Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie czytalam "pamietnika...",ale czytalam "dzieci z dworca ZOO"-swietna ksiazka,ale naprawde otwiera oczy...przede wszystkim dziwie sie ojcu glownej bohaterki-jak tak mozna katowac wlasne dzieci???!!!???
p.S Swietne zdjecia!!!,cudne psiak!!

Posted

sliczna jest ta fota
Co do ksiazek ja przeczytałam obie dobra jest jeszcze ksiazka "Odlot na samo dno" ja przynajmniej polecam o ile lubisz taka tematyke

Posted

nathaniel napisał(a):

Czytaliście Pamiętnik Narkomanki? . B. Rasiak?
Świetna książka, otwiera oczy i komentarz Kotana.

Ja jeszcze nie czytałam, ale może kiedyś w wolnej chwili sięgne po tą książke, chociaż zazwyczai czytam tylko horrory G. Mastertona i S. Kinga ;)

Posted

Jest jeszcze jedna książka z tej tematyki (nie wiem ile jest teraz dostępnych, ale jak się takimi książkami interesowałam) to był chyba Ćpun, ale tytułu nie jestem pewna na 100%.

Teraz czytam książek, które są według mnie interesujące mało :(. A książką nr 1 dla mnie jest 'Ojciec Chrzestny' :lol:.

Posted

Cpuna, pamietnik narkomanki i my dzieciz dworca zoo czytalam cpun jest swietna ksiazka, a co sadzicie o Odlocie i spowiedzi narkomanka bo nie mialam okazji przeczytac:/????

cudoo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Cpuna, pamietnik narkomanki i my dzieciz dworca zoo czytalam cpun jest swietna ksiazka, a co sadzicie o Odlocie i spowiedzi narkomanka bo nie mialam okazji przeczytac:/????
Pamiętnik narkomanki i ćpun były O.K., ale jak dla mnie to "Odlot na samo dno" jest... hmm... :lol: No wg mnie troche dziecinny :lol: Poza tym ja nie znoszę czytac o miłości, krew nie zalewa jak widzę dziewczynę która potrafi sobie zniszczyć zycie przez jakiegoś samca... po co to!

Fotka drzewca jest bosska :loveu:
Rambo :calus:

Posted

Przeczytałam spowiedź narkomana i pulałam sie poprostu :evil_lol:

Figa zgadzam sie z Tobą
"krew nie zalewa jak widzę dziewczynę która potrafi sobie zniszczyć zycie przez jakiegoś samca... po co to!"

Posted

[quote name='tamiczek']Nathaniel poznajesz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='nathaniel']Zdjęcie

Zdecydowanie bardziej podoba mi sie osoba na drugim zdjęciu.:eviltong:
Ma taki inteligentny wyraz twarzy! :p