AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Florentynka napisał(a):Jadę z moim TŻ, na miejscu mamy się spotkać z Amigą i Wojtusiem. Mam nadzieję, że złapiemy Chanel. Całe szczęście dziś znów sucho, przynajmniej nie moknie głupiątko biedne. Ale ziiiimno. Wojtusia poznam, ale Florentynki nie. Mam nadzieję, że jakoś się rozpoznamy , bo blok nr 14 to strasznie pokręcony blok Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Trzymam kciuki z całych sił. Gdyby się dzisiaj nie udało - chociaż mam nadzieję, że się uda - to jutro wieczorem podjadę też i sprawdzę Quote
ULKA12 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Dzisiaj przyjechał do mnie piesek, którego dziewczyny łapały chyba z dwa miesiące, w końcu złapali go ludzie ze schroniska. Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ula to nie brzmi pocieszająco:shake:;) liczmy na to, że Chanelka nie jest taką spryciulą i da się szybko złapać, najlepiej zaraz! Quote
ULKA12 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ale liczy się efekt końcowy, pies już bezpieczny :-) Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Chanel - do klatki żreć pasztet! Ale już! No niechże ta cholera się złapie... Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 o to samo miałam pytać:) ktoś mnie uprzedził:) Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Nie, nie bylo zadnych telefonów.. Moim zdaniem trzeba prosic Krakowiaków, zeby porozwieszali plakaty na sąsiednich osiedlach, nie ma na co czekać.. edit: właśnie dostałam sms od Pani Gosi, córki tej pani która była właścicielką Chanel. dzisija miała dalej szukac kogos kto zgodzi sie na klatke pod balkonem, sms takiej treści: 'Oni nie odbierali tego domofonu. Nie wiem dlaczego. teraz to nie wiem juz co. To nie nasze tereny. Powodzenia. ' Ręce opadają, do samej ziemi..:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz: Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A jakby spróbować powiesić takie ogłoszenie jutro w szkole, która jest na osiedlu? Może dzieciaki się zaangażują i pomogą Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 fizia napisał(a):A jakby spróbować powiesić takie ogłoszenie jutro w szkole, która jest na osiedlu? Może dzieciaki się zaangażują i pomogą szkoła była obwieszona, w śrdoku zeby powiesic to trzeba by isc rano, do południa.. Ale na prawde zaraz na wyjsciu ze szkoły bylo duzo plakatów, dzieci na pewno widziały. Z tym ze nie wiem czy te z napisem o nagrodzie., moze wtedy bardziej by się starały. Quote
kopciuszek Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja mogę wywiesić u siebie w technikum (wiadomo dużo ludzi z różnych części miasta), a jak nie w środku to na zewnątrz .... Tylko nie mam drukarki :( I nie mam jak wydrukować :( Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 kopciuszek napisał(a):Ja mogę wywiesić u siebie w technikum (wiadomo dużo ludzi z różnych części miasta), a jak nie w środku to na zewnątrz .... Tylko nie mam drukarki :( I nie mam jak wydrukować :( a gdzie mieszkasz? Quote
AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [quote name='olalolaa'] edit: właśnie dostałam sms od Pani Gosi, córki tej pani która była właścicielką Chanel. dzisija miała dalej szukac kogos kto zgodzi sie na klatke pod balkonem, sms takiej treści: 'Oni nie odbierali tego domofonu. Nie wiem dlaczego. teraz to nie wiem juz co. To nie nasze tereny. Powodzenia. ' Ręce opadają, do samej ziemi..:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz: No to my sami odszukaliśmy mieszkanei z balkonem na parterze i już została tam zainstalowana klatka z pasztecikiem, z numerami telefonów. Pod blokiem 44 gdzie Chanel byka widziana zostala zainstalowana budka a w niej kocyk i podusia i paróweczki. I też namiary na nas. Mam nadzieję że to wreszcie zaowocuje. Ja będę mogla sprawdzać "stan nieruchomości" rano i wieczór. Ale niestety w najbliższy wekend wyjeżdżam i do poniedziałku mnie nie będzie Quote
Shania Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Chanelka właź w tej chwili do klateczki na poduszeczki:):):) Quote
fizia Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To teraz trzeba trzymać kciuki! Czyli trzeba szukać pod blokiem 44 i pod którym? Quote
AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Klatka łapka jest pod blokiem 14 a budka jest przy bloku 44 od strony cukierni Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Chanel błagam, zarazo mała, właź do klatki!!! Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 "Powodzenia" - czyli raczej nie czekają już na Chanelkę...co za ludzie:shake: A przecież ten blok 14 to ich blok i jakoś Wy daliście radę...nieważne zresztą Chanelko wpadaj na żarełko:diabloti: Quote
AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Teraz się martwię, bo nie nauczyłam się dokładnie jak się nastawia tą klateczkę. Bo jak się tak nie daj Bog coś złapie - a nie Chanelka, to trzeba będzie to coś wypuscić i od nowa klatkę "nastawić" Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 AMIGA napisał(a):Teraz się martwię, bo nie nauczyłam się dokładnie jak się nastawia tą klateczkę. Bo jak się tak nie daj Bog coś złapie - a nie Chanelka, to trzeba będzie to coś wypuscić i od nowa klatkę "nastawić" Nie martw się na zapas, z kim ustawiałaś tą klatkę? z Florentynką i Wojtusiem? Na pewno, któreś zaraz wytłumaczy co i jak Quote
Dzika_Figa Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 No ręce opadają... co za ludzie... Nie ich rejony... Ich rejony to są na trasie dom-sklep- kościół a tam Chanel się nie pokazuje, to mają w d..ie... Jak to się można pomyślić... Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Ja tez juz mam ich dosyc, o nic nie będę sie prosiła. ich blok to nie ich teren, no szok.. założe sie ze ona nawet palcem nie kiwnęła w tej sprawie, ale wymyśliłaby jakis lepszy kit.. Kopciuszek a nie macie jakiegos zakładu, sklepu papierniczego gdzie kseruja? Często w takich sklepach zrzucają z pen driva bez problemu, jesli chcesz to przeleję Ci pare złotych i drukniesz więcej. Quote
Recommended Posts