malawaszka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Malutka niunia, zaniedbana, opuszczona jak one wszystkie w schroniskach :( za co taki los człowiek im zgotował? Suczka ma około roku, jest bardzo chudziutka. Szukamy domu tymczasowego!!!!!!!!! :modla: taka ślicznotka nie zagrzeje długo miejsca w nim bo szybko znajdzie dom, tylko, żeby nie musiała już tam siedzieć :modla: Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No to jestem na wątku małej... Trzeba by może jakieś imię dziewczynce wybrać? Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 a jaka jest? tak na pierwszy rzut oka? taka ma ła fryga czy wystraszona i delikatna? bo imię to musi pasować ;) Quote
mala_czarna Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Waszka, a gdzie ta malutka jest? W jakim schronie? Ja po wczorajszym nie ochłonęłam, a tu taka kolejna bida. Na fotkach w sumie nie widać, ale marniutko chyba wygląda i chudzinka straszna. Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Maleńka jest w Tomaszowie Maz. raczej na zagubioną wygląda, śmiało podchodzi do krat, do ręki, ale ze szczęścia nie bryka Quote
NusiaiJa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 z tego co pamiętam to powiedziano mi, że sunia siedziała w te największe mrozy na ulicy..przyjechał samochód i malutka jest od dwóch tygodni w schroniesku.... 31 stycznia wyglądałam tak a 14 lutego tak a 28 lutego taaaak Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 aaaa mam tymczas dla niuni! u sznauceromaniaczki ghost z e-sznaucerów - mieszka w Szczecinie, ale niedługo będzie do niej jechał ktoś z Warszawy więc może udałoby się zgrać to tak, żeby ją do Wawy podrzucić i by ją wziął? Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 malawaszko ona musi być przed zabraniem ze schronu wysterylizowana.... Gdyby tymczas był bliżej mozna by ja na sterylkę podrzucić. Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ocelot']malawaszko ona musi być przed zabraniem ze schronu wysterylizowana.... Gdyby tymczas był bliżej mozna by ja na sterylkę podrzucić.[/QUOTE] to wiem i rozumiem, ale jesli to zrobią zaraz po kwarantannie to może uda się zgrać wszystko? tymczas jest bezpłatny, póki co nic bliżej nie mamy Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 niewykluczone, że w Szczecinie byłby też domek stały dla małej - zobaczymy czy coś sie z tego rozwinie :kciuki: Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 malawaszko dzwoniłam znowu. Czipa nie ma. Jest bardzo zabiedzona, szczepiona w tamtym tyg. przeciwko wściekliźnie. Sterylka na początku marca. Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 [quote name='ocelot']malawaszko dzwoniłam znowu. Czipa nie ma. Jest bardzo zabiedzona, szczepiona w tamtym tyg. przeciwko wściekliźnie. Sterylka na początku marca.[/QUOTE] czemu tak późno sterylka? to jeszcze miesiąc w schronisku :( Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Bo podobno dwa tyg. muszą być przerwy między szczepieniem a sterylką. Mowię Ci wykorzystaj znajomość Pana Władysława z wetem. Quote
AnkaG Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 O mój boże nowa sierotka :( Wasiu w najgorszym wypadku jak nie będzie transportu a DT będzie w Szczecinie to pojadę po nią do Wawki. Quote
AnkaG Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 W marcu planuję wyjazd do siostry do Nadarzyna pod Warszawą na kilka dni. Wracając mogłabym ją zabrać. Quote
ocelot Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 W łaściwie potrzebujemy tymczasu do marca? Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Ania dzięki!!!!!!!!! jak zwykle z nieba spadasz :Rose: ocelot - już napisałam Quote
weszka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Cudna maleńka! Oby udało się ją jak najszybciej wyrwać ze schronu. Quote
malawaszka Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 jest dom dla małej!!!! w Szczecinie dom bardzo fajny - STAŁY - teraz tak cholernie się boję żeby się wszystko ułożyło do tej sterylki i żeby mała ju ż była bezpieczna :kciuki: Quote
Recommended Posts