Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Abrakadabra możesz mi wysłać z chęcią pomogę.:)aleksandra_ptaszek95@wp.pl

Ok, Aleksandra95 - wyslę Tobie - tyle, że doopieri jutro po południu - muszę je zgrać od kolegi z kompa.

Posted

Aleksandra - już Ci wysyłam.
Dopiero przed chwilą wlazłam do Dogo. Będę Ci wysyłać pojedynczo, OK?
Przed wysłaniem każde z nich muszę zmniejszyć. Zacznij ściągać pocztę za 5 minut.

Posted

Wysłałam 1 fotkę - daj znać czy wielkość jest odpowiednia? Nie masz problemu z otworzeniem załącznika?
Jesli wszystko jest w porządku - lecę z kolejnymi.
Wstawisz je wtedy, kiedy będziesz mogła,

Posted

Mam propozycję na promocję szczeniaków.
W niedzielę 30 maja my, czyli Stowarzyszenie "Niczyje" będziemy mieć swoje stoisko na imprezie "Miasto miłosierdzia" na Krakowskim Przedmieściu w W-wie.
Mamy zgodę, by pokazać 2-3 szczeniaki do adopcji, pod warunkiem, że będą zdrowe i zaszczepione. W tej chwili nie mamy małych szczeniąt do adopcji w W-wie i okolicach.
Jeśli ktoś z wolontariuszy przytuliska przywiezie maluchy na imprezę i będzie się podczas jej trwania szczeniakami opiekował, możemy zapewnić miejsce w naszym namiocie.
Kontakt do mnie: 607-077-350

Posted

[quote name='esperanza']Mam propozycję na promocję szczeniaków.
W niedzielę 30 maja my, czyli Stowarzyszenie "Niczyje" będziemy mieć swoje stoisko na imprezie "Miasto miłosierdzia" na Krakowskim Przedmieściu w W-wie.
Mamy zgodę, by pokazać 2-3 szczeniaki do adopcji, pod warunkiem, że będą zdrowe i zaszczepione. W tej chwili nie mamy małych szczeniąt do adopcji w W-wie i okolicach.
Jeśli ktoś z wolontariuszy przytuliska przywiezie maluchy na imprezę i będzie się podczas jej trwania szczeniakami opiekował, możemy zapewnić miejsce w naszym namiocie.
Kontakt do mnie: 607-077-350

Esperanza - dzięki!
Ciotki, co My na to? Ja jeszcze się nie orientuję, jak to jest ze szczepieniami maluchów..
Trzeba pochylić się nad tematem i może skorzystać z propozycji Esperanzy?

Ps. Aleksandra - dostałaś te fotki? Wysłałam 2 razy...

Posted

[quote name='esperanza']Mam propozycję na promocję szczeniaków.
Kontakt do mnie: 607-077-350[/QUOTE]

już myślimy napewno się odezwiemy:-)

Posted

Wstawię 1 zdjęcie które dostałam

Jeszcze nie dostałam informacji czy to sunia czy piesek ale wiem jedno jest cudny/cudna:loveu::loveu:ja chce go/ją do domu!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Abrakadabra błagam wyślij mi te zdjęcia małych haszczaków:loveu: bo ja tu umrę z ciekawości:mad::mad: ja kocham haszczaki chociaż swoją i tak najbardziej::loveu::loveu::eviltong:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Abrakadabra błagam wyślij mi te zdjęcia małych haszczaków:loveu: bo ja tu umrę z ciekawości:mad::mad: ja kocham haszczaki chociaż swoją i tak najbardziej::loveu::loveu::eviltong:

Dostałaś zdjęcia sunieczki i Misiaczka?

Te haszczaki to takie pół-haszczaki :), ale Ci wyślę...

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Dostałaś zdjęcia sunieczki i Misiaczka?

Te haszczaki to takie pół-haszczaki :), ale Ci wyślę...

Wstaw tutaj maluszki ... psiaczek na fotce wyżej - cudny! :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Wstaw tutaj maluszki ... psiaczek na fotce wyżej - cudny! :)

Dobra, wysyłam raz jeszcze...
Ręce mi opadają... Aleksandra - z moją pocztą jest wszystko OK. Uwierz mi :)
Ps.Wysłałam na obydwa adresy, które mi podałaś. Trzeba im porobić ogłoszenia.
Są malutkie i słodkie. W miarę upływu czasu problemy z adopcją mogą zacząć się piętrzyć.

Posted

Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji.
Szkoda, by okazja nie została wykorzystana...

Posted

esperanza napisał(a):
Dziewczyny, czekam na info, czy przywieziecie psiaki na imprezę. Jeśli nie dostanę potwierdzenia do piątku, zaproszę inne osoby mające szczeniaki do adopcji.
Szkoda, by okazja nie została wykorzystana...

Jestem chętna, jeśli chodzi o transport maluchów z Klembowa do W-wy (i z powrotem).
Ciotki - jesteście zdecydowane?