Kinia1984 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 W Azylu dla bezdomnych zwierząt w Klembowie obecnie przebywa okolo 30 szczeniakow... Bez ogłoszeń te psy nie mają szans na znalezienie domów - proszę pomóżcie ogłaszać psy! Staramy się na bieżąco uaktualniać stan psów - niestety same nie dajemy rady - POTRZEBNI WOLONTARIUSZE!!! - Osoby które chociaż raz w tygodniu pojadą do azylu zrobić zdjęcia - Osoby do robienia ogłoszeń Azyl jest w pod Warszawą - bardzo mało osób wie o jego istnieniu - tylko regularne ogłaszanie psów daje im szansę na to że jak najwięcej ludzi się o nich dowie. Adres: ul. Słoneczna 2 Klembów 504-649-287 Jak dojechać?? z dzielnicy Targówek w Warszawie do nas to 27kilometrów... Najprościej pojechać główną wyjazdówką "na Wołomin"... jedziemy caly czas główną drogą przez Ząbki, Zielonkę... Wołomin....Wołominem cały czas prosto, prosto przez rondo, potem na rozwidleniu w lewo, i pierwsze skrzyżowanie w prawo, potem cały czas prosto... po kilku kilometrach widzimy z lewej strony strzałkę na Klembów.... jedziemy według strzałek...potem przy cmentarzu w prawo... cały czas prosto... mijamy kościół... cały czas główną drogą do rozwidlenia z ul. Słoneczną... Szczeniaki sa zaszczepione... Do wybory do koloru...Beda z nich i male pieski i duze i kudlate i z krótką sierścią... Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!!! Szczeniaki sa zaszczepione... Do wybory do koloru...Beda z nich i male pieski i duze i kudlate i z krótką sierścią... Bardzo prosimy o pomoc w ogłoszeniach!!!! Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 I grupa szczeniakow: mają około 4 miesiecy Jest ich 5 +mama do wgladu Szczeniak nr 1 - chłopak Szczeniak nr 2 - chyba też chłopak? Szczeniak nr 3 - dziewczynka szczeniak nr 4 - chłopak? szczeniak nr 5 - chłopak pewnie beda wzrostu mamusi, ktora jest Onkowata do kolana, a oto ona: Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 II grupa Dwie sliczne siostry, beda przed kolano, maja okolo 5 miesiecy, jedna biała z czarna głową, druga czarna podpalana z różowo -brązowym noskiem:) Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja pierdziu , obiecałam sobie zadnych nowych wątków ale jakoś nie mogę .... skąd tyle szczeniat ??? Przed chwilą dostałąm PW z jakąs czwórką , teraz przez przypadek wpadłam na ten . Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 marlenko czy mam ci tlumaczyc skad sie biora szczeniaki hehehehe:) oczywiscie zart...czasem na aborcyjna za pozno, czasem ludzie znajduja same szczeniaki w rowach, workach, podrzucone bezposrednio po schron... Kolejna: Połroczna, troche terierkowata , szorstkowlosa, chudziutka suńka Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Lolek - Lolek jest jeszcze szczeniakiem. Trafił do nas po potrąceniu przez samochód. Obecnie jest już zdrowy. Lolek jest bardzo wesołym pieskiem, wszędzie go pełno. Bawi się z naszą kotką w oczekiwaniu na nowy dom. Loluś jest już zaszczepiony, odrobaczony i gotowy do adopcji. Quote
nika28 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Wieczorem postaram się porobić jakieś ogłoszenia :) Zakochałam się w Lolku :oops: Quote
Aleksa. Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja mam jedno zdjęcie jak widać pyszczek brązowej:) Quote
Kinia1984 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 brązowej;) to ona:) nosek ma świetny:) Quote
Kinia1984 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 tak na szybko: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=918023828 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Szczeniaczki-szczeniak,9060 Quote
Kinia1984 Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 POMOCY.... http://www.dogomania.pl/threads/179687-Chce-wykupic-psa-ktory-jest-zamykany-w-lazience-bo-szczeka?p=14082067#post14082067 Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 a co tu taka cisza? czy lolek ma ogłoszenia ? allegro? Quote
nika28 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ogłoszenia dla Lolka : eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl kokosy.pl kupiepsa.pl polskasfera.eu psy.pl ofertka.pl pies.pl przygarnijzwierzaka.pl nasipupile.pl oglosili.pl Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 świetnie że i lolek został pokazany światu Quote
Aga-33-76 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 aaaaaaaaa tu Was znalazłam psiury piękne :) Quote
Aga-33-76 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 całuję wszystkie słodkie pyszczki na dobranoc Quote
Recommended Posts