Lidan Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Wszyscy będziemy pewnie jeszcze długo mieć na uwadze Chanelkę. Tak jak i inni liczę/marzę, że udało się komuś pozyskać zaufanie suczki i przygarnąć ją. Nam pozostaje mieć na wszelki wypadek oczy nadal szeroko otwarte oraz nauczka, że tak wystraszonego psa nie wolno wydawać zbyt szybko do adopcji. Quote
kopciuszek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja proszę o konto ... odeślę podesłane mi 60 zł (totalnie o nich zapomniałam) Quote
olalolaa Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 odmiśki napisał(a):czyli wstrzymujemy juz poszukiwania? a co możemy jeszcze zrobić? Info w schroniskach jest, plakaty teraz trzeba by rozwieszać w całym Krakowie i obrzeżach. Wszyscy chcielibyśmy ja znaleźć, ale jak to zrobić.. to już tyle czasu. Mozna dawć ogłoszenia do gazet itd Quote
_Goldenek2 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pomóżcie starej chorej Bezie kupując wirtualną gwiadkę http://www.dogomania.pl/threads/1987...3#post15998923 Quote
odmiśki Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja nie chcę się poddac ale nie mieszkam w krakowie, jesli krakowianki znajdą czas to moze jeszcze nam pomogą?? Quote
wojtuś Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Pozdrawiam i mam nadzieję, że Chanelka jest gdzieś....w ciepłym domku Quote
Mani2000 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 gdzieś na pewno jest nie wiadomo czy za TM czy na świecie jeszcze....... Quote
kopciuszek Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ja teraz mam wolne to jak znajdę chwilę czasu to pojeżdżę w różne rejony Krakowa żeby ogłoszenia porozwieszać (mam ich jeszcze sporo) i po wetach też rozniosę ... przypomnę ją w SM Quote
olalolaa Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 kopciuszek napisał(a):Ja teraz mam wolne to jak znajdę chwilę czasu to pojeżdżę w różne rejony Krakowa żeby ogłoszenia porozwieszać (mam ich jeszcze sporo) i po wetach też rozniosę ... przypomnę ją w SM Kopciuszku dziękuję Ci bardzo. Może dasz rade wydrukować plakaty za te 60zł które masz? I będe na zapas jakby co, jesli ktoś będzie mógł to po prostu je wezmie i porozwiesza.. Quote
kopciuszek Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ja mam jeszcze duuuuuużo sztuk plakatów ... ale ok w razie czego kaska jest u mnie .... pamiętajcie Quote
Topi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Bazarek z książkami na krakowskie psiaki: http://www.dogomania.pl/threads/1990...2#post16001932 Zapraszamy ! Quote
Topi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Mani2000 napisał(a):chcecie sie tak po prostu poddać??? Jak poczytasz wątek to zobaczysz, że nie "tak po prostu". I nikt nie mówi o poddawaniu się (ja ciągle jeżdżę z plakatem Chanelki na szybie samochodu) "Tak po prostu" to już brakuje dziewczynom pomysłów. Zrobiły co mogły. Jak Ty masz jeszcze jakiś pomysł to proszę ... czekamy ... Quote
karusiap Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 a ja mysle,ze po Nowym Roku zgarne pewna osobe;)i pojedziemy tak ok nie wiem 4-5 rano.Jest co prawda ciemno,ale cicho,od sniegu powinno byc troche jasniej...Rozejrzec sie...a nuz..... Quote
dara9 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ....a nuz i Karusi uda się odnaleźć zgubę! Quote
Kropcia Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja też wszędzie się rozglądam.. Nie mogła tak zwyczajnie przepaść bez śladu... Jak Czekoladka..te kilka lat temu :( Quote
AMIGA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 No właśnie cały czas mi się kojarzy nieodnaleziona do dzisiaj Czekoladka Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja też nadal mam plakaty, których jakoś nie miałam okazji przekazać. Chciałabym wierzyć że komuś Chanelka dała się przygarnąć... Quote
olalolaa Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Niestety ale Chanelka zwiała w takim miejscu, wielkim mieście, mnóstwo osiedli wszystkiego po trochu itd.. teraz ona może być już daleko bardzo, zupełnie gdzie indziej, a z drugiej strony może sobie koczowac na któryms z osiedli na Nowej Hucie w dalszym ciagu. Czy wie ktos może od Agamiki czy sprawdza dalej schronisko? Bo jesli nie to trzeba będzie tam zadzwonic. Quote
kopciuszek Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Puściłam po znajomych plakaty ;) z nakazem wieszania w całym Krakowie .... Ja niestety dopiwro po nowym roku dam radę pojeździć Quote
REJA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja tez pamiętam o Chanelce i tam gdzie można zostawiam plakaty i o oglądam się za każdym brązowym psem . Quote
AMIGA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja niestety nie mam już żadnego plakatu. Wciąż się zastanawiam w jakie rejony Krakowa ona mogła pójść :shake::-( Quote
odmiśki Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku, szczególnie cioteczkom i wujkom z Krakowa, kórzy tyle nam pomagaja, żeby w nowym roku wszystkie pieski były zdrowe i znalazły ciepłe domki, a także, żeby odnalazła się cała i zdrowa Chanelka!!! Quote
AMIGA Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 odmiśki napisał(a): żeby odnalazła się cała i zdrowa Chanelka!!! Oj tak, tak, to jest teraz chyba najwazniejsze zyczenie. Największym szczęśćiem byłoby to, gdybym się dowiedziała, że ona jest u kogoś w ciepełku i obdarzona milością Quote
Recommended Posts