shelcia9 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nasz pies zachowuje się bardzo dziwnie:mad::placz: 1.Skacze po nas ,skacze po torbach , jest niespokojny... 2.Wącha mnie! Co za okropny pies! 3.kastracja jeśli się zmieni,przyczyny: -Ogółem zachowanie:mad:Oj będzie furora Jakie są skutki i jak pies przechodzi narkozę,piszcie:multi::crazyeye: Opiszcie jak wy przeżywaliście kastrację psiaka,narkoze:lol: Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Moja sunia była sterylizowana niedawno, bardzo to przezywałam, bo ma juz 6 lat. Ale jak tylko zadzwonił telefon z dobrymi wiadomościami od Pani wetki to nerwy odeszły hehe ;) Narkoze zniosła bardzo dobrze, kilka godzin pozniej chciała juz biegac.. Chdziła przez jakieś 10 dni w kubraczku. Jesli chodiz o psy, to kastrowalam kiedys tymczasowicza, tez bardzo dobrze to zniosl, tylko troche potem go bolalo i dostawal srodki p/bolowe. A w tym momencie kastrowany jest moj terazniejszy tymczasowic Olek i sie denerwuje, bo psina poldzika jest, nie wie co sie z nim dzieje biedak, trzymajcie za niego kciuki ;) Quote
shelcia9 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 właśnie zastaniawiam y się nad kastracją Quote
olalolaa Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ja mam dobre doswiadczenia z tym zwiazane, pies jest spokojniejszy, w przypadku konkratnej rasy (husky) zanikla sklonnosc do ucieczek.. Moj Olek dzijsa miał kastracje tak jak pisałam, juz jest po, spi w domku, wszystko z nim dobrze, jakby nigdy nic ;) wybudził się bardzo syzbko i urzędował w przychodni ;) Quote
shelcia9 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 :D to kastracja niedługo:D unas Quote
ewtos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 I to jest właściwa decyzja, pozdrawiam:lol:. Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jaknajbardziej włąściwa decyzja ;) Dopilnujcie tylko zeby był osłuchany i moze miał jakieś badanie przed. Chcoaz jesli nic mu nie dolega to moze wystarczy tylko osłuchać ;) Quote
olalolaa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jaknajbardziej włąściwa decyzja ;) Dopilnujcie tylko zeby był osłuchany i moze miał jakieś badanie przed. Chcoaz jesli nic mu nie dolega to moze wystarczy tylko osłuchać ;) Quote
Recommended Posts