Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pomoge jutro Florentynko:)
Myślałem tez czy nie przywież tej budki, w której spała Żabka - Fizia z Radkiem złapała dziś wieczorem Żabkę:)
Fizia mówiła że możemy ją zabrać, może ją przywiozę i damy w innym miejscu jak klatka?
A potem Florentynko może wzięłabyś ją do Siebie- będzie czekać na inną bide jakby co;)

Posted

Pani, która postawiła budę Żabce powiedziała, żeby Ją zabrać i że może się przyda innemu psiakowi.

Jest taka całkiem fajna, drewniana - chyba z jakiejś sklejki, nie jestem pewna - ma nawet w środku kocyki :)

Posted

Super, że Żabka się złapała! Może jej ktoś szepnął, że klatka łapka już w drodze a ona jestnastępna w kolecje do łapania, zaraz po Chanel... ;-) Uff .
Chanel też się uda złapać!

Posted

Może :) i już wolała po dobroci sama się dać złapać :)

Ale myślę, ze to dobry znak.

Żabka nie dawała się złapać od kwietnia.
Była wyspecjalizowana w unikach i uciekaniu.

Posted

Byłam przelotem na Dywizjonu 303 wczoraj wieczorem i dzisiaj też. Ogłoszeń parę widziałam, samej Chanelki niestety nie :niewiem: Mam czarno białe ogłoszenia, których nie miałam kiedy rozwiesić. Może na wszelki wypadek przykleić kilka na Złotego Wieku, Tysiąclecia i w tamtym rejonie? Jeśli dobrze pamiętam ktoś mówił, że był telefon ze Złotego wieku :???: To wcale nie jest tak daleko. Wiem bo niedawno sama pokonałam pieszo ta trasę wieszając plakaty innego psa ;-)

WĄTEK ŻABKI

Posted

[quote name='Becia66']A Żabka ma wątek ? Teraz tylko czekać kiedy Chanelka się złapie...

Beciu, do mnie pijesz? Ja wiem, że Żabkę złapał ktoś, ale jakoś tak mi się napisało i mi się nie chciało poprawiać ;-)

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Beciu, do mnie pijesz? Ja wiem, że Żabkę złapał ktoś, ale jakoś tak mi się napisało i mi się nie chciało poprawiać ;-)

a gdzież bym Dzika_Figo śmiała coś pić do ciebie. Pić to się napijemy w styczniu jak przyjedziesz do Rzeszowa - chyba pamiętasz że obiecałaś ? :diabloti:

Posted

Becia66 napisał(a):
a gdzież bym Dzika_Figo śmiała coś pić do ciebie. Pić to się napijemy w styczniu jak przyjedziesz do Rzeszowa - chyba pamiętasz że obiecałaś ? :diabloti:

Pamiętam że obiecałam, że przyjadę. Nie pamiętam, żebym obiecywała, że będę z Wami pić.:roll:
TŻ mi nie pozwala, mówi, że jak się upiję to jestem nachalna :diabloti::evil_lol:
Ale raz na jakiś czas wytrzyma :p

Posted

Żyjemy :) nocka minęła spokojnie. Wyprowadziłam go przed chwilką na dwór zrobił ładne siku ale kupa jakaś strasznie twarda... Może to ze stresu. Na ten czas kiedy muszę iść do pracy na 4 godziny zamknę go do tej klatki bo nie chcę żeby pod moją nieobecność Miśka mu coś zrobiła. To taka ciapa ale łapkę ma pożądną :) Położyłam mu tam kocyk, trochę jedzonka, wodę i termoforek.

Posted

Super ze wszystko w mporządku, zeby Wam droga szybko mineła, w sumie to nie jest tak bardzo daleko ;)
Ogłoszenia moznaby rozwieszać dalej, ale to potrzeba duzo czasu, jak ktos moze niech rozwiesza.

Posted

ja liczę na to, że nigdzie nie polazła i ładnie wpakuje się do klateczki! Kraków sobie będzie sama zwiedzać -też coś:lol: do tego potrzeba towarzystwa, przewodnika, a nie tak samemu;)

Posted

a jesteście pewne, że ona uciekła?? a nie pojechała gdzies na wieś? macie do nowych państwa zaufanie??:cool3:
co jakis czas podjade w tamte okolice na spacery z moja sunią. Choc tak postaram sie pomóc.