Ghost Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Sama bym przeszła na ten wikt :). Rozpuszczą psinę jak bicz dziadowski. Potem na bobki nie spojrzy... Quote
NusiaiJa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A wy nie wiecie najlepszego...... Mila śpi!:multi: może Wam się to wyda normalne ale dla mnie z którą Mila jest 24godziny na dobę to zaskoczenie. bez piszczenia, bez domagania się głaskania bez zawodzenia bez zwracenia na siebie uwagi??? - cud. Siłą ją musiałam na dwór wynieść - tak bo my nie wychodzimy na dwór, my się proszę Państwa znosimy i wnosimy :loveu::loveu: uciekam, idę do swojej podopiecznej bo widzę, że już tu na mnie zerka:razz: Quote
NusiaiJa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 ach, jeszcze jedno. Mila robi się osiedlowym postrachem:mad:..... obszczekuje, obszczekuj i obszczekuje wszystkich "złych" sąsiadów. :evil_lol::cool3::multi::oops: nie ukrywam, że bardzo mi się to podoba:evil_lol::cool3::multi::oops: A jak domu pilnuje!!HO HO:razz: Tata stanął w ciemnym przedpokoju, aż podskoczyłam gdy włączyła sprinta w jego kierunku, w odpowiednim momencie zapalił światło i... i już była miła Milunia z rozmachanym z ucieszenia ogonkiem!!!! Quote
malawaszka Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ej! ej! tylko jej nie chwal za to oszczekiwanie!!!! bo to jest może i fajne - na chwilę... nie na całe zycie - wiesz ile sznaucerków ludzie oddają bo są takie rozszczekane :( to jest koszmar, ze ludzie tak robią Quote
patija Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ja myślę że nowi właściciele Miluni będą wyjątkowi i będą ja rozpieszczać nie gorzej niż Nusia;) i nie oddadzą ją z powodu szczekania. Odwiedziłam dzisiaj maleńką i ona jest super, ledwo weszłam od razu rozmerdany ogonek :) :) Nie szczekała na mnie ;) ale może jakimś cudem pamiętała mnie ze schroniska?? A może na gości nie szczeka;) Potwierdzam, straszny z niej pieszczoch ;) A jak mama Nusi zaczeła wymieniać co ugotowała dla niej........fiu fiu mówię Wam to robi wrażenie :) Mała ma lepiej niż nie jeden ludź ;) Quote
zerduszko Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 A ja myslę, ze zdecydowanie ten kurek ze szczekaniem trzeba przykręcać :diabloti: Krótko trzymać, krótko :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 jak tam dziewczynka się miewa :) Quote
Ulka18 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzisiaj trafilam na watek sznauci, cudna jest dziewczynka, szczegolnie w tych majtaskach. Sznaucery tak jako collie lubia duuuzo szczekac :wink: Quote
ocelot Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Nusia wiozła dzisiaj Atosa do hoteliku kawał drogi więc pewnie się odezwie jutro dopiero. Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 wiozła, zawiozła... przy okazji znajome Sandomierskie miejsca odwiedziła :cool3: :cool3: i najedzona z ekipą o godzinie 01.00 wróciła do Tomszowa -------- A wracając do sprawy... To my już po jedzonku: kaszka mazurska-drobniutka, ugotowane skrzydełko, marchewka, pietruszka + łyżka oliwy z oliwek. A na koniec wspaniały oznak najedzenia: psie beknięcie. niebawem zdjęcia :lol: Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 pamiętacie????????? sześć dni temu było tak:-( po sześciu dniach jest tak...:lol::loveu: i tak....:p pokazuj mała wszystkim swoją wyczesaną grzywę:p i jeszcze tak filuje oczami co ta CiotkaE mi tu pokzuje i zapewne wszystko by się MILUSI podobało gdyby nie:angryy:... ten kołnierz Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 teraz nie ma jak lizać. szwy i ranke ma/miała pod ogonkiem. wyciełyśmy te śmierdzące kudły z pod niego i już jest o wiele lepiej. Quote
malawaszka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 rany jaka ona CUDOWNA!!!!!!!!!! Quote
Ghost Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Znaczy majtasy nie pomogły i teraz robi za lampkę :(. Ale za to jaką śliczną lampeczkę. Cudny nietoperek :))). Na podróż chyba jednak majtochy trzeba będzie założyć :)). Inaczej nam do transporterka nie wejdzie... A może już nie będzie trzeba... Quote
NusiaiJa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 po dzisiejszej toalecie pozwoliłam na moment MILUSI położyć się na moim łózku. stwierdziła, że jej namiot wcale nie gorszy (tylko troszkę niżej) i wróciła na swoje posłanko. jest czyściutka i wkońcu tylko pachnie psiem. ona chyba lubi te zabiegi, nic nie "mówi" cierpliwie je znosi. transporter...no chyba tylko dla zasady, ale nie będzie potrzebny, raczej kolana i ręka do głaskania :-) Quote
Tymonka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przepraszam za orfa ale sprawa strasznie pilna : http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron Quote
Tymonka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przepraszam za orfa ale sprawa strasznie pilna : http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron Quote
Tymonka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 przepraszam za offa ale sprawa strasznie pilna http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron?p=14214421#post14214421 Quote
NusiaiJa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 na rączkach u CiociE też mi się podoba :lol: Quote
NusiaiJa Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [size="5"].........kwiaty we włosach potargał wiatr......... Quote
Recommended Posts