AMIGA Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja się trochę z racji obowiązków wyłączyłam. W klatce zmieniłam jedzonko i wciąż liczę na to, że jakby ta uciekinierka sie złapała, to będę miala telefon od "strażniczek klatki". Do rozwieszania plakatów dołączę się znow po niedzieli Quote
olalolaa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [quote name='kopciuszek']A no takiego zgreda mi dogo przysłało :mad: ... Co to poduszki rozwala ... :mad::evil_lol:[/QUOTE] Pochwal sie no tym łobuzem :D:D Quote
Atrisko Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ...cioteczki przepraszam...nie żebym "krakała" czy cóś ale.... czy ktoś zaglądał do schroniska? Same widzicie że ludziom wszystko jedno (nie wszystkim o nie) i po tym co pisała Florentynka trochę zwątpiłam...czy na pewno widziano Chanelkę? Ta czekoladowa mordka dla kogoś kto "jej nie zna" może wcale nie być taka charakterystyczna...oj sorrki za to marudzenie, ale tak mi jakoś pomyślało po akcji odławiania , o której pisała jedna cioteczka na innym wątku ... Quote
olalolaa Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Agamika miała nadzorowac schronisko, ale nie wiem czy nadal tak często tam jest. Ja tez dzisiaj o tym myślałam, jutro zadzwonie i dokładnie wypytam - niestety tylko tyle moge na odległosć. Quote
Florentynka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Atrisko']...cioteczki przepraszam...nie żebym "krakała" czy cóś ale.... czy ktoś zaglądał do schroniska? Same widzicie że ludziom wszystko jedno (nie wszystkim o nie) i po tym co pisała Florentynka trochę zwątpiłam...czy na pewno widziano Chanelkę? Ta czekoladowa mordka dla kogoś kto "jej nie zna" może wcale nie być taka charakterystyczna...oj sorrki za to marudzenie, ale tak mi jakoś pomyślało po akcji odławiania , o której pisała jedna cioteczka na innym wątku ...[/QUOTE] W większości przypadków kiedy Chanelkę widziano rozpoznanie było na podstawie kolorowych plakatów ( tych było więcej) lub przez osoby które ją osobiście znały. Zgadzały się też inne szczegóły - na przykład obroża z dżetami. No i opis zachowania psa. Schronisko jest monitorowane - są uczuleni na Chanel, sami próbowali ją znaleźć i odłowić - bezskutecznie. Quote
Atrisko Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 ...dzięki Florentynko...tyle czasu skubanej już nie ma i człowiek się zastanawia czy to pies czy widmo...ale trochę mnie uspokoiłaś... Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='olalolaa']Pochwal sie no tym łobuzem :D:D No to robimy malego off topa i wpuszaczamy zgreda na wątek Chanelki (UWAGA on gryzie:evil_lol:) By kopciuszeknh at 2010-10-31 Całe 6 miesięcy i 5 kilo wagi :evil_lol: Quote
Florentynka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A, jaki ładny zgred! Szelmowski uśmiech ma bestyjka :evil_lol: Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Florentynka']A, jaki ładny zgred! Szelmowski uśmiech ma bestyjka :evil_lol:[/QUOTE] TŻ się śmieje, że on z tym jęzorem na boku wygląda jakby był zakręcony :p Quote
malawaszka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='olalolaa']Agamika miała nadzorowac schronisko, ale nie wiem czy nadal tak często tam jest. Ja tez dzisiaj o tym myślałam, jutro zadzwonie i dokładnie wypytam - niestety tylko tyle moge na odległosć.[/QUOTE] agamika pracuje w schronisku więc jest codziennie Quote
kopciuszek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziękuję w imieniu zgredka :cool3: Ale jemu muszę się zastanowić czy przekarze, bo tym razem to on w piórka obrośnie :evil_lol: Quote
Topi Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='kopciuszek']No to robimy malego off topa i wpuszaczamy zgreda na wątek Chanelki (UWAGA on gryzie:evil_lol:) [/QUOTE] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
olalolaa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 zgreda masz świetnego :) Chanel znajdź sie!! Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Cudny zgredzik i rzeczywiście wygląda na nieźle zakręconego:loveu: Quote
kopciuszek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja zaraz zbieram się na spacer z psami i jadę na strusia porozwieszać te plakaciki ;) Quote
olalolaa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 [quote name='kopciuszek']Ja zaraz zbieram się na spacer z psami i jadę na strusia porozwieszać te plakaciki ;)[/QUOTE] Dzieki :) Moze wezmiesz zgreda ze soba hehe, Chanelka podchodzi do psów podobno.. Quote
kopciuszek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Tylko, że zgred niestety nie za dobrze reaguje na początku na obce psy (z moim się docierali tydzień może dłużej):shake: Tak zniszczonego psychicznie szczeniaka w życiu nie widziałam (ale ja jeszce za krótko żyje na tym świecie) :roll: A nie chcę Chanel wystraszyć :shake: Rezydenta też nie wezme, bo zgredek sam nie zostanie w domu (urządzi sąsiadom koncert):shake: Quote
olalolaa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 No to niezle. A skąd on do Ciebie trafił? Ma tu watek? ;) W kazdym badz razie dziekuje ze sie tam wybierasz i porozwieszac cos ;) Ja dzisiaj w końcu zadzwoniłam do tego faktu, bo na maila nie odpisywali. Pani bardzo miła, pomocna, w poniedziałek maja mi robic zdjęcie :roll::lol: jako tej co poszukuje psa, no i będzie artukuł.. Florentynko- tak tez sobie pomyslałam, moze Skutkowi by cos takiego pomogło? I dac wiadomosc ze jesli właściciel sie nie znajdzie to szukacie mu domku, co? ;) Quote
kopciuszek Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wątek ma tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/191916 Na str.65 i 66 są nowe fotki Tobisia (tzn. Zgredka) ;) Quote
martitkaa2 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Ja dziś po pracy wybrałam się na Strusia i porozwieszałam trochę kolorowych plakatów, rozwiesiłam koło kościoła, w parku tam gdzie wielu psiarzy spaceruje, koło przedszkola, na tablicach przy przystanku. Spotkałam też bardzo miłą dziewczynę z pieskiem, dałam jej plakat i obiecała się rozglądać i popytać znajomych.Mówi, że nie chodzi o nagrodę ale by się odnalazła. To bardzo miłe Bardzo zainteresowała się losem psinki bo sama od zawsze ma pieski przybłędy; niestety jak dotąd nie widziała nigdy chanelki na osiedlu. Kilka osób też zainteresowało się tematem naszej poszukiwanej już wtedy jak rozwieszałam plakaciki. Trzeba mieć nadzieję. Nie daje mi spokoju też taka sytuacja : jak wchodziłam na osiedle koło kościoła zobaczyłam psa, napewno był sam nie było blisko niego człowieka, był jednak w sporej odległości ode mnie i mimo tego, że przyspieszyłam kroku to on zniknął koło garaży, jakby rozpłynął sie w powietrzu. Zupełnie nie wiedziałam w którą stronę poszedł, a właściwie on jakby biegł powoli( Nie wiem jak opisać jego poruszanie się) wielkością i kolorem zgadzał by się z chanelką ale był chyba mniej włochaty niestety z takiej odległości nie mam żadnej pewności.Mogł to być równie dobrze jakiś inny pies. Później już niestety nie napotkałam tego pieska a kręciłam się po osiedlu ponad godzinę. Quote
weszka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Wydrukowałam (na razie) 40 kolorowych plakatów. Jak i komu można je przekazać? Quote
AMIGA Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='martitkaa2'] jak wchodziłam na osiedle koło kościoła zobaczyłam psa, napewno był sam nie było blisko niego człowieka, był jednak w sporej odległości ode mnie i mimo tego, że przyspieszyłam kroku to on zniknął koło garaży, jakby rozpłynął sie w powietrzu. Zupełnie nie wiedziałam w którą stronę poszedł, a właściwie on jakby biegł powoli( Nie wiem jak opisać jego poruszanie się) wielkością i kolorem zgadzał by się z chanelką ale był chyba mniej włochaty niestety z takiej odległości nie mam żadnej pewności.Mogł to być równie dobrze jakiś inny pies. Później już niestety nie napotkałam tego pieska a kręciłam się po osiedlu ponad godzinę.[/QUOTE] Ja tam też spotkalam biegającego luzem psa, ale to nie byla nasza uciekinierka inaczej zwana malpą Quote
fizia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Dodałam Chanell jeszcze tutaj http://zwierzaki.a4z.pl/objects/show/id/189/name/psy-krakow-zaginela-suczka-pomocy-nagroda-500-zl-.html Quote
Recommended Posts