wiska Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Nie czytalam "pamietnika...",ale czytalam "dzieci z dworca ZOO"-swietna ksiazka,ale naprawde otwiera oczy...przede wszystkim dziwie sie ojcu glownej bohaterki-jak tak mozna katowac wlasne dzieci???!!!??? p.S Swietne zdjecia!!!,cudne psiak!! Quote
Usia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 sliczna jest ta fota Co do ksiazek ja przeczytałam obie dobra jest jeszcze ksiazka "Odlot na samo dno" ja przynajmniej polecam o ile lubisz taka tematyke Quote
BBeta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nathaniel napisał(a): Czytaliście Pamiętnik Narkomanki? . B. Rasiak? Świetna książka, otwiera oczy i komentarz Kotana. Ja jeszcze nie czytałam, ale może kiedyś w wolnej chwili sięgne po tą książke, chociaż zazwyczai czytam tylko horrory G. Mastertona i S. Kinga ;) Quote
nathaniel Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Moja wredna mordka :loveu: xxx Właśnie kończę książkę Spowiedź Narkomana. Odlotu w bibliotece nie było, mam zadzwonić w poniedziałek;) Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cóż za niewinna minka :loveu::loveu::loveu: Quote
Cimi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja czytałam chyba jeszzcze w gimanzjum Pamiętnik Narkomanki i my, dzieci z dworca Zoo, jeszcze wtedy interesowała mnie ta tematyka :lol:. Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cimi, ja też to czytałam :lol::lol::lol: Quote
Cimi Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jest jeszcze jedna książka z tej tematyki (nie wiem ile jest teraz dostępnych, ale jak się takimi książkami interesowałam) to był chyba Ćpun, ale tytułu nie jestem pewna na 100%. Teraz czytam książek, które są według mnie interesujące mało :(. A książką nr 1 dla mnie jest 'Ojciec Chrzestny' :lol:. Quote
nathaniel Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 ?? To dodajemy do listy :diabloti: W sumie to nie mam co czytać i czytam sobie to co mi ręce wpadnie. Wpadł Pamiętnik i zaczęłam czytać o narkomanii . Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Cpuna, pamietnik narkomanki i my dzieciz dworca zoo czytalam cpun jest swietna ksiazka, a co sadzicie o Odlocie i spowiedzi narkomanka bo nie mialam okazji przeczytac:/???? cudoo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tamiczek Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nathaniel poznajesz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: GRATKI WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) Quote
nathaniel Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='tamiczek']Nathaniel poznajesz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: GRATKI WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) ;) Pewnie , że poznaję :D http://www.gimpuj.info/index.php/topic,393.0.html Quote
tamiczek Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nathanielu nasze Psiaki mają tak samo na imię :multi: :loveu: Quote
nathaniel Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 A to przywołanie nieformalne http://www.youtube.com/watch?v=rq1O7HYuKxk Quote
Tośka_m Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Świetne ujęcie! Fajowe robisz rzeczy w Gimpie, podziwiam :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cpuna, pamietnik narkomanki i my dzieciz dworca zoo czytalam cpun jest swietna ksiazka, a co sadzicie o Odlocie i spowiedzi narkomanka bo nie mialam okazji przeczytac:/????Pamiętnik narkomanki i ćpun były O.K., ale jak dla mnie to "Odlot na samo dno" jest... hmm... :lol: No wg mnie troche dziecinny :lol: Poza tym ja nie znoszę czytac o miłości, krew nie zalewa jak widzę dziewczynę która potrafi sobie zniszczyć zycie przez jakiegoś samca... po co to! Fotka drzewca jest bosska :loveu: Rambo :calus: Quote
nathaniel Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Przeczytałam spowiedź narkomana i pulałam sie poprostu :evil_lol: Figa zgadzam sie z Tobą "krew nie zalewa jak widzę dziewczynę która potrafi sobie zniszczyć zycie przez jakiegoś samca... po co to!" Quote
Dalmatynkaa Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Posladki pierwsza klasa :multi: Panie proszą o więcej :diabloti: Quote
nathaniel Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 więcej zdjęć nie ma. tj. są ale w aparacie, ale nie chce mi się tyłka ruszyć :diabloti: , a poza tym się ładuje . Quote
puli Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='tamiczek']Nathaniel poznajesz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='nathaniel']Zdjęcie Zdecydowanie bardziej podoba mi sie osoba na drugim zdjęciu.:eviltong: Ma taki inteligentny wyraz twarzy! :p Quote
Recommended Posts