Ania_Mor Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mnie sie najbardziej podoba pierwszy szczenior ale zrobimy narade rodzinną i wspólnie podejmiemy decyzje Quote
Ania_Mor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Po naradzie rodzinnej mój TZ stwierdził, ze jednak husky nie bardzo nadają sie do stórżowania i jasno okreslił, ze ze wzgledu na walory stróżujace zgadza sie tylko na ON-ka lub innego owczarkowatego. Przykro mi i mam nadzieje ze takie piękne szczeniaki szybko znajdą domki. Quote
AGA35 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Aleksandra95 napisał(a):U mnie w podpisie jest jeden samczyk mix owczarka prawdopodobnie i mają czas tylko do srody!:( Niestety nie mam pojęcia które! Z ogłoszenia innych szczeniakow Pani dzwoniła ale ogłoszenie nieaktualne wiec poprosiłam mame zeby powiedział że w Klembowie są mix husky!A potem Pani napisa sms-a ze zarezerwowała sobie 2 i dziękuje bo p.Celina nie chciała ich jeszcze wydać bo nie miały szczepień i zrezygnowała z nich ? bo jak tak to właśnie te dwa były najładniejsze i najbardziej w typie huski Quote
AGA35 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ania_Mor napisał(a):Po naradzie rodzinnej mój TZ stwierdził, ze jednak husky nie bardzo nadają sie do stórżowania i jasno okreslił, ze ze wzgledu na walory stróżujace zgadza sie tylko na ON-ka lub innego owczarkowatego. Przykro mi i mam nadzieje ze takie piękne szczeniaki szybko znajdą domki. czy to ma być pies czy suczka?bo jest jedna sunia owczarkowata młodziutka w schronie .Były dwie jednej sie udało druga niestety jeszcze tam jest. Quote
AGA35 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/181499-Bazarek-kosmetyczny-dla-psiaków-z-KLEMBOWA.-do-21.03.2010-ZAKOŃCZONY/page6[/FONT][FONT=Times New Roman] kwota z bazaru 132 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/183622-Bazarek-kosmetyczny-na-psiaki-z-Klembowa-zakończony[/FONT][FONT=Times New Roman] kwota z bazaru 37 zł. [/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/181508-Bazarek-mieszany-dla-psiaków-z-Klembowa-do-21.03.2010-Zakończony[/FONT][FONT=Times New Roman] kwota z bazaru 80 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wydatki : paliwo dla Weroni – 80 zł.[/FONT] [FONT=Times New Roman]249-80 =169 zł.w koszyczku psiaków z klembowa [/FONT] Quote
Aga-33-76 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dobrego behawiorysty, jeśli słyszałyście o jakimś godnym polecenia - dajcie znać Quote
Ania_Mor Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 AGA35 napisał(a):czy to ma być pies czy suczka?bo jest jedna sunia owczarkowata młodziutka w schronie .Były dwie jednej sie udało druga niestety jeszcze tam jest. jesli miałaby to byc suka to raczej szczeniak lub bardzo młoda bo moja bokserka nie toleruje na swoim terenie dorosłych suk Quote
Gryzelda Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1656721,0,,namierzyli_nielegalne_schronisko__psy_pozamykane_w_skrzyniach,wiadomosc.html Quote
obraczus87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Gryzelda']http://www.tvnwarszawa.pl/-1,1656721,0,,namierzyli_nielegalne_schronisko__psy_pozamykane_w_skrzyniach,wiadomosc.html Zajrzyj: http://www.dogomania.pl/threads/123513-Bite-głodzone..-ostatnia-szansa-Klembów-k.Wołomina-potrzebni-wolontariusze ostatnie strony Quote
Gryzelda Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Dzięki. Jak zwykle wiele szumu i niewiele prawdy Quote
obraczus87 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Gryzelda napisał(a):Dzięki. Jak zwykle wiele szumu i niewiele prawdy Dokładnie, tylko........ Psy trafią niewiadomo gdzie :( :( Quote
Aga-33-76 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='AGA35']to jest młodziutka sunia ma około 3-4 m-ce od wczoraj ma dom w Ząbkach - będę ją miała na oku;) na razie jeszcze wystraszona (podobnie jak jej współokator kot) ale będzie dobrze; w piątek zrobię zdjęcia z nowego domu Quote
Aga-33-76 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 córeczka suni jamnikopodobnej (zdjęcia maluchów na str. 13 post 125) sunia ma wspaniały domek na Bielanach i opiekę non stop - adoptowali ją Państwo na emeryturze, ich poprzedni pies cukrzyk z guzami na płucach odszedł po kilku latach ciężkiej walki o jego zdrowie i życie (żył 12 lat) prosto z Klembowa pojechała na obcinanie pazurków, odrobaczanie, odpchlenie, czyszczenie uszu i przegląd ogólnego stanu zdrowia; po takim warsztacie dotarła do nowego domku; na początek dostała royala canin dla szczeniaków, za jakiś czas przejdzie na purinę mała popłakiwała troszkę w nocy, przytargała ścierkę kuchenną do swojego spanka (widocznie potrzebowała zapachu człowieka przy sobie) jej nowe imię: MIKA; mam stały kontakt z nowymi właścicielami, więc zdjęcia i informacje będą :) Quote
obraczus87 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Aguś, a tamta Niunia to siostra Borci jest?? :) AGA gratuluje, super!!!!!!!!!! Quote
Aga-33-76 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 obraczus87 napisał(a):Aguś, a tamta Niunia to siostra Borci jest?? :) AGA gratuluje, super!!!!!!!!!! tak, siostra Borci :) na razie jest bardzo wystraszona, łapki jej dygoczą :( podjadę do niej w piątek - mam nadzieję, że do tego czasu przyzwyczai się troszkę Quote
obraczus87 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kinia napisz do mnie na gadu bo skasowała Twoj numer :D Dziewczyny trzeba jakies jednolite pismo napisac i wysylac do tych gazet itd itd Quote
obraczus87 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Aga-33-76 napisał(a):tak, siostra Borci :) na razie jest bardzo wystraszona, łapki jej dygoczą :( podjadę do niej w piątek - mam nadzieję, że do tego czasu przyzwyczai się troszkę SUPER!!!!! Leće powiadomić panią Gosie, bo Jej strasznie na sercu leżała siostra Borci :) Acha informuję, iż Bora została wysterylizowana. Otrzymam xero dokumenty potwierdzającego stertylkę. :) Quote
anouk92 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Aga super! Mamy dwie nowe szczęściary :) Pilnie domy poszukiwane dla pozostałych szczeniorów - będzie ich pewnie z 15 szt. Dramat i załamka :( Quote
Abrakadabra Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 [quote name='anouk92']Aga super! Mamy dwie nowe szczęściary :) Pilnie domy poszukiwane dla pozostałych szczeniorów - będzie ich pewnie z 15 szt. Dramat i załamka :( Anouk - Na pewno więcej niż 15... Samych "haszczaków" jest kilkanście. Komu mogę podesłać zdjęcia z dzisiejszej sesji? Nie potrafię wkleić ich na dogo. Być może mam domek dla tej najmniejszej ociupinki, która siedzi w kontenerku na końcu. A fotki kudłatka, który został przywieziony ze swoją kremową mamusią - powalają na kolana. Quote
Recommended Posts