ewka122 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Witam! Na wystawie w Rzeszowie bardzo chciałabym wystąpić z Doświadczonym Pudlem na Młodym Prezenterze. Może ktoś kto odwiedzi ten temat ma kontakt lub sam będzie na wystawie w Rzeszowie i użyczyłby mi swoje Maleństwo na JH? PS. Piszę ten post tutaj, bo być może tu zagląda więcej właścicieli tej rasy jeżdżących na wystawy. Serdecznie pozdrawiam: Ewelina Quote
aneta Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 W sobote czy niedzielę? Możesz spróbować z moim - ale nie wiem czy pójdzie bo bywa uparty, ale z drugiej strony jest przekupny ;) Tylko po ocenie - czyli po 11 Quote
ewka122 Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Ja będę w sobotę i w niedzielę :D A szukam już tylko na niedzię. Na razie wysłałam zapytanie do jednej osoby. Zobaczę co odpisze. Ale bardzo chętnie spróbuję z Pani psiakie ;D Dziękuję za odzew, pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie xD Quote
Recommended Posts