Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj malawaszko... jest i to cholernie.
ale... przed ludźmi z zewnątrz najczęściej gra rolę dobrego wujka i miłośnika zwierząt.
z adopcji dalekich jest dumny jak paw, jakby to jego zasługa była, ale... to akurat nieważne.
Niech jutro dzwonią między 11 a 14.

Posted

jutro jeszcze się zapytam czy mam ją wyda, nic nie straci a tylko przecież zyska miejsce w boksie. ale musze wiedzieć czy zadzwonią, skoro mówicie że będą dzwonić to będę tak mówić, i dobrze by było gdyby i domek powiedział że mu na rym zależy aby mała była u nas w domu do czasu sterylizacji, powód...hm.... a np. zimno w boksie, brak gęstego futerka u suni na takie temperatury etc. etc.

Posted

dziś już dzwonili, ale nie było kierownika a pracownik zupełnie nie wiedział o którą sunię chodzi... chciał numer... jutro ma być kierownik więc mają dzwonić, ale czy kierownik będzie chciał wiedzieć o którą sunie chodzi? boże co za paranoja w tym cholernym kraju

Posted

mam nadzieję, że będziecie wtedy kiedy będą dzwonić albo wczesniej - o której będziecie?

albo wiem - ocelot daj mi może Twoj nr telefonu to ja przekażę go tej znajomej i Ona najpierw do Ciebie jutro zadzwoni