Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kinia1984']II grupa
Dwie sliczne siostry, beda przed kolano, maja okolo 5 miesiecy, jedna biała z czarna głową, druga czarna podpalana z różowo -brązowym noskiem:)

biała sunia to INEZ, czarna podpalana - BELLA

Posted

Dołożę jeszcze kilka zdjęć dziewczynek

INEZ

BELLA

niestety wciąż mam zbyt mało informacji, by móc je umieścić na wątku szczeniaków (tam gdzie są mikropsy) :(
w niedzielę zbiorę niezbędne dane ...

Posted

Niuniek razem z Mamusia trafili do Klembowa 3 dni temu. Drugi szczeniak na miejscu juz nie żył.

Wracając z Klembowa pojechalysmy do Weta. Psiulek - chłopczyk :loveu: Pani doktor powiedziała, że kolejnych dni by nie przeżył. Jego stan był bardzo cięzki. Wychlodzenie organizmu, brak reakcji na otoczenie, brzuszek jak mega duży balon - siedlisko robali. chlopczyk zgięty w pół, skulony, dopiero po podaniu dozylnie pyralginy - zaczął sie rozprostowywać.

Niuniek ma wszystkie ząbki mleczne, jeden juz Mu chyba wypadł. WIEK - 3-3,5 miesiąca.

Dzisiaj dostał dożylnie pyralgine, kroplówke wzmacniającą z witaminami, antybiotyk oraz został odpchlony i odrobaczony. Kolejna wizyta we wtorek. Niuniek nawet nie pisnął przy kolejnej próbie wklucia sie. \Uwierzcie - wet miała problem z wkłuciem sie, bo Niuniek to sama skóra i kości.

W domu spał, po kilku godzinach napił sie wody i zjadł, a niedawno była zrobiona koopka :)

Generalnie chłopak do kochania!!!! Ja sie w Nim zakochałam po uszy! Agnieszka i Jej domownicy również :loveu:

Posted

AGA35 napisał(a):
Pcheła niesamowita.Super że domownikom też przypadł do gustu. Po diagnozie od weta widac że go wyjełyście w ostaniej chwili.

Ale to Ty Kochana Cioteczko zauważyłaś ta Pchełke skuloną w kącie kojca...

Posted

Na zmianę z TZ-tem wstawaliśmy do chłopaka, żeby sprawdzić czy wszystko w porządku - najgorsze już minęło.
Oglądałam każdą zrobioną koopkę - żadna nie chodziła.
Rano było solidne siusiu, śniadanko (łyżeczka wysokokalorycznej papki) zjedzone i kolejne nakrętki wody wypite.
Chłopak zaczyna dochodzić do siebie, bo sam podniósł się dziś do miseczki z wodą.
Ciekawsko podnosi łepek, żeby sprawdzić co się dzieje poza kenelem.