezala butelka.
Rambo siup po butelke, Pusia siup na Ramba - bo jej butelke zabrał :mad:, a Inteligent zakosił piłkę :crazyeye:.

hehe ale sie uśmiałam,brawo Rambuś :lol: to napewno zasługa ćwiczeń umsłowo-klikerowych ze sobie tak sprytnie wykombinował :evil_lol:

pozdrawiam

Posted

shangri_la napisał(a):
hehe ale sie uśmiałam,brawo Rambuś :lol: to napewno zasługa ćwiczeń umsłowo-klikerowych ze sobie tak sprytnie wykombinował :evil_lol:

pozdrawiam

My z mamą też boki zrywałyśmy :)
(a może, może...strasznie mu się rozwinął tryb kombinowanie... szkoda/ze tylko w domu. Chyba bede musiala nosic ze soba tunczyka w puszce na dwór :) )

Tośka_m napisał(a):
Rambo rządzi :evil_lol:

No pewnie,że rządzi
justys95 napisał(a):
hehe...dobre :lol: :evil_lol:

:lol::lol:

Posted

Rambuś ostatnio ładnie sie z pieskami wita ... (no po za psami północy i jednym beaglem, bo na te wciąż się rzuca. Nawet chyba w piątek Daszę oszczekał... )

A zdjęcia? Nie ma ;)

Aparat mi siostra zwinęła.

No to może jeszcze z serii Łyżew

I

Posted

[quote name='Marta i Wika']A ja dzis w Poznaniu widziałam pieska bardzo podobnego do Rambo. I nawet się grzecznie przywitał z Wiką :-)
U mnie na miescie lata taki sam jak Rambo :loveu: Dosłownie identyczny! :evil_lol:

O prosze jaki serdeczny :D Nawet mu sie nie chce spojrzec na nas :p Ale i tak jest slodki :loveu:

Posted

Bonsai napisał(a):
Coś ostatnio mało fotek. Czekamy na więcej! :)

To poczekacie...bo narazie nie mam aparatu :( Ale zaniedługo będą zdjęcia z wystawy z Katowic ( mam nadzieję, że dziewczyny Puli też sie na moich zdjeciach znajda ;) ).