Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kinia1984']Aga-33-76 a co tam u Lapiego??:)[/QUOTE]

Wciąż leczymy grzybicę Lapiego ( i Nike'a - niestety zaraził się). Domki na wiadomość o leczeniu grzybicy dezerterują :(.

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga-33-76']Wciąż leczymy grzybicę Lapiego ( i Nike'a - niestety zaraził się). Domki na wiadomość o leczeniu grzybicy dezerterują :(.[/QUOTE]

cholera jasna ...... ;/

Aga moze potrzebujesz wsparcia finanasowego??

Posted

[quote name='obraczus87']cholera jasna ...... ;/

Aga moze potrzebujesz wsparcia finanasowego??[/QUOTE]

Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;)

Pokochaliśmy Malucha z wzajemnością :loveu:.
Mocno pracujemy nad nauką czystości, dyscypliną (zwłaszca w kwestii podgryzania doopki Nike'a) i walczymy z grzybem :roll:.
Nike nie pała miłością do Lapiszonka ale relacje między chłopakami są coraz lepsze :evil_lol:.
Postaram się zamieścić świeżutkie zdjęcia :lol:.

W związku z tym, że domki "zainteresowane" Lapim nadawały się co najwyżej do tarcia chrzanu a my nie wyobrażamy sobie rozstania i życia bez niego, podjęliśmy jednomyślną, przemyślaną pod każdym kątem decyzję: LAPI ZOSTAJE Z NAMI :loveu:.

Posted

[quote name='Aga-33-76']Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;)

Mocno pracujemy nad nauką czystości, dyscypliną (zwłaszca w kwestii podgryzania doopki Nike'a) i walczymy z grzybem :roll:.
Nike nie pała miłością do Lapiszonka ale relacje między chłopakami są coraz lepsze :evil_lol:.

W związku z tym, że domki "zainteresowane" Lapim nadawały się co najwyżej do tarcia chrzanu a my nie wyobrażamy sobie rozstania i życia bez niego, podjęliśmy jednomyślną, przemyślaną pod każdym kątem decyzję: LAPI ZOSTAJE Z NAMI :loveu:.

Gratuluję Nowego Członka Rodziny :) :) :) Bardzo się cieszę!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale się cieszę!! Rekinek zostaje :) Aga, z naszych rozmów na gg właściwie domyślałam się, że Lapi zostanie u Was ;) Trzymam mocno kciuki za skuteczną walkę z grzybicą, i za to, żeby dwa psiaczki pokochali się jak rodzeni bracia!

Posted

obraczus87 napisał(a):
i jak wizyta???????? :)

dziewczyny sie zebrać nie mogą !!! wkurzają mnie juz bo nie mogą się określić kiedy a kobieta napiera na mnie kiedy suczynka do nich przyjedzie .

Posted

AGA35 napisał(a):
dziewczyny sie zebrać nie mogą !!! wkurzają mnie juz bo nie mogą się określić kiedy a kobieta napiera na mnie kiedy suczynka do nich przyjedzie .

a gdzie ta wizyta ma sie odbyc w ogole??

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Dziękuję że pytasz - dajemy radę ;)

Mały lepiej nie mógł trafić :) super:):)

Posted

obraczus87 napisał(a):
i jak wizyta???????? :)

W związku z tym że nie udało mi się załatwić wizyty przed adopcyjnej w miejscowości Brudzew - 20 km. od konia
" za darmo" prosze zatem o wsparcie finasowe dla Gabrysi. O wizyte przed adopcyjną poprosiłam WERONIE ale ze względu na dużą odległość (100km. )pojedzie za zwrotem kosztów paliwa około 60 zł. Pozostałe ciotki z tamtej okolicy nie mogły mi pomóc :-(. Natępnie będę musiała opłacić transprt małej z Klembowa do Brudzewa . Na tą chwile nie wiem jeszcze ile to będzie kosztowało podejrzewam że calkowity koszt "adopcyjny" zamknie się w kwocie około150 zł.
Dodam też gdyby nie pomoc OBRACZUS87 adopcja nie doszła by do skutku ponieważ niektóre sytuacje troche mnie przerosły i duzym wsparciem była dla mnie właśnie obraczuś87

Posted

Wiec tak :) Agnieszka znalazła Weronię, która wykona jutro wizyte. Cioteczki pomózmy opłacić paliwo na ta wizytę.......

I mam świetna wiadomośc :)

Moja Tajna broń - Osoba, która już mi pomogła w kryzysowej sytuacji - zawiezie Niunię w niedzielę :)

Koszt transportu --> tabliczki czekolady MILKA KREMOWA, gdyż Nasz Anioł jest od Niej uzależniony :loveu:

Tak więc czekamy tylko na jutrzejsza wizytę i Mała poleci do domku stałego! Bardzo dużo pisałam z p.Gosią i wydaje mi się, że Mała będzie miałą super :)

Pomożemy w opłaceniu transportu Weroni??

Posted

W skarpecie klembowskiej jest 202 zł. W dniu dzisiejszym ostania cioteczka sie rozliczyła więć w poniedziałek startujemy z kolejnym bazarkiem :multi:

Posted

AGA35 napisał(a):
W skarpecie klembowskiej jest 202 zł. W dniu dzisiejszym ostania cioteczka sie rozliczyła więć w poniedziałek startujemy z kolejnym bazarkiem :multi:

super!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

malutka pojechała .o 14 dostałam od "MILKI" :-) że suczynka została dowieziona i przkazana rodzince !!!!1
Jeszcze raz bardzo dziękuje za czekoladowy błykawiczny transport!!!!!