megii1 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Piromanka napisał(a):Ja normalnie kocham tego psa! Jest przepiękny i taki do przytulania! Piromanka, tobie oddam bez wizyty przedadopcyjnej i dowiozę do domu:) Quote
pumcia02 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 ja tak samo :P Juz Ci jednego Misia oddalam :) tylko czarnego Quote
Piromanka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dzięki dziewczyny :loveu::loveu: Jak ja bym go chciała......Ech... marzenia... Quote
magdola Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='megii1']Piromanka, rób allegro:( Puszek wrócił. Dziś został odbity przez mojego Darka i Jurosię Pani , której został wyaadoptowany. niestety Pani okazała się ....szurnięta.... Pani została wpisana w tym tygodniu na czarne kwiatki przez Idusiek i tak się zaczęło. A teraz Puszek już u nas - zadowolony, uśmiechnięty chociaż Pani trochę zapisała mu książeczkę - nie będę pisać co napisała bo naprawdę same głupoty. Kopiuje zapis Idusiek: Kolejna pani, Iza- mieszka w Wawie na Pl. Bankowym. Dzwoni ze stacjonarnego, ma córkę. Przez telefon spoko babka. Chciała od nas szczeniaka i wiem ,ze będzie go nadal szukać. W domu 2 psy i kot ( mi mówiła,ze nic nie ma), sciany oklejone ogłoszeniami o adopcji psów, artykułami prozwierzęcymi i sprawami tragicznymi - wszeeeeeeedzie. Przyjeła koleżankę o 18.00 w szlafroku, prowadzała za rękę po mieszkaniu. Mówi, ze KOCHA zwierzęta nad zycie i ZBIERA. Ktos oddał jej jakiegoś Miśka w niedzielę, mówiła, ze dziwny jakiś bo nawet "kartofli nie chce jeść. no comments...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
pumcia02 Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 najgorsze to, ze babka caly czas szuka psów Quote
pumcia02 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 byly jakies telefony po Misia? Quote
megii1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Potrzeba osoby z wawy do zrobienia wizyty przedadopcyjne - Wilcza koło Marszałkowskiej. Mailuje z Panią od Paru dni; Pani przemyślała wszystko na spokojnie i jest zdecydowana na Miśka. Pasuje jej termin w piatek popołudniu. Jurosia po wizycie moze psiaka zawieźć w sobotę do nowego domu. Czekam na chętnych to podam dokładny adres:) Quote
megii1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Misiek już od wczoraj w nowym domku:) Niestety pojechał tam w kołnierzu:( w czwartek uderzył w coś lub w kogoś oczkiem, lub jakiś psiak go machnął łapą i ma uraz oczka. Dostał antybiotyk, trzy roszaje kropli, kołnierz i pojechał taki piękny do nowego domku. Mieszka w Warszawie na Wilczej z przemiłą Panią i jej chłopakiem. Ma tez kolegę szczurka - białego oczywiście. Dziś jego Pani dzwoniłą do mnie zachwycona Misiem - mówiła jaki jest grzeczny, jaki czysty i ze oczko coraz ładniej wygląda. Jutro idą na wizytę kontrolną do weta:) Quote
megii1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A oto kolejny psiak od Jurosi - nazywa się Levis:) Na dniach zaproszę Was na jego wątek. Tu na zdjęciu z Moją pudliczką - Gabrysią pod naszym łóżkiem:) Quote
magdola Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 levis sliczny a misiowi zycze 200% szczescia i milosci, :) Quote
sacred PIRANHA Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 leni356 dała mi linka do wątku tego...megii jak psiak ten czarny kudłaty będzie miał wątek daj linka, moja kuzynka z wawy szuka psiaka, kudłaty i czarny ma być. W domu praktycznie zawsze ktoś jest plus kotka niewychodząca (mieszkanie 3 pokojowe w wawie) pare miesięcy temu zakochali się w moim tymczasowiczu (mocno kudłaty kręcony czarny) psiak był już zaklepany niestety, pomagali mi tylko w transporcie i bardzo żałowali że już miał domek bo straszliwie im się spodobał...myśleli, że może ktoś się jeszcze rozmyśli bo zdarzały mi się zwroty z adopcji...odczekali trochę i zdecydowali się szukac podobnego kręconego czarnego psinki:-) Quote
Piromanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Misio już w domku! Na takie wieści czekałam! Wspaniale! Dziękuję! Quote
megii1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Zapraszam na watek Levisa:) http://www.dogomania.pl/threads/181039-Levis-po-prostu-szuka-domku Quote
megii1 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Misio pozdrawia:) Podobno parapet i ława to jego ulubione miejsca do spania:) Postaram się później wkleić więcej fotek i list od Pani Misia - jest nim zachwycona:) Quote
Piromanka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ojej...!!! Moje kochane na parapecie się wyleguje.... Buziaki puchaty misiu!!!! Quote
megii1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Pozdrowienia od Miska dla Piromanki:) Dziękujemy z ogłoszenia:) A pomyśleć, ze chłopak jeszcze miesiąc temu był bezdomnym psiakiem w Jadwisinie koło Warszawy. Quote
megii1 Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nie umiem wkleić maila od Pani ale jest zachwycona Misiem:) Quote
Piromanka Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Moja kochana przytulanka... Pięknie wygląda i widać, że zadowolony i szczęśliwy! Quote
Recommended Posts