anouk92 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 esperanza napisał(a):Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji. Szkoda, by okazja nie została wykorzystana... Ciotki wiem że Aga35 miała wybrać szczeniaki i jechać z nimi w niedzielę. Jutro powinna zjawić się na wątku więc sama napisze co i jak. Proszę poczekajcie chwilkę. Quote
AGA35 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 TAK jesteśmy zainteresowane jak najbardziej dziś jadę do klembowa ustalić jakie szczeniory mogę zabrać i zadzwonie do esperanzy żeby dowiedzieć się o szczegóły :-) Transport także mile widziany :-) Quote
Abrakadabra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 AGA35 napisał(a):TAK jesteśmy zainteresowane jak najbardziej dziś jadę do klembowa ustalić jakie szczeniory mogę zabrać i zadzwonie do esperanzy żeby dowiedzieć się o szczegóły :-) Transport także mile widziany :-) Ok, czekamy zatem na ostateczny wybór. Z Esperanzą jakoś się "zgramy". Quote
Abrakadabra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Abrakadabra napisał(a):Ok, czekamy zatem na ostateczny wybór. Z Esperanzą jakoś się "zgramy". Aleksandra, wyslałam Ci zdjęcia "haszczaków". Suczkę i pieska. Reszta licznego rodzeństwa na razie jest w trakcie leczenia i na razie nie będzie się ich ogłaszać. Za chwilę przesyłam fotki Czarnuszków, Kłapouszka i Puchatych Kuleczek. Ps. Sorry, za te infantylne imiona, ale nie mam pojęcia jak wabią się psiaki. Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Dobrze a mam pytanie co z tymi małymi haszczakami z niebieskim oczkami przecież wyglądaj jak oryginał skąd tyle tych haszczaków?:angryy: Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Abrakadabra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Dobrze a mam pytanie co z tymi małymi haszczakami z niebieskim oczkami przecież wyglądaj jak oryginał skąd tyle tych haszczaków?:angryy: One wszystkie są z jednego miotu. Psiak i suczka ze zdjęć - to rodzeństwo tych z niebieskimi oczami. Tyle, że reszta na razie choruje. Quote
Aleksa. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Abrakadabra a na co chorują pozostałe szczeniaki???Masz jeszcze jakieś zdjęcia maluchów?:) Quote
esperanza Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Szkoda, że nie przywiozłyście szczeniaków. Nikt nie skorzystał z możliwości promocji psiaków do adopcji :-( Quote
Aleksa. Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 zapraszam na wątek suni z Klembowa została znaleziona dzisiaj przez Agnieszkę P na trasie szybkiego ruchu http://www.dogomania.pl/threads/1866...o-ruchu-pomocy Quote
tripti Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 [quote name='Aleksandra95']zapraszam na wątek suni z Klembowa została znaleziona dzisiaj przez Agnieszkę P na trasie szybkiego ruchu http://www.dogomania.pl/threads/1866...o-ruchu-pomocy coś nie chce wejść ten link:( Quote
Kago Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 w sobotę odebrałam szczeniorka, który poszedł do adopcji tydzień wcześniej. Pani dość lekkomyślnie podjęła decyzję i teraz jest klops. Mały dostał ode mnie imię Timon. Jest słodki, długi na krótkich łapkach. Uroczy płowy skrzatek. Natomiast to jest to co zwykle. Pieski schronowe są niczego, a zwłaszcza czystości nie nauczone i poza wszystkimi głupawymi argumentami pani, która pierwotnie wydawała się być idealnym DS, nauczenie psiego dziecka czystości jest absolutna podstawą. Wrzucę fotki małego, a jak mi się nie uda, bo dogo w tej kwestii czasem ze mną nie gada, poproszę Agę35:) Quote
AGA35 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 A oto dwa szczeniaki które przebywają u kago i dla których trzeba szukać ds timon Quote
obraczus87 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Qrcze, ja nie wiem czego Ci ludzie oczekują.... :( Quote
anouk92 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 obraczus87 napisał(a):Qrcze, ja nie wiem czego Ci ludzie oczekują.... :( Najgorszejest to że oni sami nie wiedzą czego chcą! Quote
AGA35 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Przedstawiam cioteczkom rodzeństwo : dwie dziewczynki i dwóch chłopców .Psiaki są jednakowe , mają około 6 m-cy Quote
Aleksa. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Nowe zdjęcia od Abrakadabra :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [FONT=Arial CE]Papi jest malusieńką sunieczką (waży ok. 1kg), pojawiła się na świecie jakieś 3 miesiące temu.[/FONT] [FONT=Arial CE]Do przytuliska trafiła z interwencji. KTOŚ przerzucił tą biedulkę przez płot na teren posesji w Wołominie.[/FONT] [FONT=Arial CE]W jej żyłach z pewnością płynie krew najprawdziwszego terriera :) Wszędzie jej pełno, jest wesoła i bardzo żywiołowa. Najprawdopodobniej będzie psiakiem małych rozmiarów.[/FONT] [FONT=Arial CE]W tej chwili jest maleńka ciałem, ale duchem dorównuje naprawdę wielkim psom :)[/FONT] Quote
Aleksa. Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us [FONT=Arial CE]Dorotka ma tylko 3 miesiąceâ� [/FONT] [FONT=Arial CE]Znaleziono ją w jakimś przydrożnym rowie, w stanie, który stawiał pod znakiem zapytania jej dalsze życieâ�[/FONT] [FONT=Arial CE]Nie dość, że jakiś zwyrodnialec podpalił temu maleństwu pyszczek (miała spalony nosek i wąsy) oraz ogonek, to żywcem zjadały ją pchły i robaki. [/FONT] [FONT=Arial CE]P.Celina przez 3 tygodnie ratowała malutką slicznotkę i jej starania nie poszły na marneâ�:)[/FONT] [FONT=Arial CE]Dorotka będzie najprawdopodobniej psem średniej/dużej wielkości o baaaaardzo łagodnym charakterze. No to na razie wszystko :eviltong: [/FONT] Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 wszystkie piękne, ale ten jedne kilogram szczęścia to przepiękny! ona to chyba szybciutko znajdzie domek, jak się o niej ludzie dowiedzą! Quote
obraczus87 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 tripti napisał(a):wszystkie piękne, ale ten jedne kilogram szczęścia to przepiękny! ona to chyba szybciutko znajdzie domek, jak się o niej ludzie dowiedzą! Już się dowiedzieli ;) Papi jutro jedzie do nowego domku :) Quote
Abrakadabra Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 obraczus87 napisał(a):Już się dowiedzieli ;) Papi jutro jedzie do nowego domku :) Obraczus - dzięki za ogłoszenia :loveu: Quote
obraczus87 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Abrakadabra napisał(a):Obraczus - dzięki za ogłoszenia :loveu: Kochana, zrobiłam tylko 3 :) brak czasu niestety. Jest jeszcze jeden domek chętny na Papi, wiec jutro Aga ma porobic zdjecia sunkom w typie terriera jak bedzie w Klembowie. Moze sie uda wyadoptowac jeszcze jedna istotke :) Quote
tripti Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 ale numer!!! gratuluję błyskawicznej adopcji! jest cudna! może jeszcze dzięki niej domek będzie miała jakaś inna pięknota! Quote
Recommended Posts