Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
Oj tak, tak, to jest teraz chyba najwazniejsze zyczenie. Największym szczęśćiem byłoby to, gdybym się dowiedziała, że ona jest u kogoś w ciepełku i obdarzona milością

Amigo, musimy bardzo w to wierzyć a życzenie na pewno się spełni!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i ucichło trochę ,ale ja tak sobie myślę ,że Chanelka żyje sobie gdzieś szczęliwa ,a my możemy na zawsze zostać z uczuciem niepewności.

Posted

Przepraszam, że się tak wtrącę a czy ktoś kto zna Chanelkę sprawdza osobiście schron?
Bo bywało tak, że powiadomiono schronisko, nawet zawieziono zdjęcie ale psiaka nikt tam nie rozpoznał a później okazywało się, że siedział w schronie...

Posted

olalolaa napisał(a):
Niestety ale nikt kto widział Chanel nie sprawdza schronisk.. ja jestem w Częstochowie :(

A nie można poprosić kogoś z Krakowa, żeby osobiście sprawdził?

Posted

magda222 napisał(a):
A nie można poprosić kogoś z Krakowa, żeby osobiście sprawdził?

Agamika pracuje w schronisku, obiecała patrzeć czy nie trafiła tam Chanel.

Posted

nawet jeśli Chanel jest u kogos, nawet na os. dywizjonu i jeśli bedzie u weterynarza, to ludzie mogą ją nie rozpoznac, ona zimą wygląda zupełnie inaczej co widać na pierwszych zimowych zdjeciach ze schroniska, Olalolaa zreszta kiedyś już o tym wspominała...

Posted

Chanelka w zimie robi sie puszystym niedźwiadkiem, pewnie teraz tak wygląda, albo przez niedozywienie nie porosła tak gęstym futerkiem.. Niewiadomo.
Spróbujmy jeszcze raz dać ogłoszenia do gazet, ktos tutaj załatwiał za darmo w gazecie krakowskiej, dobrze pamiętam?

Posted

magda222 napisał(a):
Przepraszam, że się tak wtrącę a czy ktoś kto zna Chanelkę sprawdza osobiście schron?
Bo bywało tak, że powiadomiono schronisko, nawet zawieziono zdjęcie ale psiaka nikt tam nie rozpoznał a później okazywało się, że siedział w schronie...

Od samego początku pisałyśmy, że w schronisku pracuje agamika, ktora wprawdzie nie widziala Chanelki osobiście, ale miala kolorowe plakaty w ręce, bo je rozwieszala i gdyby Chanelka się pojawila w schronisku, to agamika na pewno by nam o tym powiedziala

Posted

Myślę,że też trzeba "monitorować" Olkusz,bo hycel Pałka ma np.podpisaną umowe z Zielonkami!
A nie wiadomo w która stronę nasza bidusia się udała,mogła i na tego typa trafić,a dla niego każda "sztuka" to 1.200.-:angryy:
On przetrzymuje chwilę wyłapane psy,a potem przekazywane są ponoć do Bielska,ale też podobno do Jastrzebia!

Posted

Ja mam z nią kontakt, ale każdy mże mieć z nią kontakt, bo jest wciąż na dogo.
Do Dziennika jest kolejka psów, nie ma tak, że dziś się prosi o umieszczenie w Dzienniku i jutro czy za tydzień ogłoszenie się ukazuje

Posted

[quote name='tamb']Powtórzymy ogłoszenie, oby to coś dało.

Dziękuje Tamb.

Pytam znowu Was, bo sama decydowac nie będę, co zrobic z kasą Chanelki??
[quote name='olalolaa']
Trzeba zadecydowac co zrobic z pieniażkami które zostały, ja cały czas je oczywiście trzymam, czy możemy pomóc suni w typie foksteriera? http://www.dogomania.pl/threads/198578-Foxterierka-Frania-z-WIELKĄ-PRZEPUKLINĄ!Zbieramy-na-diagnozę-leczenie-sterylkę-i-DT!
Oczywiście pieniążki można jakois podzielić, proszę dajcie jakies propozycje..

Posted

Dogomaniacy z Krakowa tutaj WAs dużo, może będzie ktos mógł pomóc, domaniaczka MagdaNS potrzebuje pomocy dla chorego TZta:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/147118-Kolusia-Red-RATUNKU!!!-POTRZEUJĘ-DOJŚCIA-DO-SZPITALA-W-KRAKOWIE?p=16233062&viewfull=1#post16233062[/url]

[B]post 1498[/B]

• 4 weeks later...