aashaa74 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czy wymioty u psa,nie pokarmem a śliną mogą być przyczyną alergi???? Quote
Katkakotka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 aashaa ja własnie podejrzewam , ze tak nasza sunia od jakiegoś czasu się drapie dość mocno , a w ostatnim tygodniu kilka razy zdarzyło się jej wymiotować samą sliną , taką trochę jakby spienioną jest karmiona rc i podejrzewam , że to właśnie karma jest przyczyną poczytałam na forum o zmianie rc na gorsze ostatnimi czasy Quote
Ada_-_ Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='Katkakotka']aashaa ja własnie podejrzewam , ze tak nasza sunia od jakiegoś czasu się drapie dość mocno , a w ostatnim tygodniu kilka razy zdarzyło się jej wymiotować samą sliną , taką trochę jakby spienioną jest karmiona rc i podejrzewam , że to właśnie karma jest przyczyną poczytałam na forum o zmianie rc na gorsze ostatnimi czasy Na gorsze? Może ustalcie u wetka jaki składnik Royala uczula suńkę. Quote
Recommended Posts