NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 byliśmy u weterynarza i obcieliśmy Milusi troszkę pazurki u łapeczek Quote
malawaszka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 to o której niunia wyrusza jutro? pamiętajcie, żeby jej nie karmić rano, żeby się nie męczyla w podróży Quote
Ghost Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 "Kurier" już wyjechał. Myślę, że jutro koło południa Milusię odbierze i wieczorem będzie w Szczecinie :). Miejmy nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie i nie będzie spóźnienia :). Quote
Ghost Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jesteście niemożliwe :). To zdjęcie z kwiatkiem powala.... Quote
NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 z kwiatkiem najpiękniejsze. oj to musimy się dziś wyspać i pożądnie wymiziać. Mila już poległa. Ona bardzo wcześnie chodzi spać, siłą ją musze na wieczorny spacer wyciągać. Quote
NusiaiJa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A tu jeszcze Ja, wybudzona.... ale lubięsiębudzić bo zawsze mają coś dla mnie dobrego na ząbka:cool3: -------------- oczekujemy "kuriera".... :-( Quote
NusiaiJa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 już lecą.... :oops: dziś w nocy też Milusia spała na moim łóżeczku zasneła z pyszczkiem na rogu poduszki a gdy się obudziłam na miejscu pyska, mała koza miała tam swoje łapki :evil_lol: wiercipiędka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Szczęśliwej drogi maleńka!!!!!!! NusiaiJa, CiotkaE :Rose: wielkie wielkie dzięki za tak wspaniałą opiekę!!! Quote
NusiaiJa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 To Ja Milusia wczoraj... układam się do spania. A to już dziś. Obwąchałam transporterek... sprawdziłam czy mięciutko... wcale nie jest w nim tak źle... ten jeden raz się skuszę... Z mojej strony to było by tyle zdjęć, opisów i opowiadania o Milusi.... Kochana sunia pojechała już do swojego nowego domku. Cięszę się, że mogła być u mnie w domu, że mogłyśmy poznać się nawzajem. "tymczas" to jednak ciężki kawałek chleba dla osób wrażliwych takich jak Ja i moja mama, ciężko rozstawać siępóźniej z psiakiem. Nie da rady nie zaangażować się emocjonalnie, nie da rady gdy ciągle obserwuje Cię śliczna para czarnych oczek, gdy cztery łapki śledzą każdy Twój ruch, gdy zasypiacie i budzicie się razem.... nie da......:-( Ech....jeszcze tak na mnie wyglądała i wyciągała łepek za mną gdy odchodziłam od samochodu....:-( Quote
zerduszko Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 NusiaiJa napisał(a): Ech....jeszcze tak na mnie wyglądała i wyciągała łepek za mną gdy odchodziłam od samochodu....:-( A jak zaczynają się wyrywać i piskać... ;( serce pęka. Ale szybko im przechodzi, nie to co nam ;) Quote
malawaszka Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ano nie jest łatwo :( ale dla nich jesteśmy i czekają następne na pomoc... Dziękuję Wam bardzo bardzo!!!!!!! Quote
AnkaG Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super - malutka pojechała :) Serduszko ściska żal ale będzie wreszcie miała ten własny wymarzony domek. Wielkie dzięki za super opiekę :) Quote
ocelot Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nusia i ciotkaE dziękuję Wam bardzo. Bądzcie dzielne dziewczyny kochane. Quote
Ghost Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Przyjechała. Jest już w nowym domku. Podróż była bez problemów. Opisałam na sznaucerach, ale tu powtórzę :). W pociągu jechała na kolankach do Poznania, a z Poznania na siedzeniu pasażera. Cały pociąg ją słyszał, bo chciała zagryźć labradora :). Maleńka jest cudowna, przesłodka. Garnie się do ludzi, jest taką przylepką. Wszystkie potrzeby zalatwiła po wyjściu z pociągu. Wytropiła kota na dworcu i próbowała gonić... Wyprowadziła już nowego pana na spacer. Pan biegał za nią, bo stworzonko jest szybkie i ciekawskie, i chciało w błyskawicznym tempie zwiedzić całe okolice dworca :). Mała jest czyściutka, pachnąca, ma błyszczące futerko- dziewczyny naprawdę się nad nią napracowały. Prosto z dworca nowa rodzinka pojechała do domku na kolację :). Pani biegała dzisiaj specjalnie na zakupy, żeby Milusi ugotować coś dobrego :). A trzeba gotować, bo chudzinka straszliwa :(. Trochę potrwa zanim nabierze ciałka. To jest pierwszy piesek w tym domu. Nowi wlaściciele muszą się jeszcze nauczyć z nim obchodzić. W piątek są umówieni do weta na zdjęcie szwów i ogólne oględziny. Teraz czekam na zdjęcia z nowego domku. Jak tylko je dostanę, to przekażę Nusi żeby je wstawiła na forum, bo ja nie umiem :(. Na razie mam tylko zdjęcie z dworca robione telefonem tuż po przyjeżdzie. Dzięki dziewczyny za super opiekę nad sunią :). Podziwiam :) Quote
NusiaiJa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Z Milusią nie można się nudzić i nie dogadać, to żywe sreberko. "Wielkieś mi uczyniłą, pustki w domu moim, moja droga Milusia, tym zniknieniem swoim (...)"............. Quote
NusiaiJa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 och milusiu milusiu, no labkowi to już mogłaś odpuścić. Mamy wieści z domku. -jutro zdjęcie szwów u weterynarza i od razu pan doktor zobaczy co z tą nóżką. -milcia ani labkowi nie odpuści ani innym psiakom które wchodzą na jej teren..łobuziaczek -za pamcią chodzi krok w krok i co chwila trąca łapką aby o niej nie zapomniała...zwyczaju nie zmieniła... -kącika ciemnego szuka do spania, piłeczką od cioci się bawi. "nasze"...Wasze KOCHANE żywe sreberko Quote
Recommended Posts