Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wy nie wiecie najlepszego...... Mila śpi!:multi:
może Wam się to wyda normalne ale dla mnie z którą Mila jest 24godziny na dobę to zaskoczenie.
bez piszczenia, bez domagania się głaskania bez zawodzenia bez zwracenia na siebie uwagi??? - cud.
Siłą ją musiałam na dwór wynieść - tak bo my nie wychodzimy na dwór, my się proszę Państwa znosimy i wnosimy :loveu::loveu:

uciekam, idę do swojej podopiecznej bo widzę, że już tu na mnie zerka:razz:

Posted

ach, jeszcze jedno.

Mila robi się osiedlowym postrachem:mad:..... obszczekuje, obszczekuj i obszczekuje wszystkich "złych" sąsiadów. :evil_lol::cool3::multi::oops:
nie ukrywam, że bardzo mi się to podoba:evil_lol::cool3::multi::oops:
A jak domu pilnuje!!HO HO:razz:
Tata stanął w ciemnym przedpokoju, aż podskoczyłam gdy włączyła sprinta w jego kierunku, w odpowiednim momencie zapalił światło i... i już była miła Milunia z rozmachanym z ucieszenia ogonkiem!!!!

Posted

ej! ej! tylko jej nie chwal za to oszczekiwanie!!!! bo to jest może i fajne - na chwilę... nie na całe zycie - wiesz ile sznaucerków ludzie oddają bo są takie rozszczekane :( to jest koszmar, ze ludzie tak robią

Posted

A ja myślę że nowi właściciele Miluni będą wyjątkowi i będą ja rozpieszczać nie gorzej niż Nusia;) i nie oddadzą ją z powodu szczekania.
Odwiedziłam dzisiaj maleńką i ona jest super, ledwo weszłam od razu rozmerdany ogonek :) :) Nie szczekała na mnie ;) ale może jakimś cudem pamiętała mnie ze schroniska?? A może na gości nie szczeka;)

Potwierdzam, straszny z niej pieszczoch ;) A jak mama Nusi zaczeła wymieniać co ugotowała dla niej........fiu fiu mówię Wam to robi wrażenie :) Mała ma lepiej niż nie jeden ludź ;)

Posted

wiozła, zawiozła... przy okazji znajome Sandomierskie miejsca odwiedziła :cool3: :cool3: i najedzona z ekipą o godzinie 01.00 wróciła do Tomszowa

--------

A wracając do sprawy...
To my już po jedzonku: kaszka mazurska-drobniutka, ugotowane skrzydełko, marchewka, pietruszka + łyżka oliwy z oliwek.
A na koniec wspaniały oznak najedzenia: psie beknięcie.

niebawem zdjęcia :lol:

Posted

pamiętacie?????????
sześć dni temu było tak:-(

po sześciu dniach jest tak...:lol::loveu:

i tak....:p
pokazuj mała wszystkim swoją wyczesaną grzywę:p

i jeszcze tak

filuje oczami co ta CiotkaE mi tu pokzuje

i zapewne wszystko by się MILUSI podobało gdyby nie:angryy:... ten kołnierz

Posted

Znaczy majtasy nie pomogły i teraz robi za lampkę :(. Ale za to jaką śliczną lampeczkę. Cudny nietoperek :))). Na podróż chyba jednak majtochy trzeba będzie założyć :)). Inaczej nam do transporterka nie wejdzie... A może już nie będzie trzeba...

Posted

po dzisiejszej toalecie pozwoliłam na moment MILUSI położyć się na moim łózku. stwierdziła, że jej namiot wcale nie gorszy (tylko troszkę niżej) i wróciła na swoje posłanko.
jest czyściutka i wkońcu tylko pachnie psiem. ona chyba lubi te zabiegi, nic nie "mówi" cierpliwie je znosi.
transporter...no chyba tylko dla zasady, ale nie będzie potrzebny, raczej kolana i ręka do głaskania :-)