Aga-33-76 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Kinia1984']Aga-33-76 a co tam u Lapiego??:)[/QUOTE] Wciąż leczymy grzybicę Lapiego ( i Nike'a - niestety zaraził się). Domki na wiadomość o leczeniu grzybicy dezerterują :(. Quote
obraczus87 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Aga-33-76']Wciąż leczymy grzybicę Lapiego ( i Nike'a - niestety zaraził się). Domki na wiadomość o leczeniu grzybicy dezerterują :(.[/QUOTE] cholera jasna ...... ;/ Aga moze potrzebujesz wsparcia finanasowego?? Quote
Aga-33-76 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='obraczus87']cholera jasna ...... ;/ Aga moze potrzebujesz wsparcia finanasowego??[/QUOTE] Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;) Pokochaliśmy Malucha z wzajemnością :loveu:. Mocno pracujemy nad nauką czystości, dyscypliną (zwłaszca w kwestii podgryzania doopki Nike'a) i walczymy z grzybem :roll:. Nike nie pała miłością do Lapiszonka ale relacje między chłopakami są coraz lepsze :evil_lol:. Postaram się zamieścić świeżutkie zdjęcia :lol:. W związku z tym, że domki "zainteresowane" Lapim nadawały się co najwyżej do tarcia chrzanu a my nie wyobrażamy sobie rozstania i życia bez niego, podjęliśmy jednomyślną, przemyślaną pod każdym kątem decyzję: LAPI ZOSTAJE Z NAMI :loveu:. Quote
AGA35 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 o rany...... z rana takie wiadomości SUPER !!! Aga ciotka z ciebie jest najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Aga-33-76']Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;) Pokochaliśmy Malucha z wzajemnością :loveu:. Mocno pracujemy nad nauką czystości, dyscypliną (zwłaszca w kwestii podgryzania doopki Nike'a) i walczymy z grzybem :roll:. Nike nie pała miłością do Lapiszonka ale relacje między chłopakami są coraz lepsze :evil_lol:. Postaram się zamieścić świeżutkie zdjęcia :lol:. W związku z tym, że domki "zainteresowane" Lapim nadawały się co najwyżej do tarcia chrzanu a my nie wyobrażamy sobie rozstania i życia bez niego, podjęliśmy jednomyślną, przemyślaną pod każdym kątem decyzję: LAPI ZOSTAJE Z NAMI :loveu:. Gratuluję Nowego Członka Rodziny :) :) :) Bardzo się cieszę!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='AGA35']Jutro wizyta o 15 dla jednej z dziewczynek !!! Trzymamy kciukasy !!! Wizyte przeprowadzi BONSAI ! i jak wizyta???????? :) Quote
mala_czarna Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ale się cieszę!! Rekinek zostaje :) Aga, z naszych rozmów na gg właściwie domyślałam się, że Lapi zostanie u Was ;) Trzymam mocno kciuki za skuteczną walkę z grzybicą, i za to, żeby dwa psiaczki pokochali się jak rodzeni bracia! Quote
anouk92 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Aga gratuluję decyzji a Lapiemy gratuluję super domu!!! Miał chłopak szczęście ;) Quote
AGA35 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 obraczus87 napisał(a):i jak wizyta???????? :) dziewczyny sie zebrać nie mogą !!! wkurzają mnie juz bo nie mogą się określić kiedy a kobieta napiera na mnie kiedy suczynka do nich przyjedzie . Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 AGA35 napisał(a):dziewczyny sie zebrać nie mogą !!! wkurzają mnie juz bo nie mogą się określić kiedy a kobieta napiera na mnie kiedy suczynka do nich przyjedzie . a gdzie ta wizyta ma sie odbyc w ogole?? Quote
Vasco Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;) Pokochaliśmy Malucha z wzajemnością :loveu:. Mocno pracujemy nad nauką czystości, dyscypliną (zwłaszca w kwestii podgryzania doopki Nike'a) i walczymy z grzybem :roll:. Nike nie pała miłością do Lapiszonka ale relacje między chłopakami są coraz lepsze :evil_lol:. Postaram się zamieścić świeżutkie zdjęcia :lol:. W związku z tym, że domki "zainteresowane" Lapim nadawały się co najwyżej do tarcia chrzanu a my nie wyobrażamy sobie rozstania i życia bez niego, podjęliśmy jednomyślną, przemyślaną pod każdym kątem decyzję: LAPI ZOSTAJE Z NAMI :loveu:. Mały lepiej nie mógł trafić :) super:):) Quote
Laura1108 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='AGA35']I wynalazłam jeszcze takie cudo.... Aga a co wiemy o tym psiaczku ?? Sunia piesek ... Quote
AGA35 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 obraczus87 napisał(a):i jak wizyta???????? :) W związku z tym że nie udało mi się załatwić wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Brudzew - 20 km. od konia " za darmo" prosze zatem o wsparcie finasowe dla Gabrysi. O wizyte przed adopcyjną poprosiłam WERONIE ale ze względu na dużą odległość (100km. )pojedzie za zwrotem kosztów paliwa około 60 zł. Pozostałe ciotki z tamtej okolicy nie mogły mi pomóc :-(. Natępnie będę musiała opłacić transprt małej z Klembowa do Brudzewa . Na tą chwile nie wiem jeszcze ile to będzie kosztowało podejrzewam że calkowity koszt "adopcyjny" zamknie się w kwocie około150 zł. Dodam też gdyby nie pomoc OBRACZUS87 adopcja nie doszła by do skutku ponieważ niektóre sytuacje troche mnie przerosły i duzym wsparciem była dla mnie właśnie obraczuś87 Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wiec tak :) Agnieszka znalazła Weronię, która wykona jutro wizyte. Cioteczki pomózmy opłacić paliwo na ta wizytę....... I mam świetna wiadomośc :) Moja Tajna broń - Osoba, która już mi pomogła w kryzysowej sytuacji - zawiezie Niunię w niedzielę :) Koszt transportu --> tabliczki czekolady MILKA KREMOWA, gdyż Nasz Anioł jest od Niej uzależniony :loveu: Tak więc czekamy tylko na jutrzejsza wizytę i Mała poleci do domku stałego! Bardzo dużo pisałam z p.Gosią i wydaje mi się, że Mała będzie miałą super :) Pomożemy w opłaceniu transportu Weroni?? Quote
AGA35 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 W skarpecie klembowskiej jest 202 zł. W dniu dzisiejszym ostania cioteczka sie rozliczyła więć w poniedziałek startujemy z kolejnym bazarkiem :multi: Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 AGA35 napisał(a):W skarpecie klembowskiej jest 202 zł. W dniu dzisiejszym ostania cioteczka sie rozliczyła więć w poniedziałek startujemy z kolejnym bazarkiem :multi: super!!!!!!!!!!!!! :) Quote
AGA35 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 W skarpecie także wylądowało 50 zł do mojej sasiadki za które zakupiłam opłatę transportową 10 tabliczek czekolady. Quote
obraczus87 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 AGA35 napisał(a):W skarpecie także wylądowało 50 zł do mojej sasiadki za które zakupiłam opłatę transportową 10 tabliczek czekolady. super :) Jutro Malutka jedzie do swojego DS :) Quote
AGA35 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 malutka pojechała .o 14 dostałam od "MILKI" :-) że suczynka została dowieziona i przkazana rodzince !!!!1 Jeszcze raz bardzo dziękuje za czekoladowy błykawiczny transport!!!!! Quote
AGA35 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 A teraz mniej miłe wiadomości . w schronie wylądowała mama mix huski i jej 7 szczeniąt . reksio zuza tofi sara maksio korek Quote
Aleksa. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Mogę im założyć wątek!!! Uwielbiam SIBERIAN HUSKY!!!:):):) Quote
Recommended Posts