REJA Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 I ja trzymam kciuki ,żeby się wreszcie dała złapać(i oby to była Chanelka),bo szczerze mówiąc już zaczełam tracic nadzieję. Quote
Kinya Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Plakaty przekazałam Patii kilka dni temu, sama nie byłam w Wieliczce od tej pory, poza szybkimi wizytami w lecznicy. Pani która widywała pieska nie dzwoni, niestety. Biedny pies. Najpierw życie w częstochowskiej umieralni zwanej schroniskiem, a potem ucieczka i... No właśnie - co? :( Quote
Florentynka Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Bardzo biedny pies... Najgorsze jest to, że parę dni po jej ucieczce ja ją widziałam i nie udało mi się jej złapać. Potem już było tylko gorzej - mętne sygnały, pułapki, z których nic nie wynikło. Najgorsza jest ta niepewność i bezradność w tym wszystkim. Te informacje, po których gna się gdzieś " na sygnale", tylko po to, żeby stwierdzić że po psie ani śladu... i nawet nie wiadomo, czy to ten pies. A nawet jeśli to Chanel, nawet jeśli się znów pojawi to ja nie mam pojęcia jak ją złapać. Ale bardzo Wam, dziewczyny, dziękuję za zaangażowanie i pomoc. Może jednak coś z tego będzie. PS. Przypomniała mi się jedna rzecz - charakterystyczne dla Chanel były oczy w nietypowym kolorze - jasne i jakby lekko zielonkawe. To może ułatwić identyfikację, o ile to ona, o ile ktoś ja zobaczy, o ile uda się spojrzeć na oczy. Pamiętam, że ten szczegół jej wyglądu zwrócił moją uwagę. Quote
ULKA12 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Może ma też jeszcze tą obróżkę? Była czarna i miała napis ze srebrnych dżetów. Quote
gosia1701 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jak rozumiem nie została jeszcze znaleziona? tu znalazłam podobną psinkę #74 Quote
magda222 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 olalolaa napisał(a):o boże to Chanel! Czyli jest w krakowskim schronie?! Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 na tym wątku co ktos ją wrzucił pisze cos o Azylu, nie wiem czy to schronisko? Quote
lilk_a Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 pycholek Szanelki :):) ale niedzwiadek z niej , dobrze wygląda :) i co teraz ? zabieracie ją stamtąd ?? ale psze tam że ma 5 lat ...Czekaoladka chyba młodsza ? Quote
magda222 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Kurcze jak to możliwe, że pół Krakowa ją szuka i nie sprawdzili schronów czy azylów?! Co teraz?! Pojedzie ktoś po nią?! Gdzie ona docelowo miała być? W DT czy DS? Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 wła.śnie dzwonie do schronu, szukaja jej Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ona jest w schronie od listopada!!! Miał byc schron przez kogoś sprawdzany a tu tak wyszło :( Chanel była niby sterylizowana w krakowie, ale pracownik nie chciał mi uwierzyć że ona juz u nas to przebyła, dzisija można ją wziasć do 17, jeszcze muszę to ustalić, może po nia pojade. Quote
odmiśki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Olalolaa czy to na pewno jest Chanelka, bo widziałam ją już na stronie krakowskiego schroniska jakieś może 2 czy 3 tygodnie temu pod imieniem Klaudia, wydawała mi się trochę podobna do Chanel ale nie przypuszczałam, ż to ona! no i tam piszą właśnie że ma ok. 5 lat i bardzo garnie się do ludzi, oby to była chanel... Quote
lilk_a Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 powinna ją zobaczyć któraś z Was , która ją widziała Ty Ola albo Ula .... Quote
ULKA12 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Nieważne co tam piszą papier wszystko przyjmie, na moje oko to Chanelka. Zobaczcie sobie zdjęcia w pierwszym poście szczególnie te z zimy. Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 ona nie miała łądnych zebów dlatego tak okreslili. Odmiski dlaczego nie dałas znać jak ją zobaczyłas! Jadę po nia koło 12. Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Nie ma drugiego takiego psa, ona jest tak oryginalna że jestem przekonana że to Chanel. Zobaczcie zdjęcia w pierwszych postach z zimy, mówiłam że teraz będzie wyglądać tak samo. Krawatka biała, uszy jedno klapnięte, wielki ogon.. to ona! Jak się ciesze!!! Quote
magda222 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To jest niesamowite :) Bardzo się cieszę, że się znalazła :) Cała i zdrowa :) Kibicowałam cały czas. Quote
odmiśki Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Olalolaa ja nawet nie przypuszczałam, że to Chanel, to chyba cud!!! Quote
lilk_a Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 porównujemy właśnie z moją Kaśką zdjęcia , ona ją widziała w schronisku w częstochowie , robiła jej zdjęcia , jest przekonana że to Chanel Quote
olalolaa Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Ja az się cała trzęsę z nerwów, i nie przestane do póki jej nie zobaczę. Ona tam siedzi biedna od listopada, co za pechowy pies, ona sie z Puckiem kolegowała i coś ich chyba łączy.. Ula a Twoja sygnatura nadal aktualna :D Quote
malawaszka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 jeny to naprawdę jest Chanel - jestem pewna!!!!! :loveu: Quote
Recommended Posts