fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wreszcie ma biduś spokojną nockę... Biedna Chanell przy okazji Mu pomogła... Wierzę, że i Jej się teraz uda. Quote
karusiap Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja jestem wrecz pewna,ze Chanelka da sie zlapac!! Quote
wojtuś Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Pomoge jutro Florentynko:) Myślałem tez czy nie przywież tej budki, w której spała Żabka - Fizia z Radkiem złapała dziś wieczorem Żabkę:) Fizia mówiła że możemy ją zabrać, może ją przywiozę i damy w innym miejscu jak klatka? A potem Florentynko może wzięłabyś ją do Siebie- będzie czekać na inną bide jakby co;) Quote
malawaszka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 fizia napisał(a): Za to udało nam się złapać przez przypadek Zabkę :) wow fizia super!!!!! teraz chanelka :modla: Quote
fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Pani, która postawiła budę Żabce powiedziała, żeby Ją zabrać i że może się przyda innemu psiakowi. Jest taka całkiem fajna, drewniana - chyba z jakiejś sklejki, nie jestem pewna - ma nawet w środku kocyki :) Quote
Florentynka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Pewnie Wojtuś, zabierz budkę. Będzie można obstawić dwa miejsca na osiedlu, to zawsze zwiększa szanse. Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Super, że Żabka się złapała! Może jej ktoś szepnął, że klatka łapka już w drodze a ona jestnastępna w kolecje do łapania, zaraz po Chanel... ;-) Uff . Chanel też się uda złapać! Quote
fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Może :) i już wolała po dobroci sama się dać złapać :) Ale myślę, ze to dobry znak. Żabka nie dawała się złapać od kwietnia. Była wyspecjalizowana w unikach i uciekaniu. Quote
Becia66 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A Żabka ma wątek ? Teraz tylko czekać kiedy Chanelka się złapie... Quote
Lidan Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Byłam przelotem na Dywizjonu 303 wczoraj wieczorem i dzisiaj też. Ogłoszeń parę widziałam, samej Chanelki niestety nie :niewiem: Mam czarno białe ogłoszenia, których nie miałam kiedy rozwiesić. Może na wszelki wypadek przykleić kilka na Złotego Wieku, Tysiąclecia i w tamtym rejonie? Jeśli dobrze pamiętam ktoś mówił, że był telefon ze Złotego wieku :???: To wcale nie jest tak daleko. Wiem bo niedawno sama pokonałam pieszo ta trasę wieszając plakaty innego psa ;-) WĄTEK ŻABKI Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Becia66']A Żabka ma wątek ? Teraz tylko czekać kiedy Chanelka się złapie... Beciu, do mnie pijesz? Ja wiem, że Żabkę złapał ktoś, ale jakoś tak mi się napisało i mi się nie chciało poprawiać ;-) Quote
fizia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Żabka ma wątek http://www.dogomania.pl/threads/193876-Wierna-*ŻABKA*-od-kwietnia-mieszka-pod-balkonem-przy-Fr.Nullo-UDAŁO-SIĘ!-) A Żabka po prostu dała się złapać :) Quote
Becia66 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Dzika_Figa']Beciu, do mnie pijesz? Ja wiem, że Żabkę złapał ktoś, ale jakoś tak mi się napisało i mi się nie chciało poprawiać ;-) a gdzież bym Dzika_Figo śmiała coś pić do ciebie. Pić to się napijemy w styczniu jak przyjedziesz do Rzeszowa - chyba pamiętasz że obiecałaś ? :diabloti: Quote
Dzika_Figa Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Becia66 napisał(a):a gdzież bym Dzika_Figo śmiała coś pić do ciebie. Pić to się napijemy w styczniu jak przyjedziesz do Rzeszowa - chyba pamiętasz że obiecałaś ? :diabloti: Pamiętam że obiecałam, że przyjadę. Nie pamiętam, żebym obiecywała, że będę z Wami pić.:roll: TŻ mi nie pozwala, mówi, że jak się upiję to jestem nachalna :diabloti::evil_lol: Ale raz na jakiś czas wytrzyma :p Quote
.blueberry. Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Żyjemy :) nocka minęła spokojnie. Wyprowadziłam go przed chwilką na dwór zrobił ładne siku ale kupa jakaś strasznie twarda... Może to ze stresu. Na ten czas kiedy muszę iść do pracy na 4 godziny zamknę go do tej klatki bo nie chcę żeby pod moją nieobecność Miśka mu coś zrobiła. To taka ciapa ale łapkę ma pożądną :) Położyłam mu tam kocyk, trochę jedzonka, wodę i termoforek. Quote
olalolaa Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Super ze wszystko w mporządku, zeby Wam droga szybko mineła, w sumie to nie jest tak bardzo daleko ;) Ogłoszenia moznaby rozwieszać dalej, ale to potrzeba duzo czasu, jak ktos moze niech rozwiesza. Quote
.blueberry. Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Do Krakowa ode mnie jest jakieś 50 km więc w godzinę dojedziemy na miejsce :) chociaż tak mogę Wam pomóc. Quote
odmiśki Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Olalaola ma rację, dobrze byłoby porozwieszać plakaty na sąsiednich osiedlach, bo skoro przez ostatnie 2 dni nikt CHanelki nie widział to moze powędrowała dalej Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ja liczę na to, że nigdzie nie polazła i ładnie wpakuje się do klateczki! Kraków sobie będzie sama zwiedzać -też coś:lol: do tego potrzeba towarzystwa, przewodnika, a nie tak samemu;) Quote
DoPi Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 a jesteście pewne, że ona uciekła?? a nie pojechała gdzies na wieś? macie do nowych państwa zaufanie??:cool3: co jakis czas podjade w tamte okolice na spacery z moja sunią. Choc tak postaram sie pomóc. Quote
odmiśki Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 mamy nadzieję, że tak nie jest , prosimy bardzo o rozgladanie się i dziękujemy !!!! Quote
AMIGA Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Jednak były jakieś telefony od ludzi, ktorzy ją widzieli. No chybaże jakaś calkeim podobna psinka się tu plącze po osiedlu Quote
odmiśki Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 ale przez ostatnie 2 dni to chyba nikt nie dzwonił? Quote
dara9 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Florentynka pisała, że na 100% widziała Chanelkę w piątek czy sobotę jak przeszukiwałyście osiedle... chyba, że ma siostrę bliźniaczkę ;) Quote
Recommended Posts