Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

esperanza napisał(a):
Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji.
Szkoda, by okazja nie została wykorzystana...

Ciotki wiem że Aga35 miała wybrać szczeniaki i jechać z nimi w niedzielę. Jutro powinna zjawić się na wątku więc sama napisze co i jak. Proszę poczekajcie chwilkę.

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAK jesteśmy zainteresowane jak najbardziej dziś jadę do klembowa ustalić jakie szczeniory mogę zabrać i zadzwonie do esperanzy żeby dowiedzieć się o szczegóły :-)

Transport także mile widziany :-)

Posted

AGA35 napisał(a):
TAK jesteśmy zainteresowane jak najbardziej dziś jadę do klembowa ustalić jakie szczeniory mogę zabrać i zadzwonie do esperanzy żeby dowiedzieć się o szczegóły :-)

Transport także mile widziany :-)

Ok, czekamy zatem na ostateczny wybór.
Z Esperanzą jakoś się "zgramy".

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Ok, czekamy zatem na ostateczny wybór.
Z Esperanzą jakoś się "zgramy".

Aleksandra, wyslałam Ci zdjęcia "haszczaków".
Suczkę i pieska.
Reszta licznego rodzeństwa na razie jest w trakcie leczenia i na razie nie będzie się ich ogłaszać.
Za chwilę przesyłam fotki Czarnuszków, Kłapouszka i Puchatych Kuleczek.

Ps. Sorry, za te infantylne imiona, ale nie mam pojęcia jak wabią się psiaki.

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dobrze a mam pytanie co z tymi małymi haszczakami z niebieskim oczkami przecież wyglądaj jak oryginał skąd tyle tych haszczaków?:angryy:

One wszystkie są z jednego miotu. Psiak i suczka ze zdjęć - to rodzeństwo tych z niebieskimi oczami.
Tyle, że reszta na razie choruje.

• 2 weeks later...
Posted

w sobotę odebrałam szczeniorka, który poszedł do adopcji tydzień wcześniej.
Pani dość lekkomyślnie podjęła decyzję i teraz jest klops.
Mały dostał ode mnie imię Timon. Jest słodki, długi na krótkich łapkach. Uroczy płowy skrzatek.
Natomiast to jest to co zwykle. Pieski schronowe są niczego, a zwłaszcza czystości nie nauczone i poza wszystkimi głupawymi argumentami pani, która pierwotnie wydawała się być idealnym DS, nauczenie psiego dziecka czystości jest absolutna podstawą.
Wrzucę fotki małego, a jak mi się nie uda, bo dogo w tej kwestii czasem ze mną nie gada, poproszę Agę35:)

Posted

Nowe zdjęcia od Abrakadabra :)

Uploaded with ImageShack.us

[FONT=Arial CE]Papi jest malusieńką sunieczką (waży ok. 1kg), pojawiła się na świecie jakieś 3 miesiące temu.[/FONT]
[FONT=Arial CE]Do przytuliska trafiła z interwencji. KTOŚ przerzucił tą biedulkę przez płot na teren posesji w Wołominie.[/FONT]
[FONT=Arial CE]W jej żyłach z pewnością płynie krew najprawdziwszego terriera :) Wszędzie jej pełno, jest wesoła i bardzo żywiołowa. Najprawdopodobniej będzie psiakiem małych rozmiarów.[/FONT]
[FONT=Arial CE]W tej chwili jest maleńka ciałem, ale duchem dorównuje naprawdę wielkim psom :)[/FONT]

Posted

[FONT=Arial CE]Dorotka ma tylko 3 miesiąceâ� [/FONT]
[FONT=Arial CE]Znaleziono ją w jakimś przydrożnym rowie, w stanie, który stawiał pod znakiem zapytania jej dalsze życieâ�[/FONT]
[FONT=Arial CE]Nie dość, że jakiś zwyrodnialec podpalił temu maleństwu pyszczek (miała spalony nosek i wąsy) oraz ogonek, to żywcem zjadały ją pchły i robaki. [/FONT]
[FONT=Arial CE]P.Celina przez 3 tygodnie ratowała malutką slicznotkę i jej starania nie poszły na marneâ�:)[/FONT]
[FONT=Arial CE]Dorotka będzie najprawdopodobniej psem średniej/dużej wielkości o baaaaardzo łagodnym charakterze.

No to na razie wszystko :eviltong:
[/FONT]

Posted

tripti napisał(a):
wszystkie piękne, ale ten jedne kilogram szczęścia to przepiękny! ona to chyba szybciutko znajdzie domek, jak się o niej ludzie dowiedzą!

Już się dowiedzieli ;) Papi jutro jedzie do nowego domku :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Obraczus - dzięki za ogłoszenia :loveu:

Kochana, zrobiłam tylko 3 :) brak czasu niestety.

Jest jeszcze jeden domek chętny na Papi, wiec jutro Aga ma porobic zdjecia sunkom w typie terriera jak bedzie w Klembowie. Moze sie uda wyadoptowac jeszcze jedna istotke :)