Claudia18 Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Narazie głucho.Chyma kolezanka się obraziła,nie wiem.Tylko strasznie mnie to martwii,bo skoro nie odzywa sie tzn ze nie chce o tym rozmawiac,a skoro nie chce tzn że nadal ma taki zamiar i wie,ze ja zdania nie zmienie.Dzisiaj po szkole z nia postaram sie porozmawiac.zobaczymy Quote
GOSIA09 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Zanim kupiłam Emi to przez całe życie miałam psy , myślałam że wiem wszystko na temat wychowania psa , przeczytałam wiele książek na temat terrierów typu bull , siedziałam na dgm . Jak przyjechałam z Emi do domu to z dnia na dzień coraz bardziej uswiadamiałam sobie jak ciężko jest wychowac takiego psa. Sprawiała mi tyle problemu że załamywałam ręce. Teraz Emi ma ponad 2 latka jest grzeczna itd ale czasami potrafi jej coś jeszcze odbić i np zjeść mi kolejne łóżko. :) Quote
shedow Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 no moze racja :D czekamy na new informacje.. :D Quote
Asta Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jak ona kupi tegoasta toja chyba szału dostanę:shake: Quote
PUENTA imszar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Co za koszmar!! Będę śledzić ten wątek i mam nadzieje, ze dziewczyna jakimś sposobem zmieni zdanie :/ Dla mnie to jest koszmar, gdybym ja zaczeła się zastanawiać nad psem to jak pewnie każdy z nas siedziałabym godzinami na forum, czytała miliony książek (o danej rasie, wychowaniu, wystawach itp), spotykalabym się z ludźmi którzy coś na temat tej rasy wiedzą i tu nie chodzi nawet o teriera typu bull. Przed kupnem każdego psa nawet chihuahua, która jest raczej psem nie kłopotliwym rozmyślaliśmy by miesiącami, opracowalibyśmy wszystkie plusy i minusy. A co dopiero z takim psem, który potrzebuje naprawdę odpowiedzialnego właściciela, któremu trzeba zapewnić i ruch i opiekę, z którym trzeba być naprawdę konsekwentnym. Taki pies powinien skończyć chociaż PT. Potrzeba mu właściciela który będzie zasuwal do psiego przeczkola. Kiedy miałam zamiar kupic mojego psa wiedziałam czego mogę się spodziewać (zniszczone mieszkanie) i choć nie mam żadnego teriera tylko sznucera to nie wyobrażam sobie kupić mojego psa nieowiedząc nic o nim! Quote
Recommended Posts