Aleksa. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Abrakadabra możesz mi wysłać z chęcią pomogę.:)aleksandra_ptaszek95@wp.pl Quote
Abrakadabra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Abrakadabra możesz mi wysłać z chęcią pomogę.:)aleksandra_ptaszek95@wp.pl Ok, Aleksandra95 - wyslę Tobie - tyle, że doopieri jutro po południu - muszę je zgrać od kolegi z kompa. Quote
Aleksa. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 oj Abrakadabra gdzie te fotki?:mad::mad::mad::eviltong: Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Aleksandra - już Ci wysyłam. Dopiero przed chwilą wlazłam do Dogo. Będę Ci wysyłać pojedynczo, OK? Przed wysłaniem każde z nich muszę zmniejszyć. Zacznij ściągać pocztę za 5 minut. Quote
Aleksa. Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dobrze nie wiem czy dzisiaj zdarzę wstawić fotki ,ale jak nie dziś to jutro na pewno!!!:):):):) Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Wysłałam 1 fotkę - daj znać czy wielkość jest odpowiednia? Nie masz problemu z otworzeniem załącznika? Jesli wszystko jest w porządku - lecę z kolejnymi. Wstawisz je wtedy, kiedy będziesz mogła, Quote
esperanza Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Mam propozycję na promocję szczeniaków. W niedzielę 30 maja my, czyli Stowarzyszenie "Niczyje" będziemy mieć swoje stoisko na imprezie "Miasto miłosierdzia" na Krakowskim Przedmieściu w W-wie. Mamy zgodę, by pokazać 2-3 szczeniaki do adopcji, pod warunkiem, że będą zdrowe i zaszczepione. W tej chwili nie mamy małych szczeniąt do adopcji w W-wie i okolicach. Jeśli ktoś z wolontariuszy przytuliska przywiezie maluchy na imprezę i będzie się podczas jej trwania szczeniakami opiekował, możemy zapewnić miejsce w naszym namiocie. Kontakt do mnie: 607-077-350 Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='esperanza']Mam propozycję na promocję szczeniaków. W niedzielę 30 maja my, czyli Stowarzyszenie "Niczyje" będziemy mieć swoje stoisko na imprezie "Miasto miłosierdzia" na Krakowskim Przedmieściu w W-wie. Mamy zgodę, by pokazać 2-3 szczeniaki do adopcji, pod warunkiem, że będą zdrowe i zaszczepione. W tej chwili nie mamy małych szczeniąt do adopcji w W-wie i okolicach. Jeśli ktoś z wolontariuszy przytuliska przywiezie maluchy na imprezę i będzie się podczas jej trwania szczeniakami opiekował, możemy zapewnić miejsce w naszym namiocie. Kontakt do mnie: 607-077-350 Esperanza - dzięki! Ciotki, co My na to? Ja jeszcze się nie orientuję, jak to jest ze szczepieniami maluchów.. Trzeba pochylić się nad tematem i może skorzystać z propozycji Esperanzy? Ps. Aleksandra - dostałaś te fotki? Wysłałam 2 razy... Quote
Abrakadabra Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Aleksandra95']Nie ma ani jednego e-maila:([/QUOTE] Poczekamy do jutra. Chyba nie wywaliło ich w kosmos.. Na pewno się znajdą... Quote
AGA35 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='esperanza']Mam propozycję na promocję szczeniaków. W niedzielę 30 maja my, czyli Stowarzyszenie "Niczyje" będziemy mieć swoje stoisko na imprezie "Miasto miłosierdzia" na Krakowskim Przedmieściu w W-wie. Mamy zgodę, by pokazać 2-3 szczeniaki do adopcji, pod warunkiem, że będą zdrowe i zaszczepione. W tej chwili nie mamy małych szczeniąt do adopcji w W-wie i okolicach. Jeśli ktoś z wolontariuszy przytuliska przywiezie maluchy na imprezę i będzie się podczas jej trwania szczeniakami opiekował, możemy zapewnić miejsce w naszym namiocie. Kontakt do mnie: 607-077-350[/QUOTE] już myślimy napewno się odezwiemy:-) Quote
Aleksa. Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Wstawię 1 zdjęcie które dostałam Jeszcze nie dostałam informacji czy to sunia czy piesek ale wiem jedno jest cudny/cudna:loveu::loveu:ja chce go/ją do domu!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Abrakadabra Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Aleksandra95']Wstawię 1 zdjęcie które dostałam Aleksandra- to jest piesek. Niestety nie wiem jak ma na imię.. Za chwilkę wyslę zdjęcia malusieńkiej sunieczki. Quote
Aleksa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Abrakadabra błagam wyślij mi te zdjęcia małych haszczaków:loveu: bo ja tu umrę z ciekawości:mad::mad: ja kocham haszczaki chociaż swoją i tak najbardziej::loveu::loveu::eviltong: Quote
Abrakadabra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Abrakadabra błagam wyślij mi te zdjęcia małych haszczaków:loveu: bo ja tu umrę z ciekawości:mad::mad: ja kocham haszczaki chociaż swoją i tak najbardziej::loveu::loveu::eviltong: Dostałaś zdjęcia sunieczki i Misiaczka? Te haszczaki to takie pół-haszczaki :), ale Ci wyślę... Quote
Aleksa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 tak wiem że pół:) nie dostałam żadnego innego oprócz tego co wstawiłam:(Abra to może to coś z twoją pocztą? Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Abrakadabra napisał(a):Dostałaś zdjęcia sunieczki i Misiaczka? Te haszczaki to takie pół-haszczaki :), ale Ci wyślę... Wstaw tutaj maluszki ... psiaczek na fotce wyżej - cudny! :) Quote
Aleksa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Abra nie umie wstawiać więc ja czekam n fotki i wstawię:) Quote
Abrakadabra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ewanka napisał(a):Wstaw tutaj maluszki ... psiaczek na fotce wyżej - cudny! :) Dobra, wysyłam raz jeszcze... Ręce mi opadają... Aleksandra - z moją pocztą jest wszystko OK. Uwierz mi :) Ps.Wysłałam na obydwa adresy, które mi podałaś. Trzeba im porobić ogłoszenia. Są malutkie i słodkie. W miarę upływu czasu problemy z adopcją mogą zacząć się piętrzyć. Quote
Aleksa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 pies Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
esperanza Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji. Szkoda, by okazja nie została wykorzystana... Quote
Abrakadabra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 esperanza napisał(a):Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji. Szkoda, by okazja nie została wykorzystana... Jestem chętna, jeśli chodzi o transport maluchów z Klembowa do W-wy (i z powrotem). Ciotki - jesteście zdecydowane? Quote
Aleksa. Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Sunia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ewanka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Maluchy słodkie cudeńka :) , rzeczywiście szkoda by było stracić taką okazję zaprezentowania szczeniorkow szerszej publice ! Quote
Recommended Posts