Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasz pies zachowuje się bardzo dziwnie:mad::placz:
1.Skacze po nas ,skacze po torbach , jest niespokojny...
2.Wącha mnie! Co za okropny pies!
3.kastracja jeśli się zmieni,przyczyny:
-Ogółem zachowanie:mad:Oj będzie furora
Jakie są skutki i jak pies przechodzi narkozę,piszcie:multi::crazyeye:
Opiszcie jak wy przeżywaliście kastrację psiaka,narkoze:lol:

Posted

Moja sunia była sterylizowana niedawno, bardzo to przezywałam, bo ma juz 6 lat. Ale jak tylko zadzwonił telefon z dobrymi wiadomościami od Pani wetki to nerwy odeszły hehe ;) Narkoze zniosła bardzo dobrze, kilka godzin pozniej chciała juz biegac.. Chdziła przez jakieś 10 dni w kubraczku.
Jesli chodiz o psy, to kastrowalam kiedys tymczasowicza, tez bardzo dobrze to zniosl, tylko troche potem go bolalo i dostawal srodki p/bolowe. A w tym momencie kastrowany jest moj terazniejszy tymczasowic Olek i sie denerwuje, bo psina poldzika jest, nie wie co sie z nim dzieje biedak, trzymajcie za niego kciuki ;)

Posted

Ja mam dobre doswiadczenia z tym zwiazane, pies jest spokojniejszy, w przypadku konkratnej rasy (husky) zanikla sklonnosc do ucieczek..
Moj Olek dzijsa miał kastracje tak jak pisałam, juz jest po, spi w domku, wszystko z nim dobrze, jakby nigdy nic ;) wybudził się bardzo syzbko i urzędował w przychodni ;)

Posted

Jaknajbardziej włąściwa decyzja ;) Dopilnujcie tylko zeby był osłuchany i moze miał jakieś badanie przed. Chcoaz jesli nic mu nie dolega to moze wystarczy tylko osłuchać ;)

Posted

Jaknajbardziej włąściwa decyzja ;) Dopilnujcie tylko zeby był osłuchany i moze miał jakieś badanie przed. Chcoaz jesli nic mu nie dolega to moze wystarczy tylko osłuchać ;)