Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dziś telefon w spr. Lapiego, umówiliśmy się na wizytę u nas na 19, o 18 zadzwonił pan i stwierdził że nie przyjedzie bo nie uśmiecha mu się w korkach przeciskać.:shake: A gdyby psiak musiał pilnie na drugi koniec miasta do lekarza jechać, też by nie pojechał ??!! :angryy: Rozmówca nie był zbytnio zadowolony wizytą przedadopcyjną, umową również.:roll:
A nam się nie uśmiecha już z tym panem więcej rozmawiać :diabloti:
Do skutku będziemy szukać tego jednego, jedynego najlepszego domku :loveu:

Posted

Kinia1984 napisał(a):
wczoraj przywieziono kolejne dwa szczeniory...bylam na chwile szukac zaginionej Lady...W sumie wczoraj tylko przyjechaly 3 bidy...

Matko kochana, przecież tam nie ma już gdzie palca wcisnąć!!

Btw. Nie wiecie czy Bianka nadal siedzi w tym maleńkim kontererku?

Posted

nie wiem dokladnie gdzie poszly...Celina powiedziala ze sobie w glowe palnie...Przestaje juz kojarzyc skad sa psy i ile maja...wcale sie jej nioe dziwie...wszystkie interwencje wczorajsze byly w Wołominie...Beznadziejne miasto i beznadziejni ludzie...100 lat za murzynami...ulice dalej mam kobiete ktora ma trzy suczki a z budki wystaje 8 szczeniaczkow i tak co pol roku...i na furtce ma "oddam szczeniaczki w dobre rece" noz sie otwiera w kieszeni!