zerduszko Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ale laleczka. A majty pierwsza klasa :D Quote
Ghost Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witam! To mój pierwszy post na dogo. Moim skarbem jest średniopopieprzony sznaucer. I to mój synek przywiezie Mileczkę do Szczecina :). Nusia, jesteście niemożliwe! Przy takiej opiece, ona będzie do środy jak nowa! Wyczesana, wypachniona ... Zdjęcia świetne, filmiki też. Panienka na biwaku, pod namiotem... Majtadoły- THE BEST :)). A w Szczecinie czekają na nią z utęsknieniem . Pozdrawiam wszystkich Quote
AnkaG Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Witaj Ghost na forum. :lol: Mała jest superaśna. Słodka mała sznupeńka. Nusia szwami zacznie się intersować po kilku dniach jak zacznie sie goić. Quote
NusiaiJa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 my już jesteśmy po spacerku, podanym lekarstewku i małym ciepłym śniadanku. małej apetyt dopisuje. całą noc przespała ślicznie do 7 godziny. bez głaskania i miziania nie mam mowy o odpoczynku i spaniU OGROMNY Z NIEJ PIESZCZOCH!!!! Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 boszzz żeby tak mnie ktoś chciał zrobić ciepłe sniadanko - weźcie mnie na tymczas :modla: Quote
NusiaiJa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A to My z rana i nasz mały barłog :oops:;) [SIZE="5"]FILM DLA STĘSKNIONYCH CIOTECZEK :lol: http://www.youtube.com/watch?v=nCVvBknGVsI Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 oooo jaka sielanka :lol: skad ja znam tą łapkę dopominającą się o głaskanko hahaha :lol: Quote
AnkaG Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 No skąd ja znam te łapki... Chyba wszystkie sznupy podobne :) Słodka maleńka jest :) Quote
NusiaiJa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 własnie mnie trąca i grać w literaki nie daje Quote
NusiaiJa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 oj... nikt tu do Milusi nie zagląda?......:shake::-( szkoda..... a my coraz ładniejszą sunią jesteśmy... i spieszymy się wszystkim pokazać... Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 zagląda zagląda :) i oczu nacieszyć nie może :) Quote
ocelot Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 zagląda Nusiu... tylko na sekundkę wyjątkowo. Quote
zerduszko Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Cały czas zaglądamy :) A kiedy laleczka jeszcze do DS? :) Quote
malawaszka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 we wtorek albo środę :kciuki: :) Quote
Ghost Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 W środę :). Zaglądamy cały czas i podziwiamy :). Szykujemy wszystko na przyjęcie niuni i na drogę też... Quote
Ghost Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 W środę :). Zaglądamy cały czas i podziwiamy :). Szykujemy wszystko na przyjęcie niuni i na drogę też... Quote
NusiaiJa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 no to macie szczęście! ;-) więc dam wam poranną dawkę małęj, włochatej Milusi :loveu: a co tam masz???? daj, daj, daj... dałam...:oops: jeszcze....:cool3: nie to nie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ciasteczko do schrupania :lol: Quote
Ghost Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sama słodycz :). A jaką ma już super grzywkę- lalunia. Natym drugim zdjęciu, to prawie tygrys szablozębny:loveu: Quote
NusiaiJa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ghost napisał(a):Sama słodycz :). A jaką ma już super grzywkę- lalunia. Natym drugim zdjęciu, to prawie tygrys szablozębny:loveu: oj grzywę to ona ma! po śniadaniu zawsze pełno w niej jedzenia - wycieramy - dziś jajeczniczka na płatkach z mięskiem. potem troszkę bułeczki z masełkiem a teraz na spróbunek biszkopcik. ----------- no i cioteczki nauczyłam małą strasznie głupiej rzeczy.....:oops: jak była pierwszego dnia taka obolała to wstawałam do nie i dawałam jej wody na swojej rączce i teraz jak chce się jej pić to mnie liże po dłoni, a z miseczki owszem chlipnie sobie ale to nie to samo co z pojej rączki albo z łyżeczki...to też moja sprawka......:oops:........ Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 o matko jakie jedzenie, jakie luksusy :mdleje: ale mam nadzieję, że te jajeczniczki i mięska to bez przypraw? :lol: Quote
NusiaiJa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 malawaszka napisał(a):o matko jakie jedzenie, jakie luksusy :mdleje: ale mam nadzieję, że te jajeczniczki i mięska to bez przypraw? :lol: malawaszko nie od wczoraj mamy psa w domu na swoim wikcie :-) Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 wiem wiem ,tylko nie byłabym soba jakbym się nie upewniła :lol: :oops: Quote
Recommended Posts