leemonca Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nathaniel - Zapraszam : http://www.gimpuj.info/index.php/topic,393.0.html byłam tam zalogowana niemal od początku istnienia starego serwera, ale zmienili go i nikt mnie nawet nie poinformował o tym! Myślałam, że poprostu z braku pieniędzy ( była zbiórka i wpłacaliśmy kasę ile kto chciał) serwer przestał działać :shake:, tak się nie robi :shake:. Znalazłam przypadkiem nowy adres po dwóch czy trzech tygodniach, już się zalogować po staremu nie mogę i sobie odpuściłam. Jestem tylko gościem. Widziałam tam też ciebie :razz: Quote
nathaniel Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 kalinaM napisał(a):ale podobny do ramba podstawowa różnica : ten jest szpupły, a Rambo ma boczki :oops: No jest wyższy , ale boski :loveu: Pusiex dla przypomnienia :) Rambo xxx Quote
nathaniel Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Oleq, te szelki i tak są już nieco sprane. Quote
Tośka_m Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Że co proszę? To tegoroczny śnieg? :crazyeye: W Poznaniu jeszcze ani kapeczka nie spadła :p Quote
nathaniel Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Tośka_m napisał(a):Że co proszę? To tegoroczny śnieg? :crazyeye: W Poznaniu jeszcze ani kapeczka nie spadła :p Tegoroczny, ale już go nie ma :-(:-(:-(:placz: Quote
Tina.Sara Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tośka_m napisał(a):Że co proszę? To tegoroczny śnieg? :crazyeye: W Poznaniu jeszcze ani kapeczka nie spadła :p W W-wie było dużo ale już ni ma Quote
Tośka_m Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Warszawa to prawie przedmieścia Moskwy, więc nie dziwota :evil_lol: Ja tam się cieszę, że u nas jeszcze nie ma śniegu, bo za chwilę przemienia się w ochydną breję i na chodnikach można zęby stracić wywalając się :roll: Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ale masz super zaprzegowca:loveu: :loveu: :loveu: Quote
nomu Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Jak taki pociągowy to trzeba do sanek uczepić, niech misie wozi :):cool3: Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ja też się jeszcze tydzien temu topiłam w śniegu, a teraz tylko deszcz, deszcz i deszcz :( :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BBeta Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='nathaniel'] Świetne fotki :loveu: :loveu: Ta druga na fajny klimat ;] Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 co to zdjęcie przedstawia...bo mi się tak głupio kojarzy..... Quote
nathaniel Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 To pomnik przedsawiający anioła i kogoś tam jeszcze :evil_lol: Quote
BBeta Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='nathaniel'] Mi się też dziwnie kojarzy... :cool3: :evil_lol: Fotka generalnie niezła chociaz jak dla mnie mógłby być większy kontrast ;) Quote
Cerber Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 heh jak tak weszłaś do mnie i napisałaś to stwierdziłam, ze też Cię odwiedzę...:oops: :oops: :oops: wiesz robisz bardzo ładne zdjecia, to zdjęcie budzi we mnie duże refleksji, jest wpspaniałe... Quote
:: FiGa :: Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 nathaniel, jak ty to robisz... Cudowne fotki :loveu: Quote
nomu Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 bardzo ładne zdjęcia. A masz czarno-białą opcje w aparacie czy dopiero potem programem obrabiasz??:) Quote
nathaniel Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Tina.Sara napisał(a):śliczne foty Dziękuję nomu napisał(a):bardzo ładne zdjęcia. A masz czarno-białą opcje w aparacie czy dopiero potem programem obrabiasz??:) Mam opcję czarno białe w aparacie, ale zazwyczaj robie na kompie :: FiGa :: napisał(a):nathaniel, jak ty to robisz... Cudowne fotki :loveu: :D:D Czytaliście Pamiętnik Narkomanki? . B. Rasiak? Świetna książka, otwiera oczy i komentarz Kotana. Jestem w połowie książki My, dzieci z dworca ZOO i jestem przeraźona, że rodzice nic nie zauważają w zachowaniu dzieci ... Quote
Recommended Posts