Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Florentynka napisał(a):
Jadę z moim TŻ, na miejscu mamy się spotkać z Amigą i Wojtusiem.
Mam nadzieję, że złapiemy Chanel. Całe szczęście dziś znów sucho, przynajmniej nie moknie głupiątko biedne.

Ale ziiiimno.
Wojtusia poznam, ale Florentynki nie. Mam nadzieję, że jakoś się rozpoznamy , bo blok nr 14 to strasznie pokręcony blok

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, nie bylo zadnych telefonów..
Moim zdaniem trzeba prosic Krakowiaków, zeby porozwieszali plakaty na sąsiednich osiedlach, nie ma na co czekać..

edit: właśnie dostałam sms od Pani Gosi, córki tej pani która była właścicielką Chanel. dzisija miała dalej szukac kogos kto zgodzi sie na klatke pod balkonem, sms takiej treści: 'Oni nie odbierali tego domofonu. Nie wiem dlaczego. teraz to nie wiem juz co. To nie nasze tereny. Powodzenia. '

Ręce opadają, do samej ziemi..:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz:

Posted

fizia napisał(a):
A jakby spróbować powiesić takie ogłoszenie jutro w szkole, która jest na osiedlu?

Może dzieciaki się zaangażują i pomogą

szkoła była obwieszona, w śrdoku zeby powiesic to trzeba by isc rano, do południa.. Ale na prawde zaraz na wyjsciu ze szkoły bylo duzo plakatów, dzieci na pewno widziały. Z tym ze nie wiem czy te z napisem o nagrodzie., moze wtedy bardziej by się starały.

Posted

kopciuszek napisał(a):
Ja mogę wywiesić u siebie w technikum (wiadomo dużo ludzi z różnych części miasta), a jak nie w środku to na zewnątrz .... Tylko nie mam drukarki :( I nie mam jak wydrukować :(

a gdzie mieszkasz?

Posted

[quote name='olalolaa']

edit: właśnie dostałam sms od Pani Gosi, córki tej pani która była właścicielką Chanel. dzisija miała dalej szukac kogos kto zgodzi sie na klatke pod balkonem, sms takiej treści: 'Oni nie odbierali tego domofonu. Nie wiem dlaczego. teraz to nie wiem juz co. To nie nasze tereny. Powodzenia. '

Ręce opadają, do samej ziemi..:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::placz:

No to my sami odszukaliśmy mieszkanei z balkonem na parterze i już została tam zainstalowana klatka z pasztecikiem, z numerami telefonów.
Pod blokiem 44 gdzie Chanel byka widziana zostala zainstalowana budka a w niej kocyk i podusia i paróweczki. I też namiary na nas.
Mam nadzieję że to wreszcie zaowocuje.
Ja będę mogla sprawdzać "stan nieruchomości" rano i wieczór. Ale niestety w najbliższy wekend wyjeżdżam i do poniedziałku mnie nie będzie

Posted

"Powodzenia" - czyli raczej nie czekają już na Chanelkę...co za ludzie:shake: A przecież ten blok 14 to ich blok i jakoś Wy daliście radę...nieważne zresztą
Chanelko wpadaj na żarełko:diabloti:

Posted

Teraz się martwię, bo nie nauczyłam się dokładnie jak się nastawia tą klateczkę. Bo jak się tak nie daj Bog coś złapie - a nie Chanelka, to trzeba będzie to coś wypuscić i od nowa klatkę "nastawić"

Posted

AMIGA napisał(a):
Teraz się martwię, bo nie nauczyłam się dokładnie jak się nastawia tą klateczkę. Bo jak się tak nie daj Bog coś złapie - a nie Chanelka, to trzeba będzie to coś wypuscić i od nowa klatkę "nastawić"

Nie martw się na zapas, z kim ustawiałaś tą klatkę? z Florentynką i Wojtusiem? Na pewno, któreś zaraz wytłumaczy co i jak

Posted

Ja tez juz mam ich dosyc, o nic nie będę sie prosiła. ich blok to nie ich teren, no szok.. założe sie ze ona nawet palcem nie kiwnęła w tej sprawie, ale wymyśliłaby jakis lepszy kit..

Kopciuszek a nie macie jakiegos zakładu, sklepu papierniczego gdzie kseruja? Często w takich sklepach zrzucają z pen driva bez problemu, jesli chcesz to przeleję Ci pare złotych i drukniesz więcej.