Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malutka niunia, zaniedbana, opuszczona jak one wszystkie w schroniskach :( za co taki los człowiek im zgotował?
Suczka ma około roku, jest bardzo chudziutka.

Szukamy domu tymczasowego!!!!!!!!! :modla: taka ślicznotka nie zagrzeje długo miejsca w nim bo szybko znajdzie dom, tylko, żeby nie musiała już tam siedzieć :modla:

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tego co pamiętam to powiedziano mi, że sunia siedziała w te największe mrozy na ulicy..przyjechał samochód i malutka jest od dwóch tygodni w schroniesku....

31 stycznia wyglądałam tak

a 14 lutego tak

a 28 lutego taaaak

Posted

aaaa mam tymczas dla niuni! u sznauceromaniaczki ghost z e-sznaucerów - mieszka w Szczecinie, ale niedługo będzie do niej jechał ktoś z Warszawy więc może udałoby się zgrać to tak, żeby ją do Wawy podrzucić i by ją wziął?

Posted

[quote name='ocelot']malawaszko ona musi być przed zabraniem ze schronu wysterylizowana....
Gdyby tymczas był bliżej mozna by ja na sterylkę podrzucić.[/QUOTE]

to wiem i rozumiem, ale jesli to zrobią zaraz po kwarantannie to może uda się zgrać wszystko? tymczas jest bezpłatny, póki co nic bliżej nie mamy

Posted

[quote name='ocelot']malawaszko dzwoniłam znowu.
Czipa nie ma. Jest bardzo zabiedzona, szczepiona w tamtym tyg. przeciwko wściekliźnie. Sterylka na początku marca.[/QUOTE]

czemu tak późno sterylka? to jeszcze miesiąc w schronisku :(