Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakaty przekazałam Patii kilka dni temu, sama nie byłam w Wieliczce od tej pory, poza szybkimi wizytami w lecznicy.
Pani która widywała pieska nie dzwoni, niestety.

Biedny pies. Najpierw życie w częstochowskiej umieralni zwanej schroniskiem, a potem ucieczka i... No właśnie - co? :(

Posted

Bardzo biedny pies... Najgorsze jest to, że parę dni po jej ucieczce ja ją widziałam i nie udało mi się jej złapać. Potem już było tylko gorzej - mętne sygnały, pułapki, z których nic nie wynikło. Najgorsza jest ta niepewność i bezradność w tym wszystkim. Te informacje, po których gna się gdzieś " na sygnale", tylko po to, żeby stwierdzić że po psie ani śladu... i nawet nie wiadomo, czy to ten pies.
A nawet jeśli to Chanel, nawet jeśli się znów pojawi to ja nie mam pojęcia jak ją złapać.
Ale bardzo Wam, dziewczyny, dziękuję za zaangażowanie i pomoc. Może jednak coś z tego będzie.

PS. Przypomniała mi się jedna rzecz - charakterystyczne dla Chanel były oczy w nietypowym kolorze - jasne i jakby lekko zielonkawe. To może ułatwić identyfikację, o ile to ona, o ile ktoś ja zobaczy, o ile uda się spojrzeć na oczy. Pamiętam, że ten szczegół jej wyglądu zwrócił moją uwagę.

Posted

pycholek Szanelki :):) ale niedzwiadek z niej , dobrze wygląda :) i co teraz ? zabieracie ją stamtąd ??

ale psze tam że ma 5 lat ...Czekaoladka chyba młodsza ?

Posted

Kurcze jak to możliwe, że pół Krakowa ją szuka i nie sprawdzili schronów czy azylów?!
Co teraz?! Pojedzie ktoś po nią?! Gdzie ona docelowo miała być? W DT czy DS?

Posted

Ona jest w schronie od listopada!!!
Miał byc schron przez kogoś sprawdzany a tu tak wyszło :(
Chanel była niby sterylizowana w krakowie, ale pracownik nie chciał mi uwierzyć że ona juz u nas to przebyła, dzisija można ją wziasć do 17, jeszcze muszę to ustalić, może po nia pojade.

Posted

Olalolaa czy to na pewno jest Chanelka, bo widziałam ją już na stronie krakowskiego schroniska jakieś może 2 czy 3 tygodnie temu pod imieniem Klaudia, wydawała mi się trochę podobna do Chanel ale nie przypuszczałam, ż to ona! no i tam piszą właśnie że ma ok. 5 lat i bardzo garnie się do ludzi, oby to była chanel...

Posted

Nie ma drugiego takiego psa, ona jest tak oryginalna że jestem przekonana że to Chanel.
Zobaczcie zdjęcia w pierwszych postach z zimy, mówiłam że teraz będzie wyglądać tak samo. Krawatka biała, uszy jedno klapnięte, wielki ogon.. to ona! Jak się ciesze!!!

Posted

Ja az się cała trzęsę z nerwów, i nie przestane do póki jej nie zobaczę.
Ona tam siedzi biedna od listopada, co za pechowy pies, ona sie z Puckiem kolegowała i coś ich chyba łączy..
Ula a Twoja sygnatura nadal aktualna :D