odmiśki Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 AMIGA napisał(a):Oj tak, tak, to jest teraz chyba najwazniejsze zyczenie. Największym szczęśćiem byłoby to, gdybym się dowiedziała, że ona jest u kogoś w ciepełku i obdarzona milością Amigo, musimy bardzo w to wierzyć a życzenie na pewno się spełni!! Quote
ULKA12 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jednym z moich świątecznych życzeń było odnalezienie Chanelki, ja cały czas jej wypatruję i cały czas mam nadzieję, że się w końcu odnajdzie. Quote
REJA Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No i ucichło trochę ,ale ja tak sobie myślę ,że Chanelka żyje sobie gdzieś szczęliwa ,a my możemy na zawsze zostać z uczuciem niepewności. Quote
magda222 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Przepraszam, że się tak wtrącę a czy ktoś kto zna Chanelkę sprawdza osobiście schron? Bo bywało tak, że powiadomiono schronisko, nawet zawieziono zdjęcie ale psiaka nikt tam nie rozpoznał a później okazywało się, że siedział w schronie... Quote
olalolaa Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Niestety ale nikt kto widział Chanel nie sprawdza schronisk.. ja jestem w Częstochowie :( Quote
magda222 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 olalolaa napisał(a):Niestety ale nikt kto widział Chanel nie sprawdza schronisk.. ja jestem w Częstochowie :( A nie można poprosić kogoś z Krakowa, żeby osobiście sprawdził? Quote
olalolaa Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 magda222 napisał(a):A nie można poprosić kogoś z Krakowa, żeby osobiście sprawdził? Agamika pracuje w schronisku, obiecała patrzeć czy nie trafiła tam Chanel. Quote
odmiśki Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 nawet jeśli Chanel jest u kogos, nawet na os. dywizjonu i jeśli bedzie u weterynarza, to ludzie mogą ją nie rozpoznac, ona zimą wygląda zupełnie inaczej co widać na pierwszych zimowych zdjeciach ze schroniska, Olalolaa zreszta kiedyś już o tym wspominała... Quote
olalolaa Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Chanelka w zimie robi sie puszystym niedźwiadkiem, pewnie teraz tak wygląda, albo przez niedozywienie nie porosła tak gęstym futerkiem.. Niewiadomo. Spróbujmy jeszcze raz dać ogłoszenia do gazet, ktos tutaj załatwiał za darmo w gazecie krakowskiej, dobrze pamiętam? Quote
AMIGA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 magda222 napisał(a):Przepraszam, że się tak wtrącę a czy ktoś kto zna Chanelkę sprawdza osobiście schron? Bo bywało tak, że powiadomiono schronisko, nawet zawieziono zdjęcie ale psiaka nikt tam nie rozpoznał a później okazywało się, że siedział w schronie... Od samego początku pisałyśmy, że w schronisku pracuje agamika, ktora wprawdzie nie widziala Chanelki osobiście, ale miala kolorowe plakaty w ręce, bo je rozwieszala i gdyby Chanelka się pojawila w schronisku, to agamika na pewno by nam o tym powiedziala Quote
epe Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Myślę,że też trzeba "monitorować" Olkusz,bo hycel Pałka ma np.podpisaną umowe z Zielonkami! A nie wiadomo w która stronę nasza bidusia się udała,mogła i na tego typa trafić,a dla niego każda "sztuka" to 1.200.-:angryy: On przetrzymuje chwilę wyłapane psy,a potem przekazywane są ponoć do Bielska,ale też podobno do Jastrzebia! Quote
AMIGA Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Kiedyś prosiłysmy missieek o czuwanie nad tą sprawą, ale czy ona o tym jeszcze pamięta, to ja głowy nie daję Quote
odmiśki Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 sprawdziłam, że ogłoszenie w dzienniku polskim załatwiała Tamb, może ma ktoś z Nią kontakt? Quote
AMIGA Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Ja mam z nią kontakt, ale każdy mże mieć z nią kontakt, bo jest wciąż na dogo. Do Dziennika jest kolejka psów, nie ma tak, że dziś się prosi o umieszczenie w Dzienniku i jutro czy za tydzień ogłoszenie się ukazuje Quote
olalolaa Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 [quote name='tamb']Powtórzymy ogłoszenie, oby to coś dało. Dziękuje Tamb. Pytam znowu Was, bo sama decydowac nie będę, co zrobic z kasą Chanelki?? [quote name='olalolaa'] Trzeba zadecydowac co zrobic z pieniażkami które zostały, ja cały czas je oczywiście trzymam, czy możemy pomóc suni w typie foksteriera? http://www.dogomania.pl/threads/198578-Foxterierka-Frania-z-WIELKĄ-PRZEPUKLINĄ!Zbieramy-na-diagnozę-leczenie-sterylkę-i-DT! Oczywiście pieniążki można jakois podzielić, proszę dajcie jakies propozycje.. Quote
maggie_z Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Cały czas wracam do tego wątku i czekam na wieści, wierzę, że w końcu los Chanel będzie nam znany. Quote
REJA Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Już mi w nawyk weszło ,że przyglądam się każdemu psiakowi w typie Chanelki,chociaż jej osobiście nie spotkałam. Quote
dara9 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja też nie spotkałam Chanelki osobiście, mam nadzieję, że będę miała okazje! Quote
majuska Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dogomaniacy z Krakowa tutaj WAs dużo, może będzie ktos mógł pomóc, domaniaczka MagdaNS potrzebuje pomocy dla chorego TZta: [url]http://www.dogomania.pl/threads/147118-Kolusia-Red-RATUNKU!!!-POTRZEUJĘ-DOJŚCIA-DO-SZPITALA-W-KRAKOWIE?p=16233062&viewfull=1#post16233062[/url] [B]post 1498[/B] Quote
tamb Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Chanel jest w Dzienniku Polskim http://www.dziennik.krakow.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1124625-gdzies-sie-blaka.html Quote
Recommended Posts