Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wszyscy będziemy pewnie jeszcze długo mieć na uwadze Chanelkę. Tak jak i inni liczę/marzę, że udało się komuś pozyskać zaufanie suczki i przygarnąć ją. Nam pozostaje mieć na wszelki wypadek oczy nadal szeroko otwarte oraz nauczka, że tak wystraszonego psa nie wolno wydawać zbyt szybko do adopcji.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odmiśki napisał(a):
czyli wstrzymujemy juz poszukiwania?

a co możemy jeszcze zrobić? Info w schroniskach jest, plakaty teraz trzeba by rozwieszać w całym Krakowie i obrzeżach.
Wszyscy chcielibyśmy ja znaleźć, ale jak to zrobić.. to już tyle czasu.
Mozna dawć ogłoszenia do gazet itd

Posted

kopciuszek napisał(a):
Ja teraz mam wolne to jak znajdę chwilę czasu to pojeżdżę w różne rejony Krakowa żeby ogłoszenia porozwieszać (mam ich jeszcze sporo) i po wetach też rozniosę ... przypomnę ją w SM

Kopciuszku dziękuję Ci bardzo.
Może dasz rade wydrukować plakaty za te 60zł które masz? I będe na zapas jakby co, jesli ktoś będzie mógł to po prostu je wezmie i porozwiesza..

Posted

Mani2000 napisał(a):
chcecie sie tak po prostu poddać???

Jak poczytasz wątek to zobaczysz, że nie "tak po prostu".
I nikt nie mówi o poddawaniu się (ja ciągle jeżdżę z plakatem Chanelki na szybie samochodu)
"Tak po prostu" to już brakuje dziewczynom pomysłów.
Zrobiły co mogły. Jak Ty masz jeszcze jakiś pomysł to proszę ... czekamy ...

Posted

Niestety ale Chanelka zwiała w takim miejscu, wielkim mieście, mnóstwo osiedli wszystkiego po trochu itd.. teraz ona może być już daleko bardzo, zupełnie gdzie indziej, a z drugiej strony może sobie koczowac na któryms z osiedli na Nowej Hucie w dalszym ciagu.
Czy wie ktos może od Agamiki czy sprawdza dalej schronisko? Bo jesli nie to trzeba będzie tam zadzwonic.

Posted

Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku, szczególnie cioteczkom i wujkom z Krakowa, kórzy tyle nam pomagaja, żeby w nowym roku wszystkie pieski były zdrowe i znalazły ciepłe domki, a także, żeby odnalazła się cała i zdrowa Chanelka!!!

Posted

odmiśki napisał(a):
żeby odnalazła się cała i zdrowa Chanelka!!!

Oj tak, tak, to jest teraz chyba najwazniejsze zyczenie. Największym szczęśćiem byłoby to, gdybym się dowiedziała, że ona jest u kogoś w ciepełku i obdarzona milością