Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
hm....sam już nie wiem.Tak fajniście o niej piszesz i tak jej tam dobrze u Ciebie hihi....oki dajmy jej trochę czasu - w końcu jest na urlopie;)..A tymczasem zrobimy jakiś tekst i jak dasz sygnał to zaczniemy kampanię reklamową:)

Mogę się pod tym tylko podpisać!!! Też jestem za tym, żeby Dylanka odpoczęła, nabrała ciałka, pokazała swoją nową, wyczesaną sierść - żeby sobie pourlopowała i gdzieś np. za miesiąc ruszamy z akcją ogłoszeniową, którą do tej pory sobie przygotujemy;). Ja np. nauczę się lepiej robić ogłoszenia żeby później polubek się ze mnie nie śmiała:evil_lol:

Posted

A ja tak nie na temat. :) W imieniu Grażyny podaję Wam link do FURMINATORA, czyli magicznego urządzenia, które wyczesuje psi i koci podszerstek w ilości bliżej nie określonej. Podaję link do aukcji, gdzie takowy przyrząd można zamówić, jednak nie jest to aukcja, na której ja zamawiałam. Jednak sprzedający przedstawia w opisie i na zdjęciu furminator oryginalny, taki, o którym grazyna9915 Wam mówiła:
http://allegro.pl/item942189223_furminator_maly_do_wyczesywania_psow_kotow_zw1.html

Dodatkowo podaję filmik, gdzie zaprezentowano FURMINATOR w akcji:
http://www.youtube.com/watch?v=6aq-0LebXmo

Polecam bardzo. ;) Nadaje się tylko dla psów, które mają podszerstek, a większość psów taka właśnie jest. :D

Posted

co byście powiedzieli na to aby na wszystkich wątkach naszych kochanych tyszaków były takie same zasady z ogłoszeniami jak u Antosia? wszystkie z jednego schronu to i niech mają jednakowe szanse na nowe domki.

i proszę zajrzyjcie jakie malutkie biedactwo jakie biedne a ciotek i wujków jak na lekarstwo

http://www.dogomania.pl/threads/180764-PoznaA-WyA-ysiaA-a-poraniona-sunia-Potrzebne-pieniAE-dze-na-leczenie

i może jeszcze tu bo co będzie czekało tego biedaka proszę pomóżmy mu

http://www.dogomania.pl/threads/179616-Azor-czy-znajdzie-nowy-dom-Wlkp

wiem że na was zawsze można liczyć

Posted

polubek napisał(a):
co byście powiedzieli na to aby na wszystkich wątkach naszych kochanych tyszaków były takie same zasady z ogłoszeniami jak u Antosia? wszystkie z jednego schronu to i niech mają jednakowe szanse na nowe domki.

pomysł dobry,ale chyba z wykonaniem musimy poczekać aż ZuziaM uda się trochę "ucywylizować" Mikę i Posterka bo na ten moment to one niestety niezbyt "adopcyne" - no chyba ,że specjalistyczny domek się znajdzie ...

Posted

kurde sama wyjechałam z propozycją ogłoszeń a przykładu nie dałam :oops:.
w ciągu 2 dni przybyło mi z 10nowych wątków i nawet nie przez wszystkie zdążyłam jeszcze przebrnąć. mam takiego czuja że być może będę musiała jeszcze i ja założyć nowy wątek(oby nie to), wtedy niestety z czasem u mnie to już bęzie....... niedługo nie będę miałą czasu nawet ........:evil_lol:

Posted

Kochane Cioteczki pamietam o swoim zobowiązaniu dla Dylanki i cieszę się, że jest już w hoteliku.
Bardzo proszę o podesłanie namiarów na konto do wpłat dla Dylanki. Kojarzę, że już miałam, ale chyba zbyt wcześnie i przez nieuwagę wykasowałam :oops:

Posted

elik napisał(a):
Kochane Cioteczki pamietam o swoim zobowiązaniu dla Dylanki i cieszę się, że jest już w hoteliku.
Bardzo proszę o podesłanie namiarów na konto do wpłat dla Dylanki. Kojarzę, że już miałam, ale chyba zbyt wcześnie i przez nieuwagę wykasowałam :oops:

Już wysyłam ;)

Posted

A ja za marzec chyba nie wysłałam? :oops: ...

Ot taka mala propozycja - zeby w rozliczeniu przelewów wpisac zamiast "1m-c" to np luty, marzec. Dzieki temu lepiej polapac bo tak mi w glowie sie miesza komu wyslalam a komu nie :(

Dylaneczka zaszczekaj tak zeby caly swiat Cie uslyszal :lol:

Posted

milcia17 napisał(a):
A ja za marzec chyba nie wysłałam? :oops: ...

Ot taka mala propozycja - zeby w rozliczeniu przelewów wpisac zamiast 1m-c na normalne slowo np luty, marzec. Dzieki temu lepiej polapac bo tak mi w glowie sie miesza komu wyslalam a komu nie :(

Dylaneczka zaszczekaj tak zeby caly swiat Cie uslyszal :lol:

Milcia nie bardzo tak moge pisać jak Ty proponujesz bo np. miesiąc Dylanki jest od 27.02.2010r. ale są inne psiaki i tam jest np. od 15 czy 22 i wtedy ciężko zaliczyć to do jednego czy drugiego miesiąca. A wolę mieć wszędzie jednakowo bo inaczej się pogubię;). Mam Twoją wpłatę dla Dylanki z 16.02. czyli za pierwszy miesiąc, o następną się uśmiechamy i ja i Dylanka przed 27-mym. Zawsze służę infornacją co do wpłat naszych psiaków - na wątku lub na PW. :lol:

Posted

Robilam dzisiaj zdjecia Tibbiemu, jak mnie wita zawsze z patolem w pysiu .... i Dylance w jej nowym domciu ... tymczasowym oczywiscie ... pstryknelam.

Dylanka dzisiaj biegala kolo mnie caly ranek, kiedy z kazdym psiakiem po kolei na spacer szlam.
Kazdego odprowadzala do furtki i potem pod furtka witala.
Musialam uwazac zeby nie wyszla, bomiala na to ochote. Ale bez smyczki nie ma mowy......
.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Milcia nie bardzo tak moge pisać jak Ty proponujesz bo np. miesiąc Dylanki jest od 27.02.2010r. ale są inne psiaki i tam jest np. od 15 czy 22 i wtedy ciężko zaliczyć to do jednego czy drugiego miesiąca. A wolę mieć wszędzie jednakowo bo inaczej się pogubię;). Mam Twoją wpłatę dla Dylanki z 16.02. czyli za pierwszy miesiąc, o następną się uśmiechamy i ja i Dylanka przed 27-mym. Zawsze służę infornacją co do wpłat naszych psiaków - na wątku lub na PW. :lol:

OK :D Niech bedzie tak jak Tobie wygodnie :D :evil_lol:
Sliczne zdjecia :loveu::loveu:

Posted

Przez ostatnie trzy dni konto Dylanki powiększyło się o 95 zł.:multi:. Są to wpłaty od:
- Bjuta 5 zł.,
- Monika z Katowic 30 zł. / za marzec i kwiecień/
- Grosziwo 30 zł.,
- agata 51 10 zł.
plus 20 zł. od p. Magdy B. ze Strzegomia - przyznać się kto to taki? Nicka nie było więc nie wiem czy to deklaracja stała na hotelik czy jakaś wpłata jednorazowa czy zaległe 20 zł. z bazarku paliwowego........
Z tą 20-tką Dylanka ma dziś na koncie 164 zł.:lol:
DZIĘKUJEMY ZA WPŁATY!!!!!!

A na zdjęciach piękna jest - widać jak ona chętnie by sobie tak polatała po całym ogrodzie, oj, by polatała. Jak się widzi jak ona się cieszy z tej wolności, choć tylko na zdjęciach to aż serce rośnie:loveu:.

Posted

Ale ona lata po calym ogrodzie .... czesto i dluuuugooooo..... Z moimi suniami, Buba i Lupim.
Dylanka zreszta glosno sie o to upomina. Szczekliwa panna ... prawie jak Posterek ..... niezly z nich duecik ....

Posted

zuziaM napisał(a):
Ale ona lata po calym ogrodzie .... czesto i dluuuugooooo..... Z moimi suniami, Buba i Lupim.
Dylanka zreszta glosno sie o to upomina. Szczekliwa panna ... prawie jak Posterek ..... niezly z nich duecik ....

To się nie dziwię że nie chce siedzieć w swoim boksie - jak poznała taka całkowita swobodę to pewnie chciałaby tak calutki czas. Chce szybko nadrobić stracony czas, nie wie biedactwo że teraz to bieganie i swoboda będą już zawsze:lol:. Cudowna Dylanka:loveu:. A to szczekanie to może Oni z Posterkiem tak głośno dają do zrozumienia, że im tam dobrze i chcą żeby cały świat o tym usłyszał?????

Posted

Ona ma przepiękne oczy, na zdjęciach ze schroniska nie było tego widać a teraz błyszczą jak wegielki. Cudownie ze może juz hasać po ogrodzie z innymi psiakami, a Mikusia niech bierze z niej przykład :)

Posted

[quote name='agata51']Dylanko, a może tak dyla do domku?
Agatko Dylanka jest na razie na miesięcznych wczasach:lol:. Pojechała do SPA do Zuzi, żeby odpocząć, nabrać ciałko i podreperować futerka a zaraz po SPA robimy zmasowaną akcję ogłoszeniową i szukamy super domku:lol:.

Kochani mam pewien problem z bazarkiem paliwowym dla Dylanki:shake:. Mam wpłacone 130 zł.- brak mi 20 zł. od omar. Nie wiem czy ta wpłata będzie czy nie?????? Pisałam do niej PW ale nie dostałam żadnej odpowiedzi - jak myślicie co zrobić z tym kłopotem?:shake: