zulugula Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A to nie jest owczarek kataloński? Coraz więcej tych psów spotykam w schroniskach. I nie mam pojęcia dlaczego. To są cudowne stworzenia. Miałam jednego na DT i pozostanę fanką tej rasy do końca życia. A może w przyszłości też szczęśliwą posiadaczką... Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zulugula, ale czy on nie za duży na katalończyka ? Jakie są cechy charakterystyczne ? Quote
majuska Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Mozna do boksu wejśc na foty, takie właśnie bez krat, my tak robimy w Mielcu, tam tez psiaki niestety nie opuszczaja swoich boksów:( Quote
kosu32 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Zdjęcia z kratami czy bez krat - to nie jest problem. Można zrobić takie i takie. Pozostaje tylko kwestia tego która z nas będzie tam najwcześniej. Ja w ten weekend nie dam rady - jestem chora. Trzeba zastanowić się czy psiaka ogłaszać już, czy czekać na Jego nowe zdjęcia - co wydłuży Jego pobyt w schronisku. Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja myślę że zdjęcia te które są , są w miarę dobre. Najbardziej chodzi o to żeby w miarę jak najwięcej się o nim dowiedzieć. No i znowu pytanie: dom z ogródkiem czy mieszkanie w bloku :roll:? Quote
rita60 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 kosu32 napisał(a):Zdjęcia z kratami czy bez krat - to nie jest problem. Można zrobić takie i takie. Pozostaje tylko kwestia tego która z nas będzie tam najwcześniej. Ja w ten weekend nie dam rady - jestem chora. Trzeba zastanowić się czy psiaka ogłaszać już, czy czekać na Jego nowe zdjęcia - co wydłuży Jego pobyt w schronisku. On juz jest ogłaszany,post 1:cool3: Quote
kosu32 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A to przepraszam kochana ... To mi ta gorączka doskwiera ...:wallbash: Quote
rita60 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 kosu32 napisał(a):A to przepraszam kochana ... To mi ta gorączka doskwiera ...:wallbash: Spopkojnie cioteczko,szkoda głowy,jeszcze sie przyda:razz:zdrowka zycze:lol: Quote
kosu32 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Oj przyda się, przyda - szczególnie trzeźwy umysł. Muszę szybko dojść do siebie bo obfociłam kolejnych Celestynowiaków i teraz na nich pora ... Są też na oku kolejne dwa kudłacze (jednej mały i drugi DUŻY) P.S. Za życzenia zdrówka - dziękuję :) Quote
tanitka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 wskocze do schroniska na moment w piątek, postaram się zajrzeć do niego, moze zdjecie zrobię...a le nie obiecuję na 100% Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tanitko, na stronie schroniska był kiedyś taki piesek chyba o imieniu Bej, ale to nie on prawda ? Quote
kosu32 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dogo07 napisał(a):Tanitko, na stronie schroniska był kiedyś taki piesek chyba o imieniu Bej, ale to nie on prawda ? Beja ja wstawiałam na stronę schroniska - poniżej link: http://celestynow.schronisko.net/adopcja-id-40547.html Mam trochę Jego nowych fotek. To duży ale bardzo przyjazny kudłacz - potrafi podawać nawet łapę :) Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Czy Bej jest taki duży jak Kudeł ? A Kudeł jest większy niż Kudłacz bez oczka (teraz Skubi :)) ? Taki z 40kg ? Quote
kosu32 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dogo07 napisał(a):Czy Bej jest taki duży jak Kudeł ? A Kudeł jest większy niż Kudłacz bez oczka (teraz Skubi :)) ? Taki z 40kg ? No i tu mamy problem gdyż ... Ja widziałam Beja, a nie wiedziałam drugiego psiaka - Kudła (matko - jak to się odmienia ???!!!), i chyba na odwrót/odwrotnie w przypadku tanitki ... Quote
Onaa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale możecie porównać obydwa do Skubiego :). A to imię Kudeł to ja wymyśliłam jak dodawałam jego fotki na wątku Kudłaczy, jest tak samo pomysłowe jak Kudłacz :cool3:. Quote
marysia55 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 kosu32 napisał(a):.....Ja widziałam Beja, a nie wiedziałam drugiego psiaka - Kudła (matko - jak to się odmienia ???!!!),i chyba na odwrót/odwrotnie w przypadku tanitki ... Kudłaczek:lol: cioteczko , Kudłaczek :lol: nie mylić oczywiście z Kłaczkiem :evil_lol: Quote
kosu32 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dogo07 napisał(a):Ale możecie porównać obydwa do Skubiego :). A to imię Kudeł to ja wymyśliłam jak dodawałam jego fotki na wątku Kudłaczy, jest tak samo pomysłowe jak Kudłacz :cool3:. Jeśli chodzi o Beja to jest większy od Kudłacza zwanego Skubim :) Jak zaraz nie usnę na klawiaturze, to wstawię tu jakąś Jego fotkę przy tak zwanym ludziu. Bej przy ludziu A tutaj zawstydzony obiektywem aparatu Quote
kosu32 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 marysia55 napisał(a):Kudłaczek:lol: cioteczko , Kudłaczek :lol: nie mylić oczywiście z Kłaczkiem :evil_lol: marysiu - biję się w moją kaszlącą kaltkę piersiową. Moja wina - nie widzę inaczej :) Quote
kosu32 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jest jeszcze taki mały ale z werwą kudłaty. Nazwałam Go Fokus - jutro postaram się Go wrzucić na stronę schroniska. Ten to dopiero ma ADHD :) Quote
rita60 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Dzieki cioteczki za obecnosc:lol: kosu ty sie kuruj,a nie lataj po nocy:cool3: Quote
tanitka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 wielkościowo one będą w takiej kolejności: Skubi najmniejszy, Kudeł, Bej ;) Quote
Onaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Żadnych telefonów, żadnych maili w sprawie Kudła :shake:. Quote
rita60 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Dogo07 napisał(a):Żadnych telefonów, żadnych maili w sprawie Kudła :shake:. Tak myslałam,moze jak beda nowe foty:roll: Quote
tanitka Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 niestety dziś bylam zbyt późno, nie zajrzałam do Kudełka :( Quote
Onaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Mnie się wydaje że Kudełek ma taki srogi wyraz pycholka, i przez to ludzie nie widzą w nim miłego spragnionego bliskości z człowiekiem, psiaczka o złotym sercu :shake:. A może imię mu trzeba zmienić na jakieś ładne, przyjemnie brzmiące ? Quote
Recommended Posts