Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dara9 napisał(a):
Nie martw się na zapas, z kim ustawiałaś tą klatkę? z Florentynką i Wojtusiem? Na pewno, któreś zaraz wytłumaczy co i jak

Tak z Florentynką i jej TZ-tem i Wojtusiem. Ja się niby przyglądałam, ale ja jestem antytalencie techniczne.
Kopciuszek, zapraszamy na Os. Dywizjonu 303 :-)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):
Tak z Florentynką i jej TZ-tem i Wojtusiem. Ja się niby przyglądałam, ale ja jestem antytalencie techniczne.
Kopciuszek, zapraszamy na Os. Dywizjonu 303 :-)

Wiem coś o byciu antytalenciem w takich kwestiach ;) Ale myślę, że nie jest to jakoś super skomplikowane i uda się wytłumaczyć 'na odległość' ;)

Posted

Olalolaa mamy taki punkt ;) Zapytam czy zrzucą ;) I dziękuję za propozycje, ale za własne pieniążki wydrukuję ;) Przecież to grosze ;)

AMIGA dziękuję za zaproszenie ;) Może nawet w piątek się z koleżankami pojawimy ;)

Posted

Amigo i Wojtusiu! Bardzo nam było miło Was poznać i dziękujemy za pomoc!
Klatka jest prosta w obsłudze. trzeba tylko pamiętać o tych kółkach co się do góry przesuwają.
Tak mi teraz przyszło do głowy, może warto by tam powiesić wydrukowaną instrukcję obsługi, na wypadek, gdyby czyjś pies się tam przypadkiem złapał...

Posted

[quote name='kopciuszek']Olalolaa mamy taki punkt ;) Zapytam czy zrzucą ;) I dziękuję za propozycje, ale za własne pieniążki wydrukuję ;) Przecież to grosze ;)

Jesli bys juz drukowała, to np drukneli by ze 100, zostawiłoby sie to gdzies w sklepie albo u Amigi jak pozwoli bo jest z tego soedla, i ktoby mogl to by rozwieszał. Moze nawet 100 to mało.. na zapas po prostu, rozumiesz ?;) i wtedy pare złotych, nie wiem ile by to wyszło bysmy przelali. Bo często moze byc tak ze ktos ma czas, chęci ale nie ma plakatów :D

Posted

O tak! Jak się da to wydrukuj ze 100 plakatów i ze 100 ulotek (nie przesadzam?), zostaw w spożywczym na osiedlu alboco... a my Ci oddamy pieniądze. Tylko jeszcze ktoś musi siąść z nożyczkami i do dziadostwo porozcinać i ponacinać....

W związku z historią Chanel uznałam, że w czasie wizyty przedadopcyjnej nalezy nie tylko mówić o ryzyku ucieczki psa i środkach ostrożności, ale też wręczać ludziom instrukcję postępowania w razie zaginięcia psa. Czekam aż Florentynka zweryfikuje, co spłodziłam i się chętnie podzielę.

Posted

Ja dziś Amidze zostawiłam jeszcze trochę plakatów, umieściliśmy tez ulotki przy klatce i przy budzie.
Zaraz naszkicuję plan i zaznaczę, gdzie się znajdują klatka i budka - jakby ktoś przechodził przypadkiem to zawsze można skontrolować.

Posted

Kopciuszek podejmiesz sie? Troche Cie wpakowałyśmy, no ale kogo mamy prosić, ja z Częstochowy..
Musimy ta mende znalezc, no musimy..

edit: i moze zadzwonie do pani z fundacji, ale juz nie pamiętam jakiej i nie wiem czy mam numer.. ona proponowała pomoc swoich wolontariuszek z Nowej Huty też..

Posted

Jeżelki nic się nie pozmieniało to wyjdzie 30 groszy od kartki A4 ;) Czyli około 60 zł za 100 ulotek i 100 plakatów ;) Ja niestety mogę dorzucić tylko 10 zł ... W tym miesiącu nie stać mnie na więcej :(

Posted

kopciuszek napisał(a):
Jeżelki nic się nie pozmieniało to wyjdzie 30 groszy od kartki A4 ;) Czyli około 60 zł za 100 ulotek i 100 plakatów ;) Ja niestety mogę dorzucić tylko 10 zł ... W tym miesiącu nie stać mnie na więcej :(

Daj konto na priv - przeleję Ci 60 zł

Posted

olalolaa napisał(a):
ok, te plakaty kolorowe? Ulotki wejdą cztery na jedna stronę A4, daj mi zatem maila i wyśle Ci te plakaty, ulotki.. a Dzika_Figa kase ;)

tez mi podział obowiązków... gdybyś chociaz Ty te plakaty zrobiła (foch)

Posted

to drukuj więcej plakatów i juz, lepiej więcej niz za mało ;);)

Figa, sory, ja takich pięknych nie potrafie, tylko proste, z tekstem i zdjęciem, na informatyce nigdy nie słuchałam.. ;)

Posted

kopciuszek napisał(a):
To wyjdzie 37,50 zł ;)

Teraz mi to mówisz? Poszło 60 zł...
Nienie, ulotek więcej niż plakatów... może nie 100 kartek ale 50 (zeby bylo 200 ulotek) conajmniej... tak myślę.
Trzymaj póki co kasę - bezczelnie obciążamy Cie odpowiedzialnością za drukowanie. Co zostanie to mi odlejesz... ;-)

Posted

No właśnie tak pomyślałam, że może więcej wydrukuję ;)

A co do wycinania to u mnie w klasie jest 36 par rąk :cool3:

ok ;) Przynajmniej tak pomogę ;)
Jakjutro mi kobieta z punktu zasadzi kopa za tą ilość to ja się zatrzymam dopiero na 10 słupie :evil_lol:

Posted

olalolaa napisał(a):
to drukuj więcej plakatów i juz, lepiej więcej niz za mało ;);)

Figa, sory, ja takich pięknych nie potrafie, tylko proste, z tekstem i zdjęciem, na informatyce nigdy nie słuchałam.. ;)

Zdradzę Ci sekret: na informatyce nie tylko nie słuchałam, ale jeszcze wdawałam się w spory z nauczycielem i wychodziłam trzaskając drzwiami... Fakt, ż eniewiele na tym straciłam, bo naucyzciel sam nic nie umiał... Obsługi photoshopa nauczyłam się sama, w dużej cześci dzięki dogo, bo chciałam być możliwie użyteczna na odległość ;)

Posted

To kopciuszek złą Ci instrukcje napisałam drukuj jak uwazasz ;) ulotek rzeczywiscie moze byc duzo, pozostawia sie (tzn ktos pozostawia :roll: ) w sklepach klatkach itd.

Na mojej informatyce teraz w liceum nauczycielka byla taka, ze z powołania krawcowa, serio-czasem nawet nie wiedziała jak włączyc komputer bo jakis błąd wyskoczył. Porazka, o jakims photoshopie to juz nie mowie..
Moze jak mi sie zrobi (oczywiście nie samo ;) ) miejsce na komputerze to ściagne tego photoshopa i cos sie sama naucze :lol:

Posted

kopciuszek napisał(a):
No właśnie tak pomyślałam, że może więcej wydrukuję ;)

A co do wycinania to u mnie w klasie jest 36 par rąk :cool3:

ok ;) Przynajmniej tak pomogę ;)
Jakjutro mi kobieta z punktu zasadzi kopa za tą ilość to ja się zatrzymam dopiero na 10 słupie :evil_lol:

hehe to wykorzystasz kalse, tylko chyba gorzej z nozyczkami będzie :evil_lol::evil_lol: u nas nigdy nikt nie ma, trzeba pozyczac u przemiłej-inaczej pani portierki..

a dadza sie kolezanki wykorzystac troche do rozwieszania..? :roll::roll::roll::oops:

Posted

kopciuszek napisał(a):
Postaram się kogoś załatwić ... napewno minimum 2 osoby w piątek są zaklepane do rozwieszania ze mną ;)

Ok to super, jakbyście mogły to w dzielnicy Złoty Wiek czy jakos tak była widziana prawdopodobnie, nie wiem, daleko to od Ciebie? na Dywizjonów sa porozwieszane, mozna by tylko ulotki chyba zostawiac.

Posted

kopciuszek napisał(a):
Postaram się kogoś załatwić ... napewno minimum 2 osoby w piątek są zaklepane do rozwieszania ze mną ;)

Super! Dzięki!!!!

olalolaa napisał(a):
Ok to super, jakbyście mogły to w dzielnicy Złoty Wiek czy jakos tak była widziana prawdopodobnie, nie wiem, daleko to od Ciebie? na Dywizjonów sa porozwieszane, mozna by tylko ulotki chyba zostawiac.

Na Tysiąclecia w parku, jakbyś mogła (to przez ulicę)... Ola to Dywizjonu jest, jednego ;-) Miał tylko numerek 303 ten dywizjon ;-)