AlfaLS Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Nikus napisał(a):hm....sam już nie wiem.Tak fajniście o niej piszesz i tak jej tam dobrze u Ciebie hihi....oki dajmy jej trochę czasu - w końcu jest na urlopie;)..A tymczasem zrobimy jakiś tekst i jak dasz sygnał to zaczniemy kampanię reklamową:) Mogę się pod tym tylko podpisać!!! Też jestem za tym, żeby Dylanka odpoczęła, nabrała ciałka, pokazała swoją nową, wyczesaną sierść - żeby sobie pourlopowała i gdzieś np. za miesiąc ruszamy z akcją ogłoszeniową, którą do tej pory sobie przygotujemy;). Ja np. nauczę się lepiej robić ogłoszenia żeby później polubek się ze mnie nie śmiała:evil_lol: Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 OK, skoro tak chcecie, to niech bedzie. Mam miesiac wiec zeby z Dylanki zrobic prawdziwa pieknosc ! I zrobie ! Alfa .... a czy masz tez od Grazynki zdjecia Gabi ? To taka szara starowinka, duza dziewczyna ..... Moge prosic o wklejenie na jej watku ? Tu jest watek Gabusi : http://www.dogomania.pl/threads/141008-zbieramy-na-emeryturAE-dla-bardzo-starej-Gabi-pomA-A-daj-jej-spokojnAE-staroA-AE Quote
Mada:) Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A ja tak nie na temat. :) W imieniu Grażyny podaję Wam link do FURMINATORA, czyli magicznego urządzenia, które wyczesuje psi i koci podszerstek w ilości bliżej nie określonej. Podaję link do aukcji, gdzie takowy przyrząd można zamówić, jednak nie jest to aukcja, na której ja zamawiałam. Jednak sprzedający przedstawia w opisie i na zdjęciu furminator oryginalny, taki, o którym grazyna9915 Wam mówiła: http://allegro.pl/item942189223_furminator_maly_do_wyczesywania_psow_kotow_zw1.html Dodatkowo podaję filmik, gdzie zaprezentowano FURMINATOR w akcji: http://www.youtube.com/watch?v=6aq-0LebXmo Polecam bardzo. ;) Nadaje się tylko dla psów, które mają podszerstek, a większość psów taka właśnie jest. :D Quote
polubek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 co byście powiedzieli na to aby na wszystkich wątkach naszych kochanych tyszaków były takie same zasady z ogłoszeniami jak u Antosia? wszystkie z jednego schronu to i niech mają jednakowe szanse na nowe domki. i proszę zajrzyjcie jakie malutkie biedactwo jakie biedne a ciotek i wujków jak na lekarstwo http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-sunia-Potrzebne-pieniAE-dze-na-leczenie i może jeszcze tu bo co będzie czekało tego biedaka proszę pomóżmy mu http://www.dogomania.pl/threads/179616-Azor-czy-znajdzie-nowy-dom-Wlkp wiem że na was zawsze można liczyć Quote
Nikus Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 polubek napisał(a):co byście powiedzieli na to aby na wszystkich wątkach naszych kochanych tyszaków były takie same zasady z ogłoszeniami jak u Antosia? wszystkie z jednego schronu to i niech mają jednakowe szanse na nowe domki. pomysł dobry,ale chyba z wykonaniem musimy poczekać aż ZuziaM uda się trochę "ucywylizować" Mikę i Posterka bo na ten moment to one niestety niezbyt "adopcyne" - no chyba ,że specjalistyczny domek się znajdzie ... Quote
polubek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 kurde sama wyjechałam z propozycją ogłoszeń a przykładu nie dałam :oops:. w ciągu 2 dni przybyło mi z 10nowych wątków i nawet nie przez wszystkie zdążyłam jeszcze przebrnąć. mam takiego czuja że być może będę musiała jeszcze i ja założyć nowy wątek(oby nie to), wtedy niestety z czasem u mnie to już bęzie....... niedługo nie będę miałą czasu nawet ........:evil_lol: Quote
elik Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kochane Cioteczki pamietam o swoim zobowiązaniu dla Dylanki i cieszę się, że jest już w hoteliku. Bardzo proszę o podesłanie namiarów na konto do wpłat dla Dylanki. Kojarzę, że już miałam, ale chyba zbyt wcześnie i przez nieuwagę wykasowałam :oops: Quote
Mada:) Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zapraszam do kolejnej tyskiej sierotki. 9-letni Maniuś i jego tragedia. :( Szukamy DT bądź domu stałego. Płatny tymczas i hotelik odpadają, gdyż jest już zbyt dużo tyskich psiaków na utrzymaniu finansowym: http://www.dogomania.pl/threads/181202-TRAGEDIA-Maniusia-PrzeraA-ony-niewielki-piesek-BA-AGA-O-DT-bAE-dA-DOM-STAA-Y-PILNE Quote
AlfaLS Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 elik napisał(a):Kochane Cioteczki pamietam o swoim zobowiązaniu dla Dylanki i cieszę się, że jest już w hoteliku. Bardzo proszę o podesłanie namiarów na konto do wpłat dla Dylanki. Kojarzę, że już miałam, ale chyba zbyt wcześnie i przez nieuwagę wykasowałam :oops: Już wysyłam ;) Quote
milcia17 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 A ja za marzec chyba nie wysłałam? :oops: ... Ot taka mala propozycja - zeby w rozliczeniu przelewów wpisac zamiast "1m-c" to np luty, marzec. Dzieki temu lepiej polapac bo tak mi w glowie sie miesza komu wyslalam a komu nie :( Dylaneczka zaszczekaj tak zeby caly swiat Cie uslyszal :lol: Quote
AlfaLS Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 milcia17 napisał(a):A ja za marzec chyba nie wysłałam? :oops: ... Ot taka mala propozycja - zeby w rozliczeniu przelewów wpisac zamiast 1m-c na normalne slowo np luty, marzec. Dzieki temu lepiej polapac bo tak mi w glowie sie miesza komu wyslalam a komu nie :( Dylaneczka zaszczekaj tak zeby caly swiat Cie uslyszal :lol: Milcia nie bardzo tak moge pisać jak Ty proponujesz bo np. miesiąc Dylanki jest od 27.02.2010r. ale są inne psiaki i tam jest np. od 15 czy 22 i wtedy ciężko zaliczyć to do jednego czy drugiego miesiąca. A wolę mieć wszędzie jednakowo bo inaczej się pogubię;). Mam Twoją wpłatę dla Dylanki z 16.02. czyli za pierwszy miesiąc, o następną się uśmiechamy i ja i Dylanka przed 27-mym. Zawsze służę infornacją co do wpłat naszych psiaków - na wątku lub na PW. :lol: Quote
zuziaM Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Robilam dzisiaj zdjecia Tibbiemu, jak mnie wita zawsze z patolem w pysiu .... i Dylance w jej nowym domciu ... tymczasowym oczywiscie ... pstryknelam. Dylanka dzisiaj biegala kolo mnie caly ranek, kiedy z kazdym psiakiem po kolei na spacer szlam. Kazdego odprowadzala do furtki i potem pod furtka witala. Musialam uwazac zeby nie wyszla, bomiala na to ochote. Ale bez smyczki nie ma mowy...... . Quote
milcia17 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 AlfaLS napisał(a):Milcia nie bardzo tak moge pisać jak Ty proponujesz bo np. miesiąc Dylanki jest od 27.02.2010r. ale są inne psiaki i tam jest np. od 15 czy 22 i wtedy ciężko zaliczyć to do jednego czy drugiego miesiąca. A wolę mieć wszędzie jednakowo bo inaczej się pogubię;). Mam Twoją wpłatę dla Dylanki z 16.02. czyli za pierwszy miesiąc, o następną się uśmiechamy i ja i Dylanka przed 27-mym. Zawsze służę infornacją co do wpłat naszych psiaków - na wątku lub na PW. :lol: OK :D Niech bedzie tak jak Tobie wygodnie :D :evil_lol: Sliczne zdjecia :loveu::loveu: Quote
AlfaLS Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Przez ostatnie trzy dni konto Dylanki powiększyło się o 95 zł.:multi:. Są to wpłaty od: - Bjuta 5 zł., - Monika z Katowic 30 zł. / za marzec i kwiecień/ - Grosziwo 30 zł., - agata 51 10 zł. plus 20 zł. od p. Magdy B. ze Strzegomia - przyznać się kto to taki? Nicka nie było więc nie wiem czy to deklaracja stała na hotelik czy jakaś wpłata jednorazowa czy zaległe 20 zł. z bazarku paliwowego........ Z tą 20-tką Dylanka ma dziś na koncie 164 zł.:lol: DZIĘKUJEMY ZA WPŁATY!!!!!! A na zdjęciach piękna jest - widać jak ona chętnie by sobie tak polatała po całym ogrodzie, oj, by polatała. Jak się widzi jak ona się cieszy z tej wolności, choć tylko na zdjęciach to aż serce rośnie:loveu:. Quote
Javena Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Urocza ta Dylanka. Oczka już mają zupełnie inny blask.Widac,ze cieszy tą zmianą.Bużka Dylanko. Quote
zuziaM Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ale ona lata po calym ogrodzie .... czesto i dluuuugooooo..... Z moimi suniami, Buba i Lupim. Dylanka zreszta glosno sie o to upomina. Szczekliwa panna ... prawie jak Posterek ..... niezly z nich duecik .... Quote
AlfaLS Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 zuziaM napisał(a):Ale ona lata po calym ogrodzie .... czesto i dluuuugooooo..... Z moimi suniami, Buba i Lupim. Dylanka zreszta glosno sie o to upomina. Szczekliwa panna ... prawie jak Posterek ..... niezly z nich duecik .... To się nie dziwię że nie chce siedzieć w swoim boksie - jak poznała taka całkowita swobodę to pewnie chciałaby tak calutki czas. Chce szybko nadrobić stracony czas, nie wie biedactwo że teraz to bieganie i swoboda będą już zawsze:lol:. Cudowna Dylanka:loveu:. A to szczekanie to może Oni z Posterkiem tak głośno dają do zrozumienia, że im tam dobrze i chcą żeby cały świat o tym usłyszał????? Quote
ogonek2 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 to ja te 2 dychy na Dylankę :-) to "luźna wpłata ale będę o niej pamiętać Quote
Plicha Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ona ma przepiękne oczy, na zdjęciach ze schroniska nie było tego widać a teraz błyszczą jak wegielki. Cudownie ze może juz hasać po ogrodzie z innymi psiakami, a Mikusia niech bierze z niej przykład :) Quote
AlfaLS Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Ogonek2 dziękuję w imieniu Dylanki:lol: I oczywiście polecamy się pamięci:lol: Quote
milcia17 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nie moge sie napatrzec na Dylankę! Taka piękna i nigdy domu? Czemu życie jest takie niesprawiedliwe? Quote
AlfaLS Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='agata51']Dylanko, a może tak dyla do domku? Agatko Dylanka jest na razie na miesięcznych wczasach:lol:. Pojechała do SPA do Zuzi, żeby odpocząć, nabrać ciałko i podreperować futerka a zaraz po SPA robimy zmasowaną akcję ogłoszeniową i szukamy super domku:lol:. Kochani mam pewien problem z bazarkiem paliwowym dla Dylanki:shake:. Mam wpłacone 130 zł.- brak mi 20 zł. od omar. Nie wiem czy ta wpłata będzie czy nie?????? Pisałam do niej PW ale nie dostałam żadnej odpowiedzi - jak myślicie co zrobić z tym kłopotem?:shake: Quote
Recommended Posts