Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nathaniel fotki super :loveu:

Tylko, że ta historia jak Rambo chcial dac noge mnie przeraziła.. :oops: bo rozumie, ze chcial zwiac z parku? Mikado mi uciekł z tego miejsca :-( ryczałam jak bobr... centrum miasta.. szukałam go kilka godzin z Tanina, az w koncu wrocilam do domu.. nie wiem jak dotarł na Zaborze ale trafił:crazyeye: i przezyl...a ja juz mialam czarne mysli..

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Świetne filmiki i zdjęcia :loveu: ;)
Po małym kroczku do celu - życzę Wam dużych postępów :)
I gratki z 100 stronki ;)

Nawet nie zauważyłam, że 100 strona :oops:

Posted

Marta on w ogóle jest mocno gadatliwy :p\
Co nie zawsze jest fajne i zabawne.
Ale podczas sesji jak sobie czasem pogada i glowi sie nad tym o co chodzi to jest zabawnie ;)

O w Interwencji będą mówić o Rozpudzie.
Paranoja w naszym kraju.

Posted

[quote name='nathaniel']Marta on w ogóle jest mocno gadatliwy :p\
Co nie zawsze jest fajne i zabawne.
Ale podczas sesji jak sobie czasem pogada i glowi sie nad tym o co chodzi to jest zabawnie ;)

Wika też jest gadatliwa, ale ona wydaje z siebie ultradźwięki, które niszczą uszy :-) A Rambo tak sobie fajnie burczy i mruczy pod nosem. No i on zachowuje się w miarę spokojnie, a Wika tańczy, jak przez chwilę nie klikam :-)

O w Interwencji będą mówić o Rozpudzie.
Paranoja w naszym kraju.

Chyba trzeba będzie jechać i bronić...

Posted

Marta i Wika napisał(a):
Wika też jest gadatliwa, ale ona wydaje z siebie ultradźwięki, które niszczą uszy :-) A Rambo tak sobie fajnie burczy i mruczy pod nosem. No i on zachowuje się w miarę spokojnie, a Wika tańczy, jak przez chwilę nie klikam :-)

Taaa, jak Rambo się denerwuje (ostatnio próbowałam targetowania tylną łapą, ale za słaby ze mnie nauczyciel, to wchodzil przednimi lapami i stal, stal i nic) to zaczyna szczekać :)
Marta i Wika napisał(a):

Chyba trzeba będzie jechać i bronić...

Pewnie ,a ja znowu usłyszę, że jestem za mloda...

Posted

nathaniel napisał(a):
Taaa, jak Rambo się denerwuje (ostatnio próbowałam targetowania tylną łapą, ale za słaby ze mnie nauczyciel, to wchodzil przednimi lapami i stal, stal i nic) to zaczyna szczekać :lol:

ja mam tak samo :evil_lol: Bira kompletnie nie kuma ze to chodzi o tyle nogi :roll: a filmiki obejrzałam, bardzo fajne jest to, że widać jak sie pies głowi o co chodzi i w końcu kuma że o kozioł, bo na poczatku jednego filmiku, Rambus tak spojrzał na ten kozioł i nic a poźniej nawet zaczął gadać :p

pozdrawiam

Posted

Nathaniel - idzie wam swietnie a psie komentarze sa najlepsze :lol:.
Koniecznie przyjdź do nas w Katowicach (w niedzielę). Moze Ci sie burki spodobaja i drugim psem będzie puliszon? Byłabys idealna włascicielką dla kudła. One sie strasznie lubia uczyć i szybko im to idzie. Ty byś potrafiła wykorzystac predyspozycje takiego burka. No i Rambo miałby towarzystwo ;)

Posted

puli napisał(a):
Nathaniel - idzie wam swietnie a psie komentarze sa najlepsze :lol:.
Koniecznie przyjdź do nas w Katowicach (w niedzielę). Moze Ci sie burki spodobaja i drugim psem będzie puliszon? Byłabys idealna włascicielką dla kudła. One sie strasznie lubia uczyć i szybko im to idzie. Ty byś potrafiła wykorzystac predyspozycje takiego burka. No i Rambo miałby towarzystwo ;)

W Katowicach napewno podejdę, o ilę będe i Was znajdę :) (tylko będe musiała mój ogon, w postaci siostry odczepić :D ).
Czy ja wiem czy bym potrafiła wykorzystać predyspozycje buraska.
Nawet nie mam co marzyć o drugim psie-maleńkie mieszkanie, nawet chodzenia przy nodze w domu poćwiczyć nie mogę, bo tak zagracone :D, a po za tym rodzice :diabloti:
I Pusia też wpada często. 3 psy na łóżku to od razu mogę pakować się na podłogę:)

shangri_la napisał(a):
ja mam tak samo :evil_lol: Bira kompletnie nie kuma ze to chodzi o tyle nogi :roll: a filmiki obejrzałam, bardzo fajne jest to, że widać jak sie pies głowi o co chodzi i w końcu kuma że o kozioł, bo na poczatku jednego filmiku, Rambus tak spojrzał na ten kozioł i nic a poźniej nawet zaczął gadać :p

pozdrawiam

Najbarzdziej z metody klikerowej lubię to, że pies musi kombinować.
Co prawda na pierwszym filmiku nieco mu pomagałam... :oops:

Posted

[quote name='tamiczek']Wszystkiego pszepszego z okazji Walentynek:loveu:

Nie obchodzę :)

[quote name='Samturia']dobra to czekam...
P.S. So lat z okazji 100 stronki!

Właśnie pakuje filmiki na pocztę.

Dziękujemy.

Nochalek

Niuchacz- chyba trzeba będzie się tropieniem zainteresować ;) , bo narazie "nasze ślady" są do kitu... pies idzie, ale ja źle ślady kłade.

Posted

nathaniel napisał(a):
W Katowicach napewno podejdę, o ilę będe i Was znajdę :) (tylko będe musiała mój ogon, w postaci siostry odczepić :D ).
Czy ja wiem czy bym potrafiła wykorzystać predyspozycje buraska.
Nawet nie mam co marzyć o drugim psie-maleńkie mieszkanie, nawet chodzenia przy nodze w domu poćwiczyć nie mogę, bo tak zagracone :D, a po za tym rodzice :diabloti:
I Pusia też wpada często. 3 psy na łóżku to od razu mogę pakować się na podłogę:)

Znajdziesz, na pewno na stronie bedzie rozpiska ringów. Będę z dwoma kudłami - wystawiam jedna ale nie mam z kim zostawić Asiorka więc ją musze przemycić :roll:. Ja tez w domu nie poćwiczę, bo to taka wieksza klatka ;) ale jezeli moze byc cos lepszego niz jeden pies - to wiecej psów....A Ty mozesz zrobic pietrowe łóżko i dolną część przeznaczyc dla psów.:eviltong: